keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Synttärit part 1.

Aamulla, kun herättiin lähdettiin heti kaupalle ostamaan Rufukselle synttärikakkutarpeita, mukaan sujahti pari feline porta 21 kanapurkkia, lahjat olin jo aiemmin tilannut facebookin aCat & liCat -kaupasta. Aiotaan varmasti tilata kyseisestä paikasta lisää leluja, koska ne tuntuivat kelpaavan Rufukselle ja Cocolle oikein mainiosti. Me siis suosittelemme kyseistä lemmikkikauppaa kaikkien käyttöön!

Rufuksen suloinen aamuselfie
Taiteellinen kakku..

Kaupan jälkeen, kun tultiin kotiin odotti meitä vastassa iloinen kaksi vuotias pikku Ruffeliini joka jo kovasti aavisti, että tänään hän saa ruuaksi jotain ihan muuta kuin possunsydämmiä. Rufus on muuten kovin kyllästynyt jo kyseiseen tuotteeseen, mutta pelkään ettei maha pysy yhtä hyvänä teollisella ruualla joten nyt sitä on vaan pakko syödä. Parina päivänä Rufuksen possut on mennyt suoraan vaan Cocolle, no onneksi Ruffe syö sentään raksuja.

Meinaako Coco tulla osingoille?
''NIIN HYVÄÄ RUOKAA <3''
 Tämmoinen kiltti vieras tapitti kokoajan vierestä mitä kaikkea kivaa Ruffe oikein sai

Kanapurkin esiin ottaessani alkoi semmoinen maukuminen ja kurnutus, ettei ole pitkään aikaan kyseistä kuultu Ruffen suusta. Taitaa poika muistaa minkälaisesta purkista se lemppariruoka oikein tulee. Rufus sekosi aivan täysin, pyöri ympyrää eikä meinannut pysyä ollenkaan pöksyissään. Koristelin kakkua hiukan Thriven kuivatuilla katkaravuilla ja RC Gastro Intestinal raksuilla ja kyllä muuten maitti, kuppi oli tyhjä sekuinneissa ja silti sitä piti nuolla vielä tyhjenemisen jälkeenkin pari minuuttia. Coco kävi välillä haistelemassa mitä se Ruffe oikein söi, muttei kuitenkaan käyttänyt kyynerpäätaktiikkaa ruokien omimiseksi, mikä oli kyllä aika outoa.. Ehkä Coco tajusi, tänään on Ruffenpäivä ja hänen päivänsä on sitten myöhemmin!

''Coco tää on mun lahja mees pois jo''
''Nomnom narua''
Lahjojen avaus on kivaa puuhaa tuumii Ruffe

Lahjaa avatessa Ruffea kiinnosti eniten kyllä lahjapaperinaru, mutta ketäpä kisua ei. Lahjan avaus sujui hyvin, vaikka pitihän sitä vähän avittaa ainakin siinä vaiheessa, kun pakettia vain työnnettiin nenällä eteenpäin.. Paketista löytyi rapinatyyny, villispallo ja mokkapallo. Rapinatyyny kuten jo arvattiinkin sai suurimman suosion, Coco testasi villispallon, mutta mokkapallosta eivät kummatkaan oikein välittäneet. Ehkä illalla kokeillaan uudestaan iltarallien yhteydessä heitellä mokkapalloa, jospa se alkaisi kiinnostamaan. Ruuan, lahjojen ja leikkimisen jälkeen ovat kisut vain nukkuneet. Onne synttärit niin rankkoja. Ruffe harmittelee ettei ehtinyt lähettää Nupulle kutsua bileisiin, mutta ehkä ensi vuonna sitten. :--)

Kumpihan lelu onkaan kivempi lahjanauha vai rapinatyyny
Kyllä tuo rapinatyyny taitaa voittaa tämän kisan!

10 kommenttia :

 1. Onnea Rufus hienosta paketista. Noi narut on tosi makeat!!! Meillekin tuli just eilen paketti samasta liikkeestä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rufukselta kiitokset! Tuo on kyllä kiva kauppa, pitää tilata sieltä varmaan vägän joululahjojakin! :--)

   Poista
 2. Vitsit, mitkä bileet, kakku ja lahjat Ruffella! :o) Koko Hupsuttamo-tiimi lähettää valtaisan onnitteluvyöryn kaksivuotiaan komistuksen suuntaan! Nuppu antoi kuville kainosti pusuja. Rufus varmaan tunsi ne jo kuonossaan. <3 Hauskoja synttäreiden jatkoja iltarallien merkeissä! Selfie oli muuten ihana ja kohtelias vieras niin hellyttävä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi hurjat biletykset, Rufus harmittelee ettei joka päivä saa kakkua. :-( Onneksi Nupun suukot saavat Rufuksen iloiseksi kakusta huolimatta. Selfie on mustakin tosi kiva ja onhan tuo vieraskin aika söpö ;--)

   Poista
 3. Onneksi olkoon Ruffelle! Hieno kakku, hienot lahjat, ihana vieras ja ihana synttärisankari, täydelliset juhlat siis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rufukselta kiitokset! Oli kyllä mukavat juhlat vaikka enemmän kissakavereita olisi saanut olla niin bileet olisivat yltyneet isommiksi :D

   Poista
 4. Teidän viiksivalluilla on ollu ihanat synttäribileet!! Kakut ja kaikki :))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

  VastaaPoista
 5. Onnea Rufus, ihana sinisilmä !♥

  VastaaPoista