maanantai 17. helmikuuta 2014

Leikkirata

Tilattiin vähän ennen Cocon kotiin tuloa Catit Desing Seses Tempo -leikkirata Zooplussalta. Ajateltiin, että tämä olisi kiva lelu uudelle leikkisälle kissanpennulle ja oikeassahan me oltiin! Rufusta ei moiset ihme hömpötykset jaksanut kiinnostaa, mutta hän tykkää katsella Cocon puuhia vierestä sivusilmällä.

Rufus miettii mitenkä Cocolla riittää energiaa moiseen riehumiseen

Lopuksi Rufus ei voinut vastustaa kiusausta

Villin leikin jälkeen uni maittaa uuden veljen vieressä ♥

14 kommenttia :

 1. Söpöjä kuvia! Hauskat ilmeet! Hyvä paikka kyllä nukkua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Välillä tuntuu että kissat valitsee kaikista epämukavimmat nojauspaikat nukkumiseen :D

   Poista
  2. Niinhän se menee... Ostaa esim. kissalle oman korin jossa voi nukkua ja sitten kissa nukkuu mieluummin lattialla oudossa paikassa :D

   Poista
  3. Niinpä, ostin Cocolle pedin mutta eise siinä nuku... XD No jossei tule käyttöä niin annetaan se sitten löytöeläinkotiin :)

   Poista
  4. Hyvään tarkoitukseen se kuitenkin sitten ostettu vaikka Coco ei sitä käytäkkään:D Meidän kissatkin saivat aikoinaan kaksikerroksisen korin niin aluksi Mimi ja Vili eivät nukkuneet siinä mutta sitten kori alkoikin tuntua mukavalta. Taavettikin pienempänä käytti sitä niinkuin Viljamikin. Meillä on vain niin paljon tilaa niin on paljon paikkoja missä nukkua. Asumme nimittäin vanhassa koulussa ja tilaa on mielestäni liikaakin...

   Jos saa kysyä niin mistä nimi Cocopops? :) Ja tosi söpö nimi myös on. Ei ole tullut aiemmin sanottua/kirjoitettua :D

   Poista
  5. Eiköhän peti ole kiva nukkumapaikka kunhan totutan nuo taas nukkumaan olkkarin puolella ilman makkariin pääsyä, ainakin Rufuksen vinkumisen ajaksi, mutta jos ei niin menköön parempaan käyttöön! :) Vanhassa koulussa, no sepäs saattaakin olla aika iso paikka kissoille, voisi ottaa kissoja mielinmäärin sinne asustelemaan kun ei tilakaan lopu!

   Cocopops tuli siitä kun katselin yksi ilta kaiken maailman nimiä ja Coco tuli vastaan, halusin Cocolle vähä erikoisemman nimen niinkuin Rufuksellakin, ettei ole mitään perus suomalaista tylsää lemmikin nimeä kuten minttu tai vastaava. Cocosta tuli tietenkin mieleen cocopops suklaamurot ja ragdollithan ovat syötävän suloisia suklaamurosia niin siitä se jotenkin vain tuli. Poikaystäväni ei kyllä yhtään innostunut tuosta pops lopusta mutta sain tahtoni läpi, mies sitä kutsuu pelkäksi Cocoksi mutta minulle se on cocopops, coco tai posukka tai joku vastaava ällösöpö lempinimi. Onhan Cocolla myös leuassa ihana suklaamuro merkki, siitäkin se nimi olisi voinut tulla :)

   Poista
  6. Niin. Sittenhän Cocopops on oikein osuva nimi :) Mekään emme halunneet Taavetille mitään ihan tavan nimeä ja halusimme sille vähän "savolaismaisen" nimen :D

   Meille sopisi kissoja mutta eihän ne kaikki sopisi sitten yhtäkertaa syliin paijatyätavaksi ja eihän niitä kaikkia ehtisi ruokkia :D

   Poista
  7. Taavetti on oikein sivä nimi!
   Ruuista kylllä voisi tulla riitaa, ahmatit söisivät kaiken.. :D

   Poista
 2. Nauroin ääneen tuolle kuvalle, jossa Cocosta näkyy vain takatassut! :-D Meilläkin tämä rata on ollut kestosuosikki. Aluksi Juju jaksoi läimiä palloa tuntikaupalla, mutta nykyisin rata on enimmäkseen Nupun käytössä. Täytyy silti vinkata, että jos Nuppu aikoo joskus karata Ruffen kanssa treffeille, niin ohjelmanumeroksi kannattaa valita jotain muuta kuin palloratailua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin vähän nauratti, kun pieni leikki niin hurjasti tuossa. Coco ei oikein itsekkään tiennyt miten päin pitäisi olla! :D Rufus ei kyllä tästä pelistä tykkää, Rufuksen unelma treffit Nuppuselle voisikin olla pitkällä raprap-baanalla, joka vain jatkuisi ja jatkuisi. Siinä Rufus ja Nuppu voisikin juoksennella kuin uljaat andalusianhevoset häntä hulmuen. Treffi ruokana voisi olla Feline Porta 21 kanapurkkeja mielin määrin ja jälkiruuaksi Planet Pet:n kylmäkuivattuja kanaherkkuja. Lopuksi Rufus ja Nuppu makoilisivat mahat täynnä vierekkäin auringon laskussa ja välillä Rufus saattaisi antaa Nupulle pusun poskelle. ;)

   Poista
  2. Nuppu olisi varmasti mielissään noista treffeistä! :) Se menisi baanalla pörheäksi keilapalloksi ja kahistelisi villahousuissaan karkuun minkä pehmotassuistaan pääsisi. Paras osio olisi silti köllöttely ja pusut. Nuppu saattaisi sanoa minuutin välein "miu-iu-ihhh!" eli "lisää niitä poskisuukkoja!" :o)

   Poista
  3. Rufus varmasti antaisi poskisuukkoja enemmän kuin tarpeeksi <3

   Poista
 3. Voi eikä! Ihanan näköstä kun Coco leikkii noin innoissaan tuolla radalla! Me ollaan kans avokin kanssa mietitty vastaavanlaista, mutta meillä ei oo Uki eikä Tico innostonu mistään tuon tyylisistä, ei edes niistä palloista mihin saa herkkuja sisälle ;o Tiedä sitten, kiinnostuisiko Kaarle tuollaisesta, kun sillä on kyllä just kaikki ne lelut jaksanut kiinnostaa monta tuntia ja monta päivää mitkä eivät noita muita kiinnosta :'D -Tiina R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Coco on kyllä energiaa täynnä ja jokainen lelu on mieleinen! Rufuskin on vähän tylsä eikä sitäkään kiinnosta mtkään aktivointilelut sun muut.. XD Jospa Cocosta tulisi vähän fiksumpi :') Varmasti innostuu, tuossa pallossa on vielä punainen välkkyvä valo!! Tää rata on ihan superi, kannatan tätä Kaarlelle!! :))

   Poista