tiistai 27. toukokuuta 2014

Haasteita pöhnässä

Meidän poitsut haastettiin hauskaan haasteeseen, kiitos siitä Nuppu ja Juju! Haasteessa Rufuksen ja Cocon täytyy vastata viiteen simppeliin kysymykseen, keksiä viisi kysymystä ja haastaa viisi uutta bloggaajaa. Meidän poitsut onkin niin laiskalla päällä ettei tottele kunnolla ohjeita ja jättää muut karvakorvat haastamatta. 

1. Mikä olisi sinulle sopiva intiaaninimi?
Rufus: Intiaani nimeni olisi Puhelias Tiikeri, koska mölisen ja ölisen, mutta silti olen itsenäinen oman tien kulkija.
Coco: Vaaniva Puuma olisi nimeni, tykkään hyökätä isoveljen kimppuun kulman takaa ja tykkään roikotella jalkojani korkealla puun oksalla.
 
Vaaniva Puuma roikkuu puunoksalla
 
2. Mikä touhusi sai omistajasi viimeksi nauramaan?
Rufus: Mamma nauroi minulle tänään, kun valtasin Cocon kantokopan. Yritin vain suojella pikkuveljeä eläinlääkäri reissulta enkä tajua mitä hauskaa siinä oli!
Coco: Äiti ja isi tunsivat huvia, kun minä pieni ressukka en osannut kävellä lääkäristä tullessa. Olo on vieläkin ihan pöhnäinen.
 
 Väärä kissa kopassa
 
ihan pöhnässä

3. Mitä toivot kesän tuovan tullessaan?
Rufus: Toivon pääseväni mökille, sielä oli niin kivaa loikkia vapaana kuin villivarsa, mutta enään en halua joutua pulikoimaan!
Coco: Mikä  on kesä? Isoveikka ei kerro. Ikinä en ole vielä kesää kokenut, odotan siltä siis kaikkea jännää!

  Väsynyt pikkuinen

4. Minkä taikavoiman haluaisit ja miksi?
Rufus: Osaisinpa mennä seinien läpi niin pääsisin ulkoilemaan ainakun haluan!
Coco: Tahtoisin osata taikoa ruokakuppiin kaikkea hyvää, koska koska ruoka on niin hyvää! 
 
 Onse kumma kun joutuu sisällä olemaan valjaissa
 
Töttörön saa pois kun tulee nälkä

5. Kuinka pidät huolta suloisesta ulkomuodostasi?
Rufus: Monta kertaa päivässä turkin pesu ja 3kuukauden välein mamma pistää shamppoo kylpyyn, sitäki useammin joudun häntä pesulle. Kynnet leikataa kerran viikossa ja silmät puhdistetaan päivittäin. Herrasmiehet pysyvät puhtaana, kaunista Nuppua varten tietysti!
Coco: Ei minun tarvitse pitää huolta itsestäni, koska isoveli hoitaa senkin puolen. Onse ihan paras, vaikka nyt se voisi jättää minut rauhaan kun minuun ei saa koskea.
 
 Pesuhetki

Tänään Cocon puolivuotis päivänä pieni vauveli joutui kastroitavaksi, painoa pojalla oli huimat 4,6kg. Leikkaus meni onneksi hyvin, eikä haavalle ole käynyt päivän aikana kamaluuksia. Coco on ollut vain hyvin väsynyt ja nukkunut melkein koko ajan. Onse onneksi saanut syötyä ja juotua hyvin. Vessassa käyntikin on onnistunut. 

Rufusta on vain pitänyt pitää kovasti silmällä, koska sillä tuo Cocon pesemisen tarve on hyvin suuri. Oli pakko pitää Rufusta sisällä flexissä ja valjaissa, kun ei meinannut rauhoittua ollenkaan ja kokoajan meinasi olla Cocon pyllyssä kiinni. Onneksi Rufuskin on jo iltaa myöten rauhoittunut eikä enää yritä ahdistella pientä potilasta.

Pidetään vielä huomisen ajan töttöröä Cocon päässä, mutta sitten se taitaa olla jo turvallista ottaa pois? Vielä on hakusessa, miten hoidetaan nukkumis tsydeemit, koska hetikun silmä välttää olisi Rufus nuolemassa Cocon haavaa. Eiköhän me jotain keksitä!

Reppana

Ainiin Rufukselle vielä ekstra kysymys, Rufus paljon pidät Nupusta asteikolla 1-10?
Tykkään Nupusta ainakin sata kertaa enemmän  kuin asteikko sallii! Parasta Nupussa on hänen ihana pörröinen turkki ja ihanat säihky silmät. Ottaisin Nupun viereen heti jos vain voisin. ♥

 Nuppu tulisitko vaimokseni?

11 kommenttia :

 1. No nyt on kyllä Nupulla onnen ilta! <3 Ei neiti tiedä, miten päin huristelisi "tahdon"! :) Nuppu haluaisi kuulemma taikavoimakseen välkkymisen paikasta toiseen. Nyt se välkähtäisi mielellään sinne Ruffen kylkeen ja voisi pitää herran pois Cocon kimpusta. Meillä Jujun kastrointi meni tosi helposti, kun kumpaakaan kissaa ei kiinnostanut haava tippaakaan. Taitaisi Ruffekin tarvita oman tötterön hetkeksi aikaa. Paranemisia pikku Cocolle, joka ei kyllä enää ole kovin pieni! Hätyyttelee kohta jo Nuppusen painoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onse kyllä kiva kun nyt meidän rakkailla on toisensa! Rufuskin oikein hurisee onnesta <3 Kauan teillä meni että haava parani? Me ollaan niin traumatisoituneita kun Rufuksella se tulehtui, eikä tiedetä yhtään miltä haavan pitäisi näyttää. Verta siitä taitaa tulla edelleen.. :( Ruffe jouti nyt nukkumaan makkariin isin kanssa ja mä valvon vahtien Cocoa ja ihmettelen sen touhuja. Tossa se innoissaan loiskuttaa vettä, kun nyt ei voi käyttää loiskumatonta kuppia :D Coco on kyllä jo ihan hurjan iso poika, tulee oikea jätti ''kolli''!

   Poista
  2. Toivottavasti sait nukkuakin viime yönä valvomisen sijaan! En edes muista nähneeni Jujulla haavaa, eli se hoitui silloin maailman nopeimmin. Juju nuoli itsensä kertaallen läpi heräiltyään, mutta sen jälkeen se oli oma itsensä, enkä edes itse asiassa kurkannut haavaa, kun se ei näyttänyt Jujuakaan kiinnostavan. Taisimme päästä kyllä tosi helpolla! Toivottavasti teilläkin on nyt jo tilanne tasoittunut eikä tule mitään tulehduksia! Niistä puheen ollen: Nupun tassu alkoi taas punoittaa ja olen kuin maani myynyt... Ei kai sitten muuta kuin eläinlääkärille soittelemaan, että mitäs seuraavaksi. Voi tätä kissaemojen elämää...

   Poista
  3. Hyvin sain nukuttua, sohvalla. Coco piti lukita vessaan kun tiesin että luvassa on kakkasotku kuhan poika meni kakalle. Heräsin joskus viiden aikaan siihen että Coco oli käynyt vessassa ja kaulurin kanssa sei ollut oikein onnistunut. Sittenkun mies lähti töihin niin otin Cocon makkariin nukkumaan viereeni sänkyyn ja Ruffe sai muun asunnon omakseen. Enismmäisestä yöstä siis selvitty! Cocon haavat näyttää myös hyvälle jo, mutta en uskalla ottaa kauluria ainakaan vielä pois, ehkä huomenna tai yli huomenna. Saavat nukkua vielä yötkin eristyksissä toisistaan, koska ruffea kiinostaa vieläkin hirveästi tuo Cocon takamus. Tässäkin komentelen sitä juuri ettei menisi pikkuveikan luokse.

   Eikai taas, mistä ihmeestä se voi johtua jos raksutkin on poissa ruokavaliosta. :( Voi himskatti. Toivon paljon paranemisia Nupulle ja toivottavasti se punoitus lähtisi hus pois! Kerro sitten miten kävi, tuleekö lääkettä vai miten meinaatte toimia! :)

   Poista
 2. Hyvä postaus! Voi Cocoa :( Toivottavasti sille ei tule paha mieli kun ei voi pentuja tehdä :) Toivottavasti haava paranee normaalisti! Me ei olla saatu vieläkään aikaiseksi leikkuuttaa Taavetti... Juhannuksena kun täyttää jo vuoden |: /

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eise vielä ainakaan tajunnut semmosista hommista yhtään mittään, niin tuskin jää haittaamaan =) Nyt se on ihan masis tuon töttörönsä takia, mutta onneksi ruoka maistuu! Kannattaa leikkauttaa ettei vain turhaudu ja ala tekemään kollin kujeita!

   Poista
  2. No niin :) Sais tuo iskä vaan aikaseks varata se leikkuutus...

   Poista
  3. Komenna isiä, puhelin käteen ja eikun soittamaan =)

   Poista
 3. En jostain syystä saa enää vastattua tuonne edellisien viestien alle, mutta tilannepäivitystä on meidän blogissa. Aloitellaan nyt kotihoidolla, ja jos ei parane, niin sitten lääkäriin. Juttelinkin jo kasvattajan kanssa pitkään, ja tuli huojentuneempi mieli. Onpa hyvä, että Cocon haava on jo parempi. Varmaan hyvä idea silti pitää Ruffea vielä vähän kauempana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvattajat on kyllä ihania, kun auttavat aina hädän hetkellä parhaansa mukaan <3 Paljon paranemisia Nupulle!

   Poista