maanantai 10. maaliskuuta 2014

Rufus Ruffe Ruffeli Rufelius

Perjantaina lähdin autolla hurruuttelemaan kohti tamperetta, koska olihan noita isompia miehiä jo aika kova ikävä. Pienempi jäi äitini hellään huomaan ja hyvin hän olikin pikkuista hoivannut.

Coco pääsi viikko sitten raapaisemaan Ruffea nenästä, mutta onneksi haava oli jo parantunut

Rufus on laihtunut tammikuusta puolikiloa, inhottaa ajatella, että Rufus painaa alle viisikiloa, kun kesällä paino lähenteli kuutta. Hyvin Rufus jaksaa silti putputtaa vaikka ruoka ei meinaa maistua ja maha on edelleen yhtä huonona kuin ennenkin, eikä paranemisen merkkejäkään näy. Toivottavasti Ruffeli ei menisi edelleen huonompaan vaan alkaisi jo parantumaan! Tänään Rufukselle on luvassa Axilur-kuurin aloitus trikozolin rinnalle. Inhottaa kun toisella on asiat huonosti.

Rufus ei yhtään jaksaisi syödä enään lääkkeitä

Otettiin viikonlopun aikana Rufukselta ulostenäytteitä kolmeen purkkiin kolmelta päivältä, niistä sitten nähdään onko kyse jostain vakavammasta kuin giardia, koska Rufuksen sisältä tuleva tavara on ihan erinäköistä kuin Cocolla. Testeistä nähdään onko Rufuksella giardiaa, madon munia tai tritrichomonas foetus. Mikähän vain muu noista kolmesta se saisi olla mielummin kuin tuo viimeinen joka on vielä kamalampi kuin giardia. Eläinlääkäri pelotteli meitä tuolla tritrichimonaksella, mutta eletään toivossa ettei se se ole, koska silloin asiat menisivät aivan mukkelis makkelis. Onse sen verran hirvittävä alkueläin.


Turkkikin näyttää niin huonovointiselta :(

Yömourustakin voisin kertoa, että se on taidettu päihittää tuolla huomiottajättämisellä, enää ei raavita ovea eikä mau'uta hirmuista huutoa keskellä yötä. Ei ainakaan joka yö, mutta ehkä välillä saattaa jokunen maukaisu tulla. Onneksi tuokin tapa on päihitetty ja onhan Rufuksen puheliasuudesta jotain hyötyäkin, Rufus ilmoittaa meille ainakun tulee vessahätä ja sitten ollaankin valmiina putsaamassa ja desinfioimassa koko vessa ja kissa! Hymyllä täytyy jatkaa etiäppäin vaikka välillä vain haluaisi mennä peiton alle piiloon.

 ''Kuka täällä muka maukuu?''

''En minä ainakaan?''

''Onkosse naukuja täällä päin?''

 ''Vai oletko se sinä?''9 kommenttia :

 1. Voi Rufus pieni! On varmasti ihan kamalaa, kun oma kultamurunen sairastaa ja laihtuu. :-/ Reipas kissa Ruffe silti on, ja teette kaiken, minkä pystytte. Toivottavasti saatte pian selvyyden, mikä oikein on vinossa, kun ei paraneminen ole lähtenyt vieläkään käyntiin. Ja toivon totisesti, ettei ole kyse siitä toisesta alkueläimestä! Rufukselle hurjasti paranemistoivotuksia koko meidän jengiltä - ja teille muillekin myös voimia yhä vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huolestuttaa tuo laihtuminen niin kovin, onneksi Coco on kumminkin kasvanut hyvin, melkein kilon jo saapumisestaan! Taitaa tulla iso mötkylä siitä.

   Rufus on vain niin huono ruokainen ja nyt saa syödä vain eläinlääkäristä ostettuja nappeja ja märkäruokaa. Märkäruoka on vaan eläinlääkärissä niin kallista, ettei sitä viitsi ostaa niin joutuu nyt syömään raksuja joihin on laitettu hiukan vettä niin ne maaistuu paremmin, mutta silti huonosti. Ollaan aika huolissaan :(

   Paranemistoivotukset otettu vastaan ja kiitoskiitos! :) Onse niin kivaa kun on teitä lukijoita tukemassa<3

   Poista
 2. Hauskat kuvatekstit ja upeat kuvat :D Toivottavasti Rufus paranee ja toivottavasti normaali paino pysyisi! :( Miten Rufus syö muuten lääkkeensä? Syökö ihan kunnolla vai pitääkö tyyliin väkisin syöttää? Onkos Coco nyt parempaan päin? :( Osaa elämä olla joskus kyllä kurjaa... Onneksi on ja tulee olemaan myös hyviä/parempia päiviä :)

  Olen ajatellut tehdä postausta blogiini parhaista kissablogeista ja ajattelin linkata siihen myös sinun blogisi joten olisiko mahdollista käyttää jotakin kuvaa tästä blogista ja jossa olisi molemmat kissat? Kuva ei ole tietenkään pakollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonas! :)

   Niin mekin toivotaan kovasti ruffen paranemista ja ettei poika enää laihtuisi kun paino on jo niin alhainen.. :( Rufus ottaa lääkkeet ihan ok nätisti, laitetaan vaan lääke suuhun ja tuikataan kurkkuun! Cocolla on ollu maha aikalailla koko ajan samana, mutta nyt lääkkeide ansiosta tulee taas kiinteämpää tavaraa onneksi. Aiotaan nyt syöttää noita kumpaakin monta päivää että varmasti lähtee pois eikä uusi ! Elämä on kyllä joskus tosi ilkeää, saisi asiat mennä kivasti jo pian.

   Käytä vaan! :) Tuossa edellisessähän postauksessa oli tuo yksi tosi kiva kuva Ruffesta ja Cocosta kun könöttävät vierekkäin, se onkin tuorein kuva nyt kun eivät poitsut ole päässeet näkemään toisiaan viikkoon. Ja kiitos kovasti kun kerrot meistä!

   Poista
  2. Kiitoksia! Sitä kuvaa minäkin arvelin käyttää :) Postaus tulee blogiini (Mirrien maailma) kahden viikon sisällä.

   Onneksi Rufus ei temppuile ja hyvä että Coco on kuitenkin pysynyt samana :) Kannattaahan se kerralla hoitaa pois ettei jää "pyörimään" :D

   Poista
 3. Melkein sanattomaksi veti kun luin tuosta tritrichomonas foetus alkueläimestä äsken, en oo koskaan aiemmin kuullutkaan moisesta. Ihan hirveää, pidän peukkuja et teillä ei vaan olisi sitä! :( Koska saatte ulostenäytteiden tulokset? Onko Ruffe ripuloinut koskaan ennen Cocon tuloa, vai onko epäilys että tää toinen-kin alkueläin olis voinut tulla Cocon mukana? Vai onko se jotenkin voinut jo olla Ruffessa ja giardian myötä ruvennut oireilemaan vasta nyt?

  Panacheen kissalasta löytyi ketju koskien t. foetusta, että mua pistää vihaksi miten joku voi myydä sairaita kissoja ja levittää karmeaa alkueläintä eteenpäin!! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mekään oltu kuultu siitä kun vasta eläinlääkri mainitsi. Eläinlääkäri sanoi että eiköhän se giardiaa ole, kuneise ole sitä mistään ruuasta voinut saada eikä meiltäkään. Ainut olisi sitten että se olisi tullut kissalasta, jota ei kyllä uskota kun sittenhän se olisi aika varmasti ollut monella muullakin. Saadaan tulokset keskiviikkona, mutta otettiinkin nyt vaan giardia näyte kun tuo toinen olisi maksanutkin 130euroa että jos giardia ei näy niin otetaankin nuo muut sen jälkeen.. Pienet mahdollisuudet tuohon T-foetukseen mutta mahdolliset.. Rufuksen oireet ovat jatkuneet niin kauan samana eikä muutoksia ole näkynyt, niin siksi eläinlääkäri ajatteli jotain muuta ja tuo rufuksen uloste kuulemma näyttää samalta mitä tuo alkueläin aiheuttaa..

   Joo mekin luettiin samainen juttu, oltiin kans aika järkyttyneitä. Kerran petsiessä tuli yksi tyttö puhumaan mulle jolle oli vissiinkin käynyt sama juttu ja pentu oli siihen kuollut.. :(

   Poista
 4. Mahtavia kuvia! Toivottavasti Rufus paranee mitä pikimmiten ♥

  VastaaPoista