maanantai 3. maaliskuuta 2014

Hei älä mee ♫♪

Välillä sitä ihmettelee itsekkin, kun päätösten teko on niin vaikeaa. Ikinä ei tiedä mikä olisi paras ratkaisu ennenkuin kokeilee, joten taas on asiat aivan mukkelismakkelis viime postauksesta. Viikonloppu meni sutjakkaasti siivoten ja toivoen pökäleiden uusia muotoja. Cocolla maha on ollut jo pidemmän aikaa parempi, jospa tämä olisi Cocoltä jo voitettu, mutta Rufus.. Rufuksen mahassa on käynyt jokin tehosekoitin, kun aukosta tulee vain sinappia. Siispä päätimme, että Cocopöps tuleekin luokseni takaisin espooseen tosin nyt äitini luokse, jossa oltiin pari päivää kun Coco haettiin kotiin. Äitini siivosi asunnon lattiasta kattoon ennen saapumistamme, ja meitsi pääsi nukkumaan sohvalle kissa kainalossa. Onneksi Coco ei näytä olevan moksiskaan näistä paikkojen vaihdoista, kuhan vain lötyy hiekkis ja ruokaa niin poitsu on tyytyväinen.

Cocopops on muutenkin paljon Rufusta rohkeampi tilanteessa kuin tilanteessa. Hyppii se jo pöydille, keittiön tasoille, ei naukaise autossa, ei pelkää pesua, ottaa lääkkeet nätisti, ei mau'u öisin ja on muutenkin aaaivan eri luokkaa Rufuksen pentu aikoihin vertaillessa. Rufuksen ensimmäinen hyppy tuli noin 5kuukauden iässä keittiön tasoille, mutta Cocopa hyppiikin jo vaikka ikkunalaudoille. Onse meidän villi vekkuli jonka pääkin heiluu kuin pöllöllä.

Pienen painihetken jälkeen on hyvä nukkua päikkärit ♥

Nämä tykkäävät makoilla toistensa vieressä, tai Coco tykkää, Rufus välillä luikkii omaan rauhaan..

 Aamulla piti jättää tämä suloinen yksin uuteen asuntoon ja vielä ilman isoveljeä :(


14 kommenttia :

 1. Onpa teillä paljon näitä paikanvaihtoja, mutta toivotaan, että mokoma giardia on pian Ruffeltakin ohi. Ihan säälittää, kun toinen joutuu yhä vain moussettamaan! :-/ Mutta onneksi sulla on pikku Coco jo kainalossa. Ja vaikuttaapa se rohkealta pikku veijarilta! Nuppu ei tykkää, jos kerron, mutta se ei pääse vieläkään hyppäämään minnekään sohvaa korkeammalle. Jujukin aloitti isot hypyt vasta siellä puolen vuoden tietämillä. Jokainen kissa on kyllä ihan oma, valloittava persoonansa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinhän näitä on, muttakun se niin helposti kissoista tarttuu toisiinsa niin eikös tämmöinen eristäminen olisi ihan hyvä? Ainakin luulisi jos toinen voi hyvin ja toinen huonosti :( Onneksi popsukka ei ole tressaavaa sorttia. Äitini ja isäni asuinnoiden välimatka onkin niinkin lyhyt että ei tarvitsekkun vain kävellä rapun portaita yksi kerros ylemmäs niin ollaankin jo iskältä menty äitillle vikkelästi. :D Ruffen mousseakaan ei voi sanoa enää sanoa mousseksi, uusi kaunis sana voisinkin olla kinuskikastike.. Nuppusen ei tarvitsekkaan pomppia, hienot leidit ovat tyynen rauhallisia, eikä saa rasittaa itseään että jaksaa mallikuvissa!

   Poista
  2. Aika kätevät nuo välimatkat kyllä! :) Nuppu nyökytteli, että juuri noista sun mainitsemista syistä pomppiminen ei ole hyvä idea. Tänään Nuppu on hauskuttanut mua kanniskelemalla koko ajan hiuslenksuja mun luo. Ehkä se ajattelee tuovansa rottia, jotta söisin hyvin ja parantuisin. <3 Joten lenksuisia terkkuja myös Ruffelle ja Cocolle!

   Poista
  3. Ihana Nuppu, Cocokin aina tuo minulle paperipallon ja heitän sen ja sitten se riiviöityy ja kulettelee palloa ympäri asuntoa ja jossain vaiheessa tuosen taas sohvalle jotta heittäisin sen uudestaan! Ennyt ole varma onko meillä koira täällä vaiko kissa... :D

   Poista
 2. Tuo toisistaan eristäminen kuulostaa kyllä ihan kokeilemisen arvoiselta idealta! Toivottavasti kumpikin nyt paranisi pian. Ruffekin on siis jo vähän parempaan päin vai?

  Meillä on tää päivä sujunut siivoamisen ja desinfioinnin merkeissä.. On imuroitu, pesty lattiat, pesty ties kuinka monta pesukoneellista kaikkea mahdollista, saunotettu hirveä määrä tavaraa, pesty sohva, kiipeilypuu, verhot yms höyrypesurilla jne... On nimittäin raato olo ja kämppä kiiltää!! :D Jos tää nyt ei jostain syystä tepsi ja giardia tuleekin takas niin en tiedä miten sitä jaksaa taas alottaa kaiken alusta... :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nokun tuntuu just että Ruffe onm vaa koko ajan huonompaan suuntaan.. Tiiä sitten missä mättää, tänään eläinlääkäri soitti ja sanoi että teille annettiin liikaa lääkettä ja meille oikea määrä, tiedä sitten perusteli sillä että teidän lääkäri varmaan ajatteli sen pilkkomisen olevan helpompaa jos vain neljään osaan.

   Meilläkin pestiin tänään puu ja sohva, saunaan tavaraa pääsee vasta perjantaina kun on saunavuoro, meilläkun ei omaa saunaa ole, mutta kaksi saunavuoroa peräkkäin on ihan yhtä hyvä! Meitä kans pelottaa tuo giardian takaisin tuleminen, sen takia axiluria kannnattaakin antaa tosi kauan, me ajateltiin että 2-3viikkoa ainakin. Lähtisi pöpö varmasti pois :)

   Poista
  2. Aika mahdottomaks menis tosiaan lääkitseminen jos jouduttais yhtään pienentämään annosta, Pumpulille kun joutuu pilkkomaan yhden tabletin kahdeksaan osaan :D Sen takia se teille määrätty vahvuus oliskin ollut huomattavasti parempi. Tiedä sitten mikä se oikea annos on ja onko se niin justiinsa edes, tuntuu et mielipiteitä on yhtä monta ku lääkäreitäkin... Toisaalta Trikozolin yliannostuksessa on myrkytysvaara että en usko että sitä määrättäis liikaa vaan pilkkomisen helpottamiseksi :S

   Voi Ruffea, käsitin siis väärin että olis parempaan päin :(

   Pumpuli on tehnyt vain ja ainoastaan kiinteää edelleen ja kakkaa tällä hetkellä vaan kerran päivässä, aamuisin. Mites Coco, onko kaikki tavara kiinteää?

   Ainiin, piti vielä kysyä et onks Coco kova puremaan? Pumpuli on, hirveä raatelija peto :D

   Poista
  3. joo tuo kahdeksaan osaan ei kyllä kuulosta kivalle.. :D Kuuteen osaan on aika helppo pilkkoa, onnistuin jopa eilen siinä täydellisesti! En tiedä mitä nuo lääkärit nyt sitten sekoilevat, mutta Coconmaha on suhkoht kiinteää, vähän semmoista moussea muttei ehkä ihan niin mousssea, kiinteän ja moussen välimuoto :D Mutta kakka on tummaa ja sehän on myös hyvä merkki. Tuntuu nyt vaan, että antibiootin ja matolääkkeen takia Cocon kakka ei kiinteydy ihan kunnolla. Eiköhän lääkekuurin jälkeen ala näyttää paremmalta, eipäsitä enää ole niin montaa päivää ainakaan trikozolia syöttäessä.

   Rufukselta oli kuulemma tänään tullut aivan vesiripuli, ripulia onnyt kestänyt niin kauan, että miesihminen saakin viedä Rufuksen illalla lääkäriin, ei tästä tuu yhtään mitään ja tuntuu että siellä myllää nyt aivan joku muu, koska lääkkeet eivät ole auttaneet yhtään. Pelottaa täällä oman lapsen puolesta :(

   Coco on aika riehakas villipeto ja kyllä se puree jos päästää varpaat lähelle, Cocolla on myös ihana tapa kun se kantaa leluja luokseni ja on että ''Heittäisitkö tämän minulle?'' Ja sitten kun heittää niin eikun riehumaan paperipallon kanssa ja sitten se sitä kulettelee pitkin asuntoa innoissaan! <3

   Poista
  4. Kävikö Ruffe lääkärissä? Mikä on tilanne muuten?

   Meillä on tänään syötetty 8 päivää trikozolia ja 10 päivää axiluria, axilur aloitettiin pari päivää aiemmin joten sitä tulee nyt eläinlääkärin kehotuksesta 12 päivän kuuri. Toi 2-3 viikkoa kuulostaa hirveän pitkältä ajalta, eläinlääkärikö sitä suositteli vai mistä keksitte?

   Mua jännittää ihan sairaasti et miten käy kun tää kuuri loppuu, päästäänkö giardiasta eroon vai ei :/

   Poista
  5. Just kirjotin uuden postauksen, kävi ilmi et axiluria ja trikozolia ei saa syöttää samaan aikaan koska molemmat auttaa siihen giardian poistton. Sano, että kauheen monella lääkärillä ei oo vaan tietämystä ko. taudista.. Meillä Ruffella jatkuu trikozol ja Cocolla myös, koska Cocolta ei tainnut ollakkaan vielä häippässyt.. Mutta axiluria ei nyt enään anneta, en tajua tästä oikeen itekkään yhtään mitään kun kaikki lääkärit sanoo eri juttuja, mutta tuo viiemisin missä käytiin niin se tiesi asiasta ja sanoi että kaikkien lääkäreiden tietämys ei oo kauheen hyvä.. :(

   Muakin pelottaa ja inhottaa...

   Poista
 3. Toivottavasti Ruffekin lähtisi paranemaan!
  Tuli mieleen tuosta kun vertailit Cocon ja Ruffen pentuaikoja, kuinka Coco on paljon rohkeampi. Meillä on tällä hetkellä sama homma kun mietin Ukia ja Kaarlea.. Ticostahan taas ei voi sanoa mitään sairautensa takia, mutta siis, Kaarle on meillä kans se rohkeampi ja reippaampi kuin Uki pentuna. Kaarle kun tuli meille, se jo ensimmäisenä päivänä meni raivona sohvaa pitkin, ja hyppi sohvan selkänojalta lattialle ja lattialta takaisin sohvan selkänojalle... Uki aristeli meille tultuaan ensimmäisen illan sohvan/sängyn alla, ja meni kaikkia uusia ihmisiä heti piiloon, ja tekee niin itseasiassa vieläkin. Kaarle taas...no se on Ukin vastakohta! Menee uusia ihmisiä vastaan innoissaan ja alkaa heti roikkua vaatteissa eikä ujostelusta/aristelusta tietoakaan ;D -Tiina R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onn nämä rohkeat pennut kyllä vekkuleita ja energisiä, meilläkin sanomalehti pallo on ehkä maailman paras juttu ikinä, nytkun giardian takia ei oikeita leluja viitsi antaa niin lankakerät, sanomalehti pallot ja vessapaperi hylsyt on kyllä Cocon mieleen. Tuola se äitillä äsken veti menemään hirmuista vauhtia, hyvä kun ei kompuroinut. Onse niin ihanaa kun on tuommoisia rohkeita sydämmen valtaajia<3

   Poista
 4. Mahtava blogi! Sattumalta löysin blogiisi ja ai että ihanaa löytää räggäri blogi...Meilläkin on kaks räggäriä ja pidän myös ragdoll blogia:) Liityin lukijaksesi!
  http://janinascat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, räggärit on kyllä ihania, käyn tsekkaa blogis myöhemmin kun kerkeää! :)

   Poista