sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Insta-kuukausi maaliskuu

Maaliskuu meni ja huhtikuu tuli, ihanaa! Kevät jo täällä kolkuttelee ja lämpimiä päiviäkin on saatu pari kappaletta, mutta jostain kumman syystä nyt on satanut lunta. No onneksi on vasta pääsiäinen ja sillon saa vielä lunta ollakin kunhan sulaa toukokuuhun mennessä ja alkaisi jo bikinikelit! Rufus ja Coco on alkanut kasvattaa jo turkkia kesää varten vaikka niin ei uskoisi kun katsoo irtokarvan määrää.. Nämä näköjään tiputtaa ja kasvattaa tuplasti enemmän, kummalliset kisut!

Ollaan käyty Ruffen kanssa pari kertaa ulkona ja otettu siitä instagram liveä. Hauskaa vaihtelua yksin ulkoilemiseen kun voi höpötellä samalla. En sitten tiedä näytinkö vähän sekopäiseltä kun toisessa kädessä on kissanhihna, toisessa taas puhelin ja höpötän itsekseni.. No nää on näitä hullun kissanaisen ominaisuuksia. Pitäisi yrittää pitää noita livejä vaikka viikonloppuna niin saisi ehkä enemmän katsojia, kun nyt olen pitänyt niitä vähän semmoisiin aikoihin, että osa on vielä aika varmasti töissä. Odotan myös innolla kesää ja mökkeilyä, sieltä varmaan saisi kivat livet!

Ihanaa pääisiäistä kaikille!

Kaverin kanssa on aina paljon kivempi nukkua kuin yksin!
Mamman viekku kelpaa myös nukkupaikaksi ♥ Vikassa kuvassa Cocolla jokapäiväinen venytys!
1. Furminoin Cocon villapöksyt, koska niihin tarttui vessakäynnillä milloin mitäkin.. Rip pöksyt 2017 ♥
2. Tassu jäi pystyyn, tämäkin ihan perus Cocoa
3. Ruffe on muutenvain komea poika
4. Rufus onkin pehmolelu muiden joukossa

12 kommenttia :

 1. Ihana kasa pehmoleluja - mutta kyllä mä Ruffiksen siitä kainalooni valikoisin! <3 Ja ihan uskomaton tuo Cocon villapöksypino! Meilläkin on katit vähän samaa sarjaa - vaikka karvaa lähtee hulluna, niin pöfföisyys vain pöffäytyy entisestään. Mä haluaisin nähdä teidän instalivetystä, kun vain tajuaisin että siis mitä ja että siis miten. 8-o T. Kalkkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagrammissa kun on nyt se snapchatin tapainen omatarina juttu siellä yläkulmassa se pallero minne tulee muidenkin omatarinajuttuja niin sieltä samaisesta jutusta voi valita livetilan. Ja jos joku sun seuraama kaveri pitää liveä siitä tulee ilmoitus sulle ja muillekkin. Jos sä pitäisit liveä niin mulle tulisi ilmoitus. Mutta kun live loppuu niin ei se ilmoitus enää silloin näy. Ja sitten voi höpöttää siellä chatissä samalla kun katsoo jonkun livevideota, kätevää!

   Poista
  2. Ahaaa! No niinpä tietenkin! Mä olenkin ihmetellyt, että miksi sinne aina välillä tulee jonkun kaverin kuvapallukka. Mutta en ole edes tajunnut testata. Siellähän olikin Coco-hassutusta vielä tarjolla pikakelauksella. :-D

   Poista
  3. Aina oppii jotain uutta! Se on kyllä ihan kiva vaikka matkittu täysin snapchatista.. Mutta livevideot on kivoja!

   Poista
 2. Onpas iso ja villava furminointitulos! Kyllä se vaan onkin helppoa lyhytkarvaisten silittämällä siistien kanssa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo lähti kyllä kaikki pöksyt eikä enää sen koommin ole ylläreitä näkynyt. :--D Lyhytkarvaiset on kyllä paaaaljon helpompia kuin nämä sotkuiset räsyliinokset.. :')

   Poista
 3. Mun sydän sulaa aina kun näkee nukkukaveruksia <3 Meillä kun ei noin lähekkäin viihdytä. Karvatassutkin on ihanat teidän pojilla! Mökkeilykauteen ei olekaan enää hirmu pitkästi aikaa, pääsette sitten taas kisailemaan badenbadeneista. ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä viihdytään vierekkäin usein ja sitten pestään toisia milloin mistäkin <3 Karvatassut ja varvaskarvat on ihan parhautta! Mökille päästään aikalailla tasan 2kk päästä huii!!

   Poista
 4. Teidän esimerkkiä seuraten, vedin minäkin liveinstan Punkun kanssa ulkoillessa, mutta oli vissiin pikkasen tylsää seurattavaa, ku kissa pysy melko tarkkaan paikallaan, ja meitsi höpöttää jotain ihan höpöjä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään olisi ollut taas kiva päivä vähän livettää, mutta kaikki on varmasti messuilla ja tuolla alkoi satamaan räntää?? Kiva kun tekin kokeilitte livetystä ♥ Kissat ei oo ikinä tylsiä!

   Poista
 5. Oi mitä lekottelua. ♥ Ihan ihmeellistä touhua tää kesä, täällä satoi rakeita vielä eilen... Hohhoi, lumi sula jo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nyt on taas ollut hyviä ilmoja näin vapun jälkeen, vastaus vähän myöhässä :')

   Poista