maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulun kuvatukset

Mun piti tehdä semmonen huonoimmat joulukuvat -postaus, mutta tajusimpa tuossa että oon ne huonoimmat poistanut...... Voi luoja että osaa olla ihminen tyhmä!! Noh, on mulla tossa jotain ei niin huonoja muttei kuitenkaan parhaita. Parhaita kuvia on siis kaksi yksi Ruffesta ja yksi Cocosta ne sitten vasta jouluna. Nää muut saatte nähdä jo nyt semmonen pikkunen sneakpeek mitä tuleva voi tuoda tullessaan!

Kuvailtiin kisuja kahtena eri päivänä, koska ensimmäisten kuvien jälkeen olin vähän sitä mieltä, että rekvisiitta oli ihan hirveä kuten kohta näätte... Mutta onneksi toinen yritys onnistui mainiosti!

''Siis onko oikeesti ihan pakko.....''
''En kyllä varmana suostu olemaan tässä''
Ruffella oli tommonen liian pieni tonttupuku joka johti kissan kangistumiseen...
''En tykkää''
''Annatko joulupusun?''
Tässä ne tais päättää että pitää näyttää mahollisimman surkeilta yhdessä
Näiden kuvausten loppu kuva oli oikeasti ensimmäinen kuva, ihan paras! Miten kissa voi näyttää tuolta? :D
Ja sitten pari kuvaa onnistuneemmalta kuvaus reissulta!

Ja taas mennään ilmeellä!
''Älä kato kameraan älä kato kameraan...''
''Mä sulle pallo kuule vielä näytän!!!''
 Kissoja ei vahingoitettu kuvausten aikana ja pieni tonttupuku joutaa roskikseen... Mitäs tykkäsitte kuvista? Ootetaan innolla joulua ja kaikkien ihania joulukuvia!

32 kommenttia :

 1. Ihania ilmeitä! Erityisesti tuo seitsemäs kuva pistää hymyilemään ihan ääneen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Seitsemännelle kuvalle on kyllä tullu naurettua kun Coco on ihan pöhkönmäkönen! :D

   Poista
 2. Te olette ihan hassun näköisiä Ruffe ja Coco: hih hih! - Hihittävät Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun omat pikku tontut, onne vaan niin söpöjä vaikka vähän hassuja ;---)

   Poista
 3. Ihania kuvia! <3 :D Vitsit toi tonttuhattu on ihana. Pitää varmaan itsellekin ostaa - kissat ei taida tykätä yhtään.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tonttulakki on prismasta, Ruffe ei tykkää lakista mutta Coco ei siitä pahemmin välittänyt kuten ei tuosta kauluristakaan! Mutta tuo tonttupuku nyt oli aivan hirveä kun tilasin sen joskus ja se oli liian pieni :( Onneksi Ruffe kesti pienen hetken se päällä ;---)

   Poista
 4. :-D Eihän tästä voinut ääneen nauramatta selviytyä! Voi ei, mitä pehmotonttuja! En kestä! :-D Kissojen pukeminen tietty säälittää, kun eiväthän ne siitä tykkää, mutta vähän voi kyllä joulukorttikuvien verran hassutella. <3 Tuo Cocon Punahilkka-kuva on jotain niin hillitöntä, ettei mitään rajaa! En malta odottaa niitä virallisia joulukuvia! Selviän tästä viimeisestä työpäivästä ennen lomaa palaamalla tänne tasaisin väliajoin hihittelemään hellyyspuuskan vallassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmotontut kyllä huvittaa täälläkin päässä! Ainut mikä ärsytti Ruffea oli tuo tonttupuku mutta eise tuosta kaulurista välittänyt ollenkaan! Cocokin oli ihan omaitsensä vaikka vähän oli tonttulakkia päässä :D Kiva että kuvat ovat työpäivää piristämässä :---) Punahilkkakuva on saanut suuret suosiot, olisi varmaan pitänyt laittaa se joulukorttiin :")

   Poista
 5. Miten teilä pysyi kisut paikoillaan noin kiltisti?! :D Meillä kuvauksista ei tullut mitään ku kisuja ei kiinnostanut pysyä rekvisiitan luona pari sekuntia pidempään, lopulta piti turvautua kissanminttuun enkä silloinkaan ehtinyt ottaa hyviä kuvia. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se olikin vähän semnosta kissa paikoilleen räps kissa karkasi kuvauspaikalta kissa takaisin asemiin räps ja taas se karkasi. Tommosta :D Kyllä onneksi aina jotkut onnistuu ja salaman käyttö helpotti noissa ekoissa kuvissa mut tokissa kuvissa salaamaa ei ollu käytössä niin sen takia toinen kuvaus yritys oli vähä hankalampi... Eikä kissoja saatu silloin ees samaan kuvaan :----(

   Poista
 6. Hahahahahah! Ihan parhaita kuvia! :DD ihanat noi puvut! <3

  VastaaPoista
 7. Nuo on aivan ihania, toistaiseksi tämän joulun parhaat kuvat ! :-DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiitos paljon kehuista! Mukava kuulla että päästiin parhaimpien kategoriaaan ;---) ♥

   Poista
 8. Heh :) Voiko enää paremmin sujuakaan. Valloittavat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuvaus on kyllä aina yhtä kivaa, kun tulee vähän pöllöjä kuvia! :D

   Poista
 9. Ihania joulukuvia! Meillä ei ole edes yritetty kisujen päälle mitään rekvisiittaa, koska kisu olisi ihan varmaan kauhusta jäykkänä... Ihania kuvia kaikenkaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :---) Ruffekin oli aika jäykkis tonttuasunsa kanssa, eise sitä onneksi kauaa joutunut pitämään päällä heh!

   Poista
 10. Söpöt pienet tonttukisut ♥ Pöpö ei kyllä varmaan suostuisi pistämään tonttulakkia päähän, vaikka mikä olisi. Saisi todennäköisesti lakki tuntea hampaiden ja tassujen riepotuksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, toi tonttulakki oli kiva siinä kun oli semmonen kuminauha eli koirille suunniteltu! Jouduin sitä kuminauhaa hiukan lyhentämään kun muuten ois lakki valunu koko ajan päästä pois :D Ruffekaan ei lakista innostunut, onnekseni Coco on helpompi näissä jutuissa ;---)

   Poista
 11. Voi ihanat tontut ♥ Tosi suloiset :) Mutta silti pääsi nauru, niin ihanan hassuja ovat sun kissatontut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että naurattaa sehän oli tarkoitukseni saada teidät ihanat lukijat iloiseksi! ♥

   Poista
 12. Eikä, noin söpö tonttupuku roskiin. :( Hih, kisut on niin suloisia tuossa kuvassa, missä ne on surkeina yhdessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitte toki tulla sen hakemaan poiskin eikös me kummatkin tampereella asuta! Jos se ois vaikka röllille sopiva ;D

   Poista
  2. Ai mutta, niinpäs asutaankin :D On niin supersöpö puku, että kyllä houkuttaisikin tulla se hakemaan. ;) Ja Rölli on onneksi niin pieni ja solakka räggäreihin verrattuna, että sille puku mahtuisikin :D

   Poista
  3. Jos joskus on aikaa niin kaippa sen saa kävästä hakemassa! Eipä me sillä enään mitään tehdä! :---) Mulle voi laittaa vaikka spostia marraskuunmuruset@gmail.com jos siltä tuntuu! Kannattaa samalla kommentoida että tiiän kattoa tota spostia xd

   Poista
 13. Ihan mahtavat kuvat, :-D niin kissaa, niin kissaa :-D! Totta puhuen nämähän on kaikki oikein kelvollisia kuvia, eihän nois ihanista kissoista huonoja kuvia voi edes saada <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos paljon ihanista kehuista ♥ Olihan nämäkin kuvat kivoja, mutta huomenna saadaan sitten näytille ne kaksi parasta!! :---)

   Poista
 14. Ei voi muuta sanoa kuin että kissat ♥ ♥ ♥

  Ja sitten pitää vähän kikatella noille ilmeille :D

  VastaaPoista