torstai 12. helmikuuta 2015

Vieraita

Tänään meillä kävi kaks ihan outoa tyyppiä ja ne hais ihan kissoille. Toinen niistä tuoksu selkeesti Pepsille ja Maxille ja siinä toisessa tyypissä oli ainakin kolmen kissan hajut nimittäin Gepsun, Nipsun ja Bélan. Vaikka eka oltiin vähän että mitäs te oikeen tulitte meiän reviirille niin otettiin vieraat hyvin vastaan kun saatiin tuliaisiakin. Onneks tuliaisina oli herkkutikkuja, mä rakastan herkkutikkuja! Ihan vaan senkin takia, koska Coco ei niistä tykkää eli kaikki herkkutikut on mun. Söin nimittäin tossa illan aikana jo kokonaan sen lampaan makusen, oli muuten hyvät ostokset kiitos elämää ja elämyksiä -blogin emäntä. Oli ne lelutkin kivoja mitä saatiin tassulinnan emännältä ainakin se hiiri joka meni jo vähän rikki. Coco niistä leluista tais enempi innostua, kun mä oon vaan vähän semmonen tutkailija tyyppi. Oikeesti kyllä mäkin leikin eli älkää luulko mua ihan tylsäksi kissaksi.

''Ihania tikkuja'' ♥

''Tänne se koko tikku heti!!''
Noi meiän aikuiset sai tuliaisiksi kissa servettejä ja ne on kuulemma tosi kivoja, ite en oikeen välitä semmosista ellen sit saa repiä niitä riekaleiksi. Sit ne sai kans karkkia vähän niinku mekin, mut meiän herkut on varmasti paljon parempia kuin ihmisten. Me ollaan Cocon kanssa ihan rätti väsyneitä. On se vaan tiiättekö niin rankkaa olla rapsuteltavana ja ihailtavana. Nyt me nukutaan ainakin siihen asti että saadaan lisää ruokaa.

''Joko ne lähti?''
''Nyt on pakko ottaa lepiä..''
Kiitos vieraat oli kiva tavata teidät ja saatte tulla uudestaankin kuhan muistette herkkutikut!

''Tulkaahan toistekkin!''
Ja ainiin kuultiin vähän juttua, että meiät on nähty kesällä kun ollaan oltu palvelijoiden kanssa pitkillä lenkeillä tai siis mut on nähty. Eihän me oikeesti niin hirveen pitkiä lenkkejä tehä. Yleensä mennään semmonen parin kilometrin lenkki, mutta ollaan käyty kans tuola yhellä plantagenillakin asti. Sinne kun käveltiin niin olin jo ihan puhki, mutta jaksoin kyllä takas kotiinkin, se oli siis kuulemma 4kilometrin lenkki yhteensä sinne ja takas. Oon mä aikamoinen lenkkeilijä eiks vaa? Mut oli kyllä kivaa, Coco jo tuola nukkuu ja mä haluun kans jo unille. Heippa!
-Rufus

26 kommenttia :

 1. Pus-pus teille molemmille ihanille kisuille <3 Tämän kissamamman blogissa on muutama kuva teistä, olitte kyllä livenä vielä ihanampia kuin kännykuvissani! Kiva, kun herkkutikut kelpas ja taisi olla meikäläisen vihrukka hiirulo joka hajos vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii pojat kehrää takaisin ♥ Tais se olla sitten teitsin, ei näitä voi aina muistaa kuka anto ja mitä ;D Mutta siitä joo lähti vähän narua jo irti kun pojat sitä hirveesti rääkkäsi, mutta ei se menoa haittaa! :---) Kävin kattomassa ja kommentoimassa, oli kivoja kuvia!

   Poista
  2. Meillä Nipsu kurittanut noita naruhiiruloita kans alta aikayksikön... Kertis kamaa. Ps, ehdottelin Tassulinnan emännälle että voisitte yhdessä vaikka viikonloppuna poiketa.

   Poista
  3. Sepäs ois kiva idea jos vaikka eka kävisin kattomassa Pepsiä ja Maxia nopsaa ja sit tultas sinne kattomaan sun kolmikkoa :) Sopikaa te ja kertokaa sit mullekkin ;---)

   Poista
 2. Joo, me haisteltiin kun emäntä tuli kotia, että ihan selvästi on käynyt Cocolla ja Ruffella. Kiva kun tykkäsitte leluista, kun mekään ei saatu niitä pitää (vihreä hiiru oli kyllä Pirkolta, koska me ei olla sitä nähty). Ruffe oot kyllä hurjan rohkea, kun lenkkeilet täällä kaupungissa noin pitkiä matkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina ei voi kaikkea muistaa mut kyllä toi kukkokin on aika magee ;---) Harmi et mä en pääse lenkkeilemään ilman valjaita niinku se yks tyyppi josta tänään puhuitte se ois aika siistiä!!
   -Ruffe

   Poista
 3. Huuuh, nyt helpotti Nuppuakin, kun Ruffe löytyi vielä tutusta paikasta eivätkä maailmankirjat menneet ihan mukkelis makkelis. :) Voi että, tuliaisia ja kaikkea. Rohkeita olitte kaikki kolme, ja kivaa oli selvästikin! Uskomaton sporttipoika tuo Ruffe! En ole ikinä kuullut, että kisu vetäisi tuollaista lenkkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika hurjaa, että Ruffe ja Coco löytyi toisten blogeista :D Hassua katseltavaa. Pitäskö mun tulla kattomaan Nuppua ja Jujua ens kerralla kun oon helsingissä ;D Jotkut kisut tykkää ulkoilla onneks Ruffekin. Käydään yleensä pihalla kesäisin sillon kun on jo aika pimeää ja ihmiset ovat jo omissa kodeissa niin saa rauhassa käppäillä :)

   Poista
  2. Hui! :) Kutsun tosi harvoin edes tuttujakaan kylään (erakko mikä erakko), mutta kukapa tietää, miten sitä riehaantuu, kun tarpeeksi kauan seurailee tällaista blogiteiden risteilyä! :) Harmittaa, kun meidän lähellä ei ole mitään rauhallisia alueita, jonne uskaltaisi viedä kissat ulkoilemaan. Arka Juju-parka ei siitä niin perusta muutenkaan, mutta Nupussa olisi potentiaalia lenkkikaveriksi!

   Poista
  3. Heh, eipä meilläkään ihan hirveesti vieraita käy :) Helsinki on kyllä siitä vähäm huono kun sielä on vain hälinää. Teiänkin pitää ostaa ne kissakärryt ja niitten kanssa meette puistoon vähänkuin Rudi ja Karri ;)

   Poista
 4. Voi oottepas te kaikki saaneet hienoja tuliaisia. Varsinkin ilmeisesti kissat, kun herkut on jo osittain syöty ja leluillakin leikitty jo niin paljon että vähän alkaa menemään rikki. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuten kelpas tuliaiset ja vieraatkin oli kivoja ;)

   Poista
 5. Vähänkö kivoja vieraita teillä on käynyt, kun ne toi herkkutuliaisiakin! Mekin halutaan tommosia vieraita! :D t. Jade & Hugo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiänkin pitää pyytää kylään kissaihmisiä niin varmasti tekin saatte herkkuja! ;---)

   Poista
 6. Kyllä Rufus on saanut nyt herkkuja!

  VastaaPoista
 7. Teillä on ollut mukavia vieraita!

  Ja pakko todeta, että teillä on kyllä pitkiä lenkkejä! Täällä riittää yleensä vartti kotipihalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavia olivat! :---) Kyllä me yleensä tunti ainakin pihalla ollaan jos sinne eksytään on sielä vaan niin kivaa!

   Poista
 8. Vähänkö kivoja vieraita kun toi herkkujakin! Meille ei koskaan tuoda mitään kun meillä käy vieraita... Ne ei tosin oo oikein kissatyyppejä... Äiti aina vie tuliaisia jos se menee johonkin missä on kissoja. Äiti onki paras!

  -Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin tulla kylään ja tuoda teille herkkuja <3 Kyl toi teiän äiti kuulostaa aika kivalle tyypille ;---)

   Poista
 9. Nyt oon vähän kade, kun ei meidän vieraat ikinä tuo minulle mitään. Onnekkaita ootte!
  - Pöpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika tylsiä vieraita, meiänkin mamma vei tänään herkkuja kun kävi moikkaamassa kissoja!
   -Ruffe ja Coco

   Poista
 10. Herkkuja tuovat vieraat on ihan parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ne kyllä on! Kuhan tuovat semmosia mille ei olla allergisia :---)
   -Ruffe ja Coco

   Poista
 11. Nom herkkuja, jei leluja! Meillä Nora katselisi kateellisena noita tikkuja, jos olisi tässä vieressä. Varmasti ihanasti tuntuu hampaissa pätkiä tuollaista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herkut on kivoja, annetaan niitä yleensä Ruffen ruuan seassa kun se taas on alkanut nirppailemaan.. Syönyt kuulemma jo ihan liikaa rypsipossua ;D Onneksi kuitenkin pienellä ekstramausteella kuppi tyhjenee :) Maksakin saatiin tänään annettua koko viikon annos eli nyt ei tarvitse enää säätää ja antaa kahtena päivänä jes! Ruffe rakastaa herkkutikkuja ihmetellään miten Coco ei oikeen perusta mistään mutta sentään thrive kelpaa! :D

   Poista