keskiviikko 12. elokuuta 2015

Kissakahvilaan 26.9!

Kissabloggaajille on toivottu tapaamista  Purnauskis kissakahvilaan Tampereelle ja nyt Tuija ja Pirkko ovat varanneet iltapäivähetken kissatädeille. Toivottavasti tämä päivä sopii mahdollisimman monelle.

Tapaaminen on Purnauskis kahvilassa lauantaina 26.9. klo 17-19. Pääsemme seuraamaan kissojen ruokailua ja toki myös meille on tarjolla kahvia ja muuta suussasulavaa, näin lupasi Purnauskis. Tapaamisen hinnaksi tulee 10 euroa, joka sisältää sisäänpääsyn ja herkut.

Tulee ihan vesi kielelle!
 Me hassut kissatädit saamme höpötellä keskenämme, kuunnella toisten höpinöitä..

Mun ensimmäinen omatekemä kissacappuccino

..ihailla Evon ja Nurrin rakkautta..


..ja tietenkin seurustella kahvilan suloisten kissojen kanssa.

Ai mitenniin Viiru on mun lemppari? ♥
Ilmoittaudu heti, mutta viimeistään 20.9., osoitteeseen tassulinna (miumiu) gmail.com. Ilmoita samalla, jos sinulla on erityinen ruokavalio, joka pitää ottaa huomioon, niin infoamme eteenpäin.
Nähdään syyskuun viimeisenä lauantaina Purnauskiksella (Aaltosenkatu 31-33, Tampere)!

Katsotaan olenko tarjoilijana vai pääsenkö jopa herkuttelemaan teidän kaikkien kanssa! 

26 kommenttia :

 1. Joo sun pomo sanoi, että ehkä tarjoilet itse itsellesi ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Aika pitkälle on sun työvuorolistat tehty, eikö niitä voi mitenkään muuttaa? Tuohon on kuitenkin 6viikkoa :(

   Poista
 3. Mä laitoin jo ilmoittautumisen! Tosi kiva tapaaminen tulossa.

  VastaaPoista
 4. Kivat kuvat sinulla! Videoo ei känny suostunut avaamaan, pitää katsoa myöhemmin. Viiru on minunkin lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli pakko vähän mainostaa mun ekaa cappuccinoa jossa on kyllä vielä hiomisen varaa :'D Kannatan videon katsomista se on tooosi söpö <3 JA viiru kans!

   Poista
 5. Oih, miten hieno cappuccino! :o) Mä en saisi tuollaista aikaan, vaikka harjoittelisin sata vuotta... Mutta sellainen maistuisi kyllä! Täytyy ehdottomasti laittaa päivämäärä muistiin, ja jos saisin vaikka näin etukäteen jo hankittua edulliset matkaliput ja kerättyä rohkeutta, niin ei olisi ollenkaan mahdoton ajatus liittyä kissafanien seurueeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun cappuccino näyttää mun mielestä aika rumalle, mutta tosi moni on sitä kehunut :'D Ehkä mä tänään opin tekemään vieeeläkin hienomman ja söpömmän! Toi näyttää vähän kummitukselle.. Olisipa kiva saada sinutkin miittinkiin, onnibussi on tosi halpa matkustus vaihtoehto ♥

   Poista
  2. No nyt on liput hankittu (edestakainen matka 5,50 euroa! Miten voi olla?!?!) ja meiliä lähetetty Tassulinnaan. :-D Jos en enää mahdu mukaan, niin täytyy tulla sitten ikkunan taakse ja painaa nenä lasia vasten. ;) Tosi hieno tuo cappucino on. Ja kun vielä rutinoidut vähän, niin sustahan tulee oikea cappucinojen Picasso! :)

   Poista
  3. Jippii! Oli tosiaan tosi halpa edestakas matka, mutta onnibussi on ihana ♥ Etköhän sä mahtunut mukaan, ei ne paikat niiin nopsaa mene ;) Tänään taas harjottelin ja sain tehtyä ehkä vähän söpömmän kisun, huomenna täytyy paneutua maidon vaahdottamiseen oikein urakalla se ei vielä ihan kovin onnistu :')

   Poista
 6. Eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Huono päivä! Voivoi! Tahtoo vaan ei pysty!

  VastaaPoista
 7. Todella hieno kahvi! Mieti vähän jos reissuun lähtee moni ja kaikki haluaa just sun tekemän kahvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä kauhun määrää, en ole vielä oikein sisäistänyt sitä maidon vaahdotus tekniikkaa mutta onneks tässä on vielä aikaa opetella ;D Ja kiitän kehusta :)

   Poista
 8. Ai kuinka hieno kissakahvi, onnittelut baristalle !

  Ihan kaikki kissat on ihania mutta Viiru on kieltämättä tämänkin kissanaisen silmään erityisen nätti kissimissi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun on päässyt tutustumaan enemmän kissojen luonteisiin on tainnut lemppari vähän muuttua :D Lumi esimerkiksi on ihanan hellyydenkipeä siskonsa Piki-Nellin kanssa ♥ Sain Lumilta naamapesun ja maha tassutukset, iih!

   Poista
 9. Tahtoo kissakahvin, tahtoo tulla moikkaan kisuja ja muita kisunmielisiä nyyyyh! Välimatkan vuoksi pitää jättää tämäkin tapaaminen väliin :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää selkeesti muuttaa lähemmäksi niin pääse blogimiittinkeihin mukaan!! :)

   Poista
 10. Tulossa kaksinkappalein - saatte siis yhden miehenkin sinne :D Ainakin toivottavasti, miekkonen ei vielä tiedä tuon viikon työvuorolistaansa, mutta yrittää pyytää sen viikonlopun vapaaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee tosi kivaa! :) Mun miekkonen ei ikinä tulisi näihin kissajuttuihin ihan tyhmä mies :D Mukava nähdä taas!

   Poista
  2. Kyllä mäkin vähän hämmästyin, sillä vaikka ollaan molemmat kissahulluja, niin mä oon talouden ainoa sosiaalinen tapaus :D Ilmeisesti kissat voitti pelottavat kissatädit..

   Poista
  3. Heheh, kissatädit kun on niin hirmuisen pelottavia ;D No mutta ihanaa, että saadaan mukaan vähän kakslahkeisiakin!

   Poista