lauantai 22. marraskuuta 2014

Sängyn huumaa

Viikko käynnistyy loppuaan on siis aika movemberin ja viiksi kuvien. Tänään tarjolla on söpöilyä sängyssä, kun aikuiset sieltä nousevat menevät lapset kiireen vilkkaan varaamaan lämpöiset paikat itselleen. Sinnehän ei sitten enään takaisin pääse kun suloiset karvakönttini kehräävät tyytyväisyyttään meidän paikoilla. Välillä jos onni potkii saadaan tulla sänkyyn, mutta vain rapsutus palkalla. Kehräys on taattu onnellisten töppöjalkojen toimesta!

Älkää antako Ruffen masentuneen ilmeen hämätä, oikeesti hän on oikein iloinen kissimirri
Coco halusi näyttää upeita viiksiään lähietäisyydeltä
Eräänä päivänä kun kissaemo oli vielä unimaailmassa oli joku leikkinyt herätyskelloa, mutta turhaan
Pääsin myös todistamaan ensimmäistä kertaa Ruffen leivontaa mahani päällä ♥♥♥
No kyllä nyt on pojat ylväänä viiksistään!
Söpömpää saa hakea


8 kommenttia :

 1. Kissat ovat niin ihania, kun ne tulevat sänkyyn leipomaan, kutittelemaan ja hurisemaan. <3 Viikonloppuaamut ovat ihan parhaita tähän. Mönkivätkö Ruffe ja Coco koskaan peiton alle? Meillä Nuppu menee välillä nukkumaan peiton alle ja lämmittää ihanasti kylkeä. Juju taas retkottaa aina jalkojen päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe ei oo aamu lällyttelijä ja penkoo peiton alle ehkä siinä toivossa että pääsee puraisemaan varpaasta.. Coco taas tulee hurisemaan, leipomaan ja oleskelemaan lähelle. Peittojen alla kummatkaan ei hirveemmin oo käynyt paitsi tietty jos ne varpaat kiinnostaa.. :D Meillä ollaan joko masun päällä yleensä Coco (se vasta ihanaa onkin vasta heränneenä rakko täynnä..) ja Ruffe pötköttelee jaloissa! :--)

   Poista
 2. No voihan kissan viikset! Onkohan tuo ihan ragdoll ominaisuus vai onko vain teille siunaantunut noin komeat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Ruffen viikset on kyllä aika pitkät! En kyllä tiiä liittyykö rotuun vai onkohan Ruffeli vaan tämmönen komea spessu tapaus. ;---)

   Poista
 3. Komiat on viikset molemmilla ja Cocon kauluri on kyllä upea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauluri voisi vielä kasvaa hirmuisesti, se on vaan vähän rassu kun ei pysty pesemään itseän mistään muualta kun on aina vaan partakarat suussa :'') Kovia yrityksiä siitä huolimatta!

   Poista
 4. Voihan kissanviikset. Kylläpä niillä on mittaa :)

  VastaaPoista