tiistai 2. joulukuuta 2014

Insta-kuukausi

Kattimania blogissa oli niinkin kiva juttu kuin insta-kuukausi ja se perinne meiänkin pitää ottaa käyttöön. Ihan vaan siksi, että tuonne mun instagram tilille tulee paljon kissa kuvia enkä välillä tiedä mihin väliin niitä kuvia tänne blogiin tunkisi. Elikkä aina kuukauden alussa laitan blogiin edellis kuukauden instagram kuvia kahdeksan kappaletta ja kirjoitan pienen tekstin mitä kuvassa oikein tapahtuu.

Sitten vielä niinkin epäreilu juttu, että prismasta oli joulukalenterit loppu enkä saanutkaan ihanaa suklaakalenteria. En vieläkään oikeen ymmärrä, etten saa syödä suklaata joka päivä tässä kuussa ensimmäistä kertaa elämässäni HÖ. Pakko se kalenteri on jostain hommata... Pojat vaan nauraa kostoksi, koska en niille ostanut kalenteria. Huutelevat vaan tuolla, että ''siitäs sait äiti!'' Joulukalenteria siis ei ostettu kissoille, kun ei oltu yhtään varmoja kestääkö maha minkään kalenterin herkkuja eli eiköhän pojat anna anteeksi viimeistään jouluna kun saavat ihania lahjoja!

 1. Coco odotti tomerana pesulle pääsyä
2. Nauratti Cocon leveä pylly
3. Ruffe menee aina eteisen kaappiin kun kaapin ovi aukeaa
4. Valvottiin Ruffen kanssa yks yö kun mahat oli ihan vesi ribbelssillä

 1. Ruffe ei jaksanut oottaa, että saa ruokaa kupista
2. Cocon normaali chillaus-asento
3. Tein kisuille pahvilaatikosta ja vanhasta t-paidasta pesäkolon
4. Coco ja isi päikkäreillä ♥

12 kommenttia :

 1. Onpa kiva keksintö tuo pahvilaatikkojuttu! :) Varmasti viihtyisä. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahvilaatikko on Cocon mieleen, siellä se tälläkin hetkellä oleskelee! :D ♥

   Poista
 2. Täytyy kanssa testata tota pahvilaatikkojuttua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa, tääkun on vielä niin helppo tehdä! Tarvitsin vain pahvillatikon, paidan ja teippiä :---) Ja tietysti jonkun veitsen millä tein reiän laatikkoon!

   Poista
 3. Voi Cocon ihanaa peppua! :) Nupulla on hyvin samanlainen. Ei ole meilläkään joulukalenteria, ja nyt tajusin, ettei ole kateille tuliaisiakaan! No, täytyy jotenkin korvata kaikki tämä laiminlyönti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan ok jos on vähän pyöreä peppu ainakin näin kisuilla, Ruffellekkin saisi tulla mutta pysykööt nyt luupyllynä.. :D Mites nyt sillain unohditte, aijai! Mäkin just mietiskelin mitä pukinkonttiin päätyy kun haahuilin zooplussan sivuilla, joulu on taas joulu on taas ♪♫♪

   Poista
 4. Pitänee ehkä joskus itsekin tehdä tällanen postaus, Instaan kun niitä kissoja kumman usein päätyy. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana pahvilaatikko! :) Ja voi mitä ihania ihania masukuvia <3

  VastaaPoista
 6. Masuvilloille kaukorapsuja ja -lämpöpuhalluksia! Tuo pahvilaatikkotuunaus on kiva idea, pitääkin kokeilla seuraavaan laatikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rapsutukset ja halit lähetetty oikeaan osoitteeseen ja kehräysterkut sait kiitokseksi! ♥ Kannattaa koklata, pahvilaatikkopesiä onnyt liikkeellä monessa eri kissa taloudessa :---)

   Poista