keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Parvekkeen valtaajat

Nyt on ollut niin hyviä ilmoja, että pidettiin tänään partsin ovea auki, jotta kisut pääsivät tutkimaan mitä maailmalla tapahtuu. Tietysti tajusin ottaa kameran mukaan liian myöhään ja kiinnostus olikin jo melkein kokonaan lopahtanut.


Huomenna kisuilla on jännä päivä kun tassulinnan ja elämää ja elämyksiä -blogien emännät tulevat käymään ja kurkkaamaan minkälaisia nää meidän karvakorvat on oikeen livenä. Mua itseä vähän jännittää, mutta eiköhän tapaaminen ihan hyvin mene onhan meillä puheen aiheena ihanat kissat. Odotinkin heitä jo tänään kun olin vähän väärin ymmärtänyt asioita ja siinä odotellessa ehdinkin syödä tarjolla olevat keksit.. Kaapista onneksi löytyy lisää huomiseksi ellen sitten mussuta niitäkin poskeeni olenhan perso makealle, mutta nyt taas enemmän niitä kissa-aiheisia juttuja.


Facebookissa kerroin pari päivää sitten, että Ruffe alkoi yskimään uudestaan monen kuukauden tauon jälkeen. Yskimistä tuli sunnuntaina ja maanantaina, mutta onneksi nyt ei olla enään kuultu kyseistä röhinää. Alettiin antamaan hengitettävää kortisonia taas joka päivä ja onneksi se auttoi nopeasti eikä Rufuksen tila ehtinyt pahentua. On se vaan niin kurjaa, ettei annostusta voinut pienentää, mutta nyt on mentävä näillä. Kutina on myöskin Ruffelta loppunut vaikka kävinkin viikonloppuna paniikin partaalla, koska kutina jatkui vielä seuraavanakin päivänä kalkkunan syönnistä. Onneksi se kuitenkin johtui jälki allergeeneista ja nyt leuka on kunnossa vaikkakin hiukan rupinen, mutta eiköhän se siitä parane kokonaan.


Hyvää yötä ja kivaa loppu viikkoa ♥

20 kommenttia :

 1. Huomisesta tulee varmasti hauska päivä! :)

  Ja voi Ruffe-parkaa :( Onneksi kuitenkin leuka jo parempi, ikäviä tollaset.
  Meidän kissat lähettää terkkuja Ruffelle ja Cocolle, ne haluavat kertoa että nekin haluaisivat oman parvekkeen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että siivottiin eilen ja nyt täällä on taas aivan karvasta.. :D

   Ruffe on vähän ressukka, mutta onneksi nyt ei ole mitän vakavaa sattunut! Parveke on kyllä mahti, eiköhän joskus Myrsky ja Hannibalkin pääse siitä nauttimaan :3

   Poista
 2. Toivottavasti vieraat tulevat tänään ajoissa, jotta kekseille ei pääse käymään mitään katoamistemppuja! :-D Vähän olen kade, kun he näkevät Ruffen ja Cocon ihan livenä. :) Mukavaa tapaamista! Jään raportteja odottamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heidän pitäisi tulla vasta illemmalla, mutta yritän olla ryöväämättä keksejä omaan suuhuni heitä odotellessa :D Kyllähän tekin voitte tulla tänne kyyläämään näitä söpöläisiä jos täällä päin käytte ;---)

   Poista
 3. Parveke on kyl ihan parasta. Eilen olin monta tuntii parvekkeella kyttäämässä lintuja, mut ku siinä on sellaset lasit ni ei saanu niit lintuja kiinni ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään onniin tylsä ilma, että me ei päästä kuulemma partsille. Eikä siellä mitään tirppoja näy ei ainakaan meillä :(
   -Ruffe ja Coco

   Poista
 4. Meilläkin on täällä Tammereella parveke käytössä, jee! - Pepsi + Max Ps. Meitäkin saa käydä kurkkaamassa, jos tahtoo.
  Keksejä, nam! Onneksi niitä on vielä! Nähdään illalla! - Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parveke on pop! Ei tää meidän palvelija ehkä uskalla vaikka tahtoisi, on se sen verran ujo tyyppi, mutta ehkä joskus :3
   -Ruffe ja Coco

   Nähdään, pidän keksit kaapissa piilossa etten mutusta niitä pois! :--)

   Poista
 5. Söpöjä parvekekuvia :) Pöpökin tykkää olla päivittäin parvekkeella, vaikka olisi pakkastakin. Mukavaa tapaamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeella on kyllä kiva hengailla, mut me ei viititä ihan joka päivä päästää ettei lämpö karkaa. Mä oon ihan liian vilukissa aina viltin alla :D Kiitos!

   Poista
 6. Kyllä kissatätien kanssa aina juttua riittää :) Ihanat kuvat! Ihanaa kun valo lisääntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasi riittää! :---) Ja niin kyllä on, harmi että tänään on taas vähän pilvisempi päivä :/

   Poista
 7. Onpa teillä kivan näkönen partsi! Varmaan hyvät maisemat! Paranemisia Ruffe-toverin leualle. :)

  -Pojat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois kiva jossois vähän isompi parveke niin sit sinne sais kans kiipeilypuun. Nyt noi ihmisten vekottimet vie kaiken tilan, mut onneks tuolta näkee pihalle ihan lattiatasoltakin niin ei vältsii semmosii puita ees tartte! :3
   -Ruffe ja Coco

   Poista
 8. Ei kissatätejä kannata jännittää, hyvä että ne edes huomaa taloudessa asuvat ihmiset siinä ympärillä ;)

  Tässä sään vaihtuessa on meilläkin taas astmailut aktivoituneet tosi paljon ja näyttää todellakin siltä että meillä pitää molempien poikisen annokset nostaa kahteen kertaan päivässä. Mutta kesällä hei saattaa koitaa oikeasti aika, ettei lääkkettä tarvi antaa ollenkaan pariin kuukauteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se voi olla että kissoille lässytetään ja meikä seisoo tyhjän panttina jossain nurkassa :D

   Onneksi meillä nyt auttoi tuo kerran päivässä, ettei enempää tarvitse antaa ja toivottvasti asia pysyy niin. Pitää sit kesällä kokeilla josko voisi olla ilman lääkkeen antoa joinakin päivinä, sepäs olisikin ihanaa <3

   Poista
 9. Ihania parvekkeenvaltaajia. :) voi harmi Ruffen yskän kanssa, toivottavasti lääkitys voitaisiin pian lopettaa koknaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa sitä ikinä kokonaan voi lopettaa mutta vähentämään olisi kiva pystyä :)

   Poista
 10. Upea partsi! Pehmustetut valtaistuimetkin. :3 Voi Ruffea, mutta saitte sentään olla useamman kuukauden ilman köhinää, toivottavasti niin käy toistekin ja pidemmällä ajalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne olisi ollut kiva saada myös kiipeilypuu mutta se nyt ei oikeen enään mahdu ja tuskin sitä ees tarvitaan kun alalaseistakin näkee kissat hyvin tsiigailemaan :D Nyt ei ole onneksi enää yskää kuulunut ja tuskin kuuluukaan kuhan vaan lääkitään joka päivä! :----)

   Poista