sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntaina saa löhötä

Sunnuntait menee aina niin nopsaa, varsinkin silloin, kun pitää jättää oma ihana karvakasa ja lähteä toisen karvakasan luokse. Onnekseni sunnuntain voikin ennen junaan nousua pyhittää kissan rapsuttamiselle ja lällyttämiselle. Aina tämän rakkaan jättäminen riipii sydäntä, mutta pian me nähdään taas. ♡


Harmittaa, kun poikia pidetään edellään erillään, mutta toiveajattelua harrastellen olenkin päättänyt, että Rufuksen maha paranee lauantaihin mennessä. Onhan tässä aikaa vielä monta päivää parantua. Zooplussaltakin tulossa mahalle hyvää epämääräistä turvemömmöä, sain siitä kehuja ja arvostelutkin puhuivat puolestaan. Paketti saisi tulla torstaihin mennessä niin ehtisi antaa sitä pari kertaa ennen lauantaita ja katsoa näkyykö muutoksia. Kyllä mahat saadaan vielä kondikseen!
 
Monniviikset 

2 kommenttia :

  1. Nuppu täällä katselee Ruffea kiinnostuneen näköisenä. Joko turvemömmö on saapunut? Toivottavasti siitä löytyy apu masuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turvemömmö saapui ja sitä onnyt annettu kolmena päivänä ja lupaavalta näyttää! :) Nupulle terkkuja Jujua unohtamatta!

      Poista