sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Räsynukkeilua

Coco ei liiemmin ole ragdollien yleisessä asennossa selälteen jalat ojossa, mutta tänä viikonloppuna pikku prinssimme osasi yllättää. Cocolla on edelleen töttörö päässä, koska poitsu kiinnittää liikaa huomiota rupeen ja yrittää narskuttaa sitä hampailla irti. Välillä Coco saa olla sohvalla ilman töttöröä ja siitähän potilas innostuu. Eikun vartalon kiepautus selälteen, jalat ojoon, kehräys moottori käyntiin ja palvelijat rapsuttamaan, elämä on ihanaa.

Jalat ojoon ja laiskottelemaan

Tästä on ragdoll pojan päivät tehty 

Rääpäle

 Ruffea ei kiinnostanut räsynukkeilut

8 kommenttia :

 1. Oi kun söpö!!! Onnessaan pötköttelee siinä :) Rufus näyttää siltä että "en varmana alennu tuolle tasolle" :D Harmi kun meidän kissat ei köllöttele noin... :(Taavetti kun ei tykkää selälläänkään olla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on kyllä niin onnelisin kun saa töttörön pois päästä, tänäänkin se köllötteli miehen sylissä tunnin verran ihan lötkösti jalat ojossa. :D Ruffea kovasti yritin saada rentoutumaan mutta turhaan, kuten jo sanoit ei halunnut alentua Cocon toimintaan ;D Tää selälteen makoilu taitaakin olla ragdollien special juttu, toki toisetkin rodut sitä tekee, mutta ragdollit (kai) eniten :)

   Poista
 2. Voi ei, miten ihania rötköpötköttelyjä! <3 Aika paljon on kyllä Nupussa ja Cocossa samaa näköä, kun on valkoiset kinttaat ja tuollainen söpö otsamerkki. Meidän molemmat mussukat harrastavat tuota selällään nukkumista, mutta harmillisen harvoin tulevat enää syliin pitkäksi aikaa. Vieressä pitää aina olla, mutta ne pitkät sylihetket ovat nykyisin vähän harvemmassa. Sellainen kun osuu kohdalle, niin ei voi liikkua mihinkään, ettei ihana lumo haihtuisi. :) Meilläkin on Nupulla vielä suuren osan aikaa tötsä päässä, vaikka tassu näyttää jo mukavan kuivahtaneelta ja hyväkuntoiselta. Tänään alkoi tosin aivastelu, joten saas nähdä, tuleeko tästä sittenkin vielä lääkärireissu. :-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu ja Coco on kyllä saman näkösiä, Nupusta tietysti huokuu kauneis ja Cocosta komeus! Meilläkin Rufus on tosi usein selälteen, ainakun yöllä herää se on ihan vinkurassa sohvalla tassut ojossa. Rufus ei ole koskaan oikein ollut sylikissa, mutta Coco on. Eilen se oli niin huvittavassa asennossa miehen sylissä, että :D Tässä kuva (http://oi59.tinypic.com/25rmrko.jpg). Hyvä että Nupun tassu alkaa parantumaan, ja aivastelua Rufuskin harrastaa usein, että tuskin se on mitään vakavaa :) Meillä oltiin ensimmäinen yö ilman tötsää eikä rupea oltu revitty!

   Poista
  2. Ihanan rento tyyppi tuo Coco! <3 Tulisivatpa Nuppu ja Jujukin useammin tuolla lailla syliin! Nuppu on nyt tötterön kanssa ollut jotenkin superlempeä. Kun me katsotaan leffaa, niin Nuppu kömpii sohvalle mun kainaloon ja inisee välillä, jos en muista silittää. Sekin on aika söpöä! <3 En soittanutkaan vielä eläinlääkärille, koska aamulla Nupun tassu oli jo tosi hyvän näköinen enkä kuullut kuin kaksi aivastusta. Nuppu ei yleensä pärski ollenkaan, mutta eilen se yhtäkkiä alkoi aivastella enemmänkin. Luulen, että sillä voi nyt olla jostain syystä vähän alentunut puolustuskyky, ja siksi iski jokin virus. Se selittäisi tassunkin. Yleensä tuollainen nuha on mennyt viikossa ohi. Parit tsuffaukset olen nyt töiden jälkeen kuullut, mutta kun ruoka maistuu ja Nuppu on muutenkin oma touhukas itsensä, niin eiköhän tämä tästä... Onnea teille tötsöttömyydestä! :) Nyt on varmasti voiton puolella tuokin juttu! :)

   Poista
  3. Onneksi Nupustakin välittyy hellyyttä ja tassu voi jo paremmi :) Meillä aivastellaan päivittäin, Rufus on tehnyt sitä pennusta asti niin ei olla noteerattu sitä mitenkään vakavaksi kun nenä ei kumminkaan vuoda. Toivottavasti teilläkin jo ollaan ilman töttöröä, meillä mennyt hyvin ja haavakin näyttää tosi hyvälle jo. Onneksi tästä kastraatiosta jäi hyvä mieli eikä mitään pahoja tulehduksia ehtinyt tapahtua. Sittenkun vielä saatas Ruffen masu kuntoon niin kaikki ois passelisti!

   Poista
 3. Hahah, mahtava rääpäle-ilme! xD Coco on kyllä vekkuli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ''vekkuli'' olikin kuvatekstinä ennen rääpälettä, osuvia kummatkin. :D Onse niin hupsu vauveli

   Poista