perjantai 28. helmikuuta 2014

Paikan vaihdos

Tänään piti tehdä inhottava sydäntäriipaiseva päätös. Rufus ja Cocopops lähtevät tänään matkalle kohti tamperetta. Giardia ei näytä loppuvan ja tuntuu ettei lääkkeetkään auta. Ollaan desifioitu paikkoja aivan törkeästi joka päivä noin kahdesti, vessa kloorilla ja muu asunto höyrypesurilla. Ollaan myös aina ison hädän tultua siivottu laatikko perusteellisesti.
Miesihminen aikoo kyllä kertoa minulle kuulumisia ja ottaa paljon kuvia, ettei blogi aivan kokonaa  kuole internetin syövereihin. Toivotaan, että paikan vaihdos auttaisi tähän inhottavaan loiseen.
Kyllä tästä vielä selvitään, ainakin toivottavasti!


10 kommenttia :

 1. Voi ei, mikä kuva - pienet ovat nyt toistensa tukena! <3 Pidän peukkuja, että paikanvaihdos auttaa ja elämä alkaa pian taas hymyillä! Ja ihan varmasti niin vielä käy. Edelleen tsempitämme, ja Nuppu ja Juju lähettävät puhalluksia, jotta öttiäiset sinkoaisivat kauas avaruuteen heti paikalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kyllä aika positiivisin mielin, kun niiin paljon helpompi siivottava tämä asunto, ei oo mitään turhaa kamaa kun huoneessa on vain parit pöydät ja sohva :D Laitettiin sohvan päälle lakana, että sitä voi aina sitten pestä ja vaihdella eikä sohvaan itseen pääse niin paljoa pöpöjä :) Kiitos edelleen tsempeistä ja täältä sinne kans terkkuja!

   Poista
 2. Toivottavasti se loppuu :( Inhottavaa varmaan luopua uudesta kissasta ja vielä molemmistakin... Onneksi kissoilla on kuitenkin toisensa ettei heitä jouduta erottamaan :( Riippuuko se siis jotenkin paikasta missä kissat ovat että se ei lähde pois vai mitenkä on? :O En ole ihan perillä tästä... Jakselkaahan!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se inhottavaa, mutta kai vauvojen pitää välillä olla isinkin luona.. http://jemima-ink.blogspot.fi/2013/03/giardia-lamblia.html tuossa on giardiasta infoa, paremminhan pienemmässä asunnossa se lähtee pois kuin kauhean isossa. Isälläni on paaljon kamaa siellä ja meillä täällä tampereella on tosi vähän. Pystyy siivoomaan paremmin kun pääsee desinfioimaan joka kolon. :)

   Poista
 3. Voi ei, teitä nyt koetellaan kovasti :/ Toivottavasti Ruffe ja Coco pääsevät tuosta inhottavasta vaivasta pian eroon... Ei varmaankaan teilläkään mitenkään helppoa kokoajan puunata ja hinkata joka paikkaa, että loinen poistuisi.
  Meillä alkaa Kaarle näyttää nyt vähän paremmalta, vaikka eilen se oli ihan hirveän näköinen, kun silmät oli rähminy umpeen ja nenä ihan räässä... Tänään (la) olisi pitänyt vasta hakea lääke pienelle, mutta hain sen jo eilen, kun en enään kestänyt katsoa kun toisella nenä ja silmät vuotaa kuin niagara konsanaan :/ -Tiina R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin koetetaan, mutta ollaan ihan tyytyväisiä tähän tampereellle vaihtoon vaikka vähän hirvittääkin miten tuo selviää näiden vauvojen kanssa ilman minun neuvoja, joka olen tehnyt ruffen kanssa melkeinpä aina kaikki ikävimmät hommat eli pesut ja lääkkeiden annot yms.. :D Toivottavasti mies selviää <3

   Onneksi Kaarlella menee jo paremmin, ehkä sei oo niin justiinsa annetaanko lääkkeet päivää ennen vai ei, kunhan saadaan pikkukisu terveeksi<3

   Poista
  2. Niinpä, lääkäri kyllä sanoi, että menee mahdollisesti ohi itsestään tuo lauantaihin mennessä, niinkun yleensä on kuulemma tehnyt kun ovat sen pari-kolme päivää sairastaneet. En vaan kestäny katsoa enään, ku toinen ihan väsy ja haamu omasta, pirteästä itsestään, niin oli pakko hakea se lääke helpottamaan pienen oloa. -Tiina R

   Poista
  3. Lääkkeen haku oli varmasti hyvä idea, jotta Kaarlekin sai helpotuksen huonoon oloon <3

   Poista
 4. Toivottavasti teilläkin alkaisi pian tilanne paranemaan! Menivätkö kissat siis nyt isäsi luokse, vai onko teillä miehesi kanssa erilliset asunnot vai mitä en ymmärtänyt? :) Onko tarkoitus että kissat vielä palaavat sinne missä ensin olivatkin? Peukutuksia ja tsemppiä kuitenkin taistoon!

  Meitä odotti taas tänän aamuna hiekkalaatikossa kiinteä kakka, jeeee! Mietin tuota teidän tapausta, oletko varma että ripuli johtuu edelleen giardiasta vai voisiko se vaan olla "normaalia" vatsan sekaisuutta? Axilurhan jo itsessään aiheuttaa joillekkin kamalan ripulin ja siihen vielä lisänä giardian aiheuttama suolen huono kunto niin... :/ Annatteko maitohappobakteeria lisänä? Meille sitä suositeltiin juurikin mahan tueksi, mutta ei näköjään sittenkään tarvittu. Entäs mitä mieltä toinen eläinlääkäri oli Trikozolin annostuksesta, ettei se sitten olis liian pieni eikä siksi tehoa? (Pumpuli painaa vähemmän kuin Coco ja Pumpulille määrättiin silti suurempi annos.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elikkä siis me asuttiin tampereella kolmisteen minä, avokki ja Ruffe, kunnes yllättäen sainkin hyvän työpaikan espoosta ja muutin kissan kanssa isäni luokse ja mies jäi tänne tampereelle opiskelujensa takia. Cocokin otettiin isäni luokse, mutta kun asunto onniin iso ja vaikeasti siivottava niin päätettiin, että mies saa hoitaa nyt kissat kuntoon täällä kun asunto on puolet pienempi ja helpompi pitää siistinä :) Sittenkun kissat tervehtyvät tulevat ne taas espooseen luokseni.

   Mekin toivotaan kiinteitä pökäleitä, kun tulee vaan löysää pökälettä koko ajan.. Ei uskota että se johtuu vaan lääkkeistä, kun se on välillä semmoista vaaleampaa sinappia jota just tämä giardia aiheuttaa.. Ja yllättäen unohdettiin maitohappobakteeri jauhe espooseen.. Rufukselle axilurista ei ikinä ole tullut löysää mahaa, mutta tuntuu että ruffen maha on paljon pahemmassa kunnossa kuin pikkuisella. Eläinlääkäri ei mulle soittanutkaan, ai että kun ärsyttää.. Pitää yrittää tänään saada joku toinen EL kiinni, koska ihmetyttää nuo eri annoskoot.

   Poista