perjantai 25. huhtikuuta 2014

Zooplus ostoksia

Tuhlasimpa taas omaisuuden vain ja ainoastaan rakkaiden pörrölapsieni puolesta. Tilaukseen lähti pari tarpeellista tuottetta jotka auttavat meitä meidän vatsa/laihtumis ongelmiin.

korvalipaisu

 Luposan Moor Liquid
Tätä kyseistä mömmöä päätin tilata, kun sitä minulle kehuskeltiin ja arvostelutkin puhuivat puolestaan. Luposan Moor Liquid säätelee vatsan ja suolen toimintaa. Lisäksi tämä turvetuote pitää turkin kiiltävänä ja parantaa ravinteiden imeytymistä. Olen antanut tätä kummallekkin poitsulle 5ml 10ml ruiskussa josta toinen 5ml on vettä, sekoitan ruiskua hyvin, jotta paksu mömmö muuttuu nestemmäiseksi. Onneksi tässä tuotteessa ei ole mitään makua joten ruiskulla antaminen sujuu helposti eikä erimielisyyksiä ole tullut kissojen kanssa saatika sota jälkiä. Coco yrittää hiukan vastustella ruiskua, mutta ymmärtäähän sen, kun ensimmästä kertaa saa ruiskulla tavaraa suuhun.


Turvemömmöksi kutsumani aine onkin onneksi saanut Cocopopsin mahan jo pökäle asteelle, Rufuksella taas epämääräisen muodottomat läjät onkin vielä jokapäiväistä. Lääkäri arveli sen johtuvan stressistä, koska tavara oli kumminkin kiinteää ennen Cocon asettumista reviirille. Turvetuotteessa on paljon hyviä mineraaleja ja raakarasvaa, pojat ovatkin tämän asiosta pyöristyneet Kummatkin 300grammaa viikossa, Rufus on nyt 5,2kg ja Cocopops 3,9kg.

 20 päivää ja 700grammaa myöhemmin

Cosma Snackies
Näitä herkkuja pojat rakastavat. Cosma Snackies kylmäkuivatut herkut ovat varmasti jokaisen kissanmieleen. Kannatan kokeilua, meillä uppoisi varmaankin kaikki kerralla jos vain antaisin, onse Rufus sen verran monta herkkupussia löytänyt ja repinyt palasiksi. Aamulla ollaankin mietitty missä ne kaikki herkut ovat, kunnes tyhjä revitty pussukka löytyykin lattialta. Rufus on semmoinen herkkupeppu. Näitä herkkuja annan aina turvemömmön antamisen jälkeen palkkioksi.Tästä tuotteesta sain myös kehuja, muttei olla vielä päästy kokeilemaan kyseistä tuotetta, koska tilasin kissojen mielestä pahanmakuista tonnikalamömmöä. Haistoivat vain ja kysäisivät missä se oikea ruoka oikeen on. Rufukselle ajattelin noin suuren laihtumisen takia sujauttaa tätä aina yhden tlusikallisen porta 21 kanaruokaan, siinä ruuassa kun ei ollenkaan rasvaa ole olisi tämä hyvä lisä. Tämä rasvajauhe on todella kaloripitoista ja tätä käytetäänkin monesti aktiivisilla koirilla jotka tuppaavat unohtaamaan syömisen. Kissoilla tämä auttaa myös kuivaan ihoon, liian karkeaan tai vähäiseen pohjavillaan tai juuri korkeaan energian tarpeeseen. Zooplussalla oli myös jotain häikkää kuljetuksien lähdössä, joten uudet ruuat tulevatkin vasta ensiviikolla, vaikka odotin niitä jo täksi päiväksi. Tällä hetkellä rakkaat saavat broilerin sydämmiä, jotka taas unohdin laittaa sulamaan voi himputti.


Ollaan nyt syötetty raksuina kummallekkin suolistolle hyviä kuivanappeja. Eläinlääkäristä ostetut raksut sulavat helposti ja auttavat vatsan normalisoitumisessa. Ei olla huomattu kuivanapeilla mitään erikoista vaikutusta suolentoimintaan, mutta kissat ovat nyt niin herkkämahaisia joten en uskalla vaihtaa raksuja vielä uusiin. Yhdessä vaiheessa kokeilin vaihtaa Cocolle raksuja, mutta maha otti siitä osumaa joten nyt syötämme näitä niin kauan kunnes mahat toimivat oikein.


Onneksi vessasotkuja ei enää käy eikä näy. Pojat osaavat tehdä tarpeensa siististi ilman peppukarvojen parturointeja. Rufuskin vaikuttaa jo niin terveeltä höpöltä. Pojat peuhaavat ja nukkuvat paljon yhdessä, he vaikuttavat jo niin onnellisilta ja erottamattomilta.

 Rufuksen sivu profiili


Näyttääkö Rufus jo pyöreämmältä?

söpö

söpö kiusaa ja Rufus miettii milloin tuosta rääpäleestä pääsis jo eroon

Yhdessä piilossa pelottavalta hiustenkuivaajalta

6 kommenttia :

 1. Nää zooplus ostos postaukset (yhdysssana? :D) on tosi kivoja, saa itekin aina uusia vinkkejä! :)

  Rufus näyttää tosiaankin jo paljon terveemmältä mitä vielä vähän aikaa sitten, ja jestas et Coco on jo iso! :D Oliko Rufus muuten pentuna/nuorena minkä värinen? Mietin että tummuuko Coco miten paljon tuosta vielä :)

  Kiitos muuten päivän nauruista, tuo vika kuva ja kuvateksti, aivan mainio! "Yhdessä piilossa pelottavalta hiustenkuivaajalta" :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmösistä postauksista saa kyllä paljon lisätietoa jossei ole tietäväinen! Mäkin vaan menin rohkeasti kysymään yhdestä facebook ryhmästä mitä kannattaisi tehdä jos kissa on laihtunut ja onneksi sain neuvoja :)

   Munkin mielestä Ruffen turkki on jotenkin saanut uutta kiiltoa, ei enää niin huonon näköinen! Onneksi poika alkaa parantumaan :) Coco on kyllä ihan hirmuisen suloinen pallero, en tajua mitense on kasvanut noin paljon. Taitaa tulla iso kolli!

   Löysin Rufuksesta pari kuvaa kun se oli saman ikäinen kuin Coco nyt http://oi62.tinypic.com/317a646.jpg ja http://oi58.tinypic.com/24cwj5y.jpg. Aika sama vaaleusaste ehkä hieman tummempi?, mutta se tummuminen tulee ajan mittaan ragdolleilla. Nehän tummuvat 3vuotiaaksi asti :D Yleensä mittedit eivät jää vaaleiksi vaan jotkut tummuvat vain hitaammin kuin toiset, tietysti värieroja on kuten colorpointeissakin. Joistain tulee todella tummia ja joistan vähän vaaleampia, mutta ruskeaksi se muuttuu ajallaan. Onhan tässä vielä aikaa!

   Hyvä, että nauratti, Coco oli niin suloinen kun se meni Rufuksen kylkeen ihan kiinni kun hiustenkuivaajan ääni pelotti sitä kovin, oli pakko mennä hakemaan kamera ja ottaa ''vessaposet'' ;)

   Poista
 2. Ihanaa lukea näin hyviä uutisia Rufuksesta ja Cocosta! Molemmat ovat selvästi pyöristymään päin, ja hyvä yhteishenki huokuu kuvista! <3 Onnittelut pökäleasteen saavuttamisesta! :-D Toivottavasti Ruffenkin masu kiinteytyy vielä lisää. Hyvät mössöt teillä ainakin näyttää olevan käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa Coco antaa just pesua Rufukselle, voi että kisujen pesuhetki onniin suloista puuhaa<3 Halailee ja pusuttelee! Jospa sei enää reistailisi niin kauaa, olisi kiva kun voisi elää kiinteää elämää! ;D Onneksi kummatkaan ei enää sotke :) Vieläkun saisi ne ruuat niin pääsisi kokeilemaan tuota naudarasva jauhoa :)

   Poista
 3. Kyllä Rufus ja Coco näyttävät jo hyvältä tiimiltä :) Ainakin kuvista päätellen viihtyvät lähekkäinkin. Ja onpa kiva kun massaa on alkanut kertymään molemmille. Hulvaton tuo Cocon punnitus-kollaasikuva xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne onkin aika hyvä tiimi jo, onneksi! Coco koko ajan hakeutuu Rufuksen viereen, mutta välillä Rufusta kyrsii ja se menee muualle :D Tarvitsee näköjään omaakin rauhaa.. Cocon kanssa pitää lopettaa tuo turvemömmö kun tuntuu, että kohta se on vain ilmpallo eikä sekään ole hyvä.. Peppukaan ei enää mahdu punnituskuppii ;D

   Poista