sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Villit viiksikarvat

Gadget sivupalkissa Rufuksen ja Cocon kuvia painamalla pääsee heidän omille sivuille missä lukee heistä perustiedot, sinne voi myös kommentoida jos haluaa infopakettiin lisäyksiä! :---)

Movember saa taas jatkoa, vuorossa vähän Rufusta ja vähän enemmän Cocoa, koska Cocon viiksiä ei ole vielä paljoa kuvailtukkaan. Viime kuvissa ei ole ollut vielä viiksiä lähietäisyydeltä joten nyt saatte ihastella näitä syötävän suloisia karvanassuja. Rufuksen pisin viiksi oli 11senttiä ja Cocolla 9senttiä. Rufuksella on muutenkin paaaaljon paksummat viikset kuin Cocolla, onhanne myös näyttävämmät! ;--)

''Nytkö sä otat niitä viiksien esittely kuvia?''
Rufus on kuuluisa näillä kulmilla monniviiksiensä ansiosta
Cocon hurjan pitkät viikset, pentuna ne oli aika mitäänsanomattomat..
Valloittvat viiksikarvat
Cocon valkoinen turkki vaikeuttaa viiksien kuvaamista

16 kommenttia :

 1. Ihanat viikset! On pituutta molempien viiksissä. Ps. Annoitteko vapaaehtoisesti mitata niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyllä oltas yhtään haluttu antaa mitata viiksiä, kun se mittanauha oli niin kiva et sillä teki mieli vaan leikkiä. Tommoset mitat kuuluis kissoille leluiks eikä mihkää mittaamis hommiin...
   -Ruffe ja Coco

   Poista
 2. Aika huimat viiksikasvustot molemmilla! <3 Lähikuvat ovat niin hellyttäviä, että tekisi mieli suukottaa molempia katteja. Nuppu sanoi, etten saisi Ruffea pusutella, koska neiti haluaisi itse omia poikaystävänsä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onne kyllä pusuteltavia, onneksi Cocolle voi antaa pusuja Ruffenkin eestä niiin Nuppu saa pusutella ihan rauhassa Ruffe kultamussukkaa. ♥ Huomasitko muuten jo että päivitin pallo kuvat ja nyt niistä pääsee kummankin kisun sivulle! Pitikin kirjoittaa se tähän postaukseen, menenpäs muokkaus puuhiin..

   Poista
  2. Ihastuttiin ihan hullusti molempiin viiksinaamoihin ♥

   Poista
  3. Kukapa ei kisuihin ihastuisi mäkin ihastun teidän suloisiin mussukoihin aina uudestaan ja uudestaan ♥

   Poista
 3. Ihanan komeat viikset <3 :) Toivotaan että meidänkin pojilla tulisi olemaan edes hieman noin komeat viikset, sitten kun aikuistuvat ensin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläne viikset siitä kasvaa, Cocolla oli nuorempana aika tyngät mutta katsoppa sitä nytten!! Eiköhän sun mussukoille tuu ainakin yhtä pitkät :---)

   Poista
 4. On niin niiiiin suloisia nämä sun karvaiset poitsut! Ne näyttää aina niin onnellisilta :) Ja kiva uus ilme blogissa! Varsinkin bannerista tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että kerrankin Ruffe ei ole masentuneen näköinen. :D Coco on tommonen karvanen höpönassu ♥ Kiva mukavasta palautteesta, aika radikaali muutos mutta mustakin paljon parempi kuin ennen!

   Poista
 5. Ompas piiiitkät ja ihanat viiksulit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NeitiCassinen kyllä voitti tämän pituus kilpailun, sillä on kyllä hurjan pitkät viikset kun luulin että Ruffella olisi pitkät mutta eiiii!

   Poista
 6. No on, on, ON <3! Kyllä on viiksissä komeutta ja katsottavaa. Ja nuo silmät, ahhhh....
  Mun pitää käydä osallistumassa sun arvontaan, laitan tulevaan postaukseeni sitten linkkiäkin sun sivuille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Ruffe ja Cocohan nyt aivan punastuu kun niillä on noin ihana ihailija! :--) Käy kommentoimassa arvontapostaukseen niin oot mukana!!

   Poista