lauantai 22. huhtikuuta 2017

Karvaton Coco

Harmikseni en päässyt tänään messuille vaikka piti kyllä mennä, mutta aina ei onnistu. Olenkin tänään editoinut Cocosta pientä videota. Yhtenä iltana pidin pumpulituppoa korvassa ja jossain vaiheessa se päätyi lattialle. Sen seurauksena Coco innostui ihan täysin ja veti kunnon rallileikit pumpulin kanssa. Halusin kokeilla ensimmäistä kertaa puhelimeni hidastettua videokuvausta ja sainkin ihan kivoja pätkiä. Tein monesta eri pätkästä pienen koosteen. Laatu ei ole mitä parhain, mutta jos katsotaan video pienessä koossa ei pikseleitä ehkä niin hyvin nää (eipä).


Ajelin Cocolta tässä viikko sitten selkäkarvat osittain pois. Cocolla on ollut selässä jo usean vuoden tosi huono karva. Ei yhtään räsymäisen pumpulinen vaan todella karhea, mutta muualta turkki on kyllä todella pehmeä. Kun karvat oli ajettu paljastui karvan alta hilseilevä ja rasvainen iho. Ällöttävää. Ei ihmekkään, että karva ei ole päässyt kasvamaan pehmoiseksi kun on noin huono ihokin vielä karvan alla. Coco joutui karvojen ajelun jälkeen vielä pesulle, kamalaa kidutusta! Viisi minuuttia groomer's gooppia selässä, huuhtelu ja kuivaus ja niin saatiin selkä pehmoiseksi ja rasvattomaksi. Nyt vaan toivon, että karva kasvaa takaisin pehmoisena eikä karheana. Hilsettä ei ole ainakaan näkynyt vielä, mutta katsotaan miten tämä tästä etenee. Cocolta pitäisi ajella myös hännästä karvaa, mutta se oli Cocon mielestä maailman hirveintä joten ollaan jätetty se tekemättä toistaiseksi. Coco ei kyllä tykännyt muutenkaan karvojen ajelusta, kun se kone pitää niin kovaa meteliä. Onneksi ''kidutuksen'' jälkeen saa aina herkkuja jotka maistuu niin tosi hyvälle.

Tämmönen peppu sillä Cocolla nyt sitten on
''Älä luule että posettaisin sulle joka veit mun karvat!!!''
''Tästä saat pelkän irvistyksen!''

19 kommenttia :

 1. Pumpulituppo! Ei olla koskaan kokeiltu. Onko se jännä?

  Karvojen ajelu kissalta ei kyllä ole ihan asiallista, mutta perustelut kelpaa. Toivottavasti iho paranee! Onko räsyillä (tai muilla paksuturkkisilla kissoilla) muuten iho-ongelmat tavallisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä varsin jännä juttu tuo pumpulituppo!

   Mua ihmetyttää miten karvojen ajelusta on niin voimakkaita mielipiteitä että ei saisi. Kyllähän koiriakim trimmataan. Tästä oli pari päivää sitten ihan kauhea riita facebookin ragdollryhmässä :D Itse en ole sitä vastaan ja Ruffelta varmaan ajan kesällä taas vatsasta karvat jos näyttää siltä että se tukehtuu kuumuuteen.

   En kyllä tiedä noista iho-ongelmista, Ruffella on ollut ihan hyvä iho aina!

   Poista
 2. Voi ei, miten hassu video! :-D Välillä näytti siltä kuin Coco-palleron takaosa eläisi ihan omaa elämäänsä irrallaan etuosasta! Pakko kokeilla tuota toimintoa, kun se näköjään omastakin puhelimesta löytyy. Toivottavasti Cocon selkään kasvaa nyt huoltotoimenpiteiden jälkeen kunnon silkkipöfföä. Nyt toinen pieni on aika katu-uskottava punkkari. <3 Ihana tuo viimeinen kuva. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli niin hauska kun sen takapää pomppasi taakse :D Ja sitten törmättiin peiliin.. Hidastus oli ihan kiva vaikkakin laatu ei ollut mikään parhain, mutta eipä tuo haittaa. Mäkin toivon silkkistä selkää kun se karhea ei ollut yhtään kiva. Cocossa piilee pieni punkkari ;--)

   Poista
 3. Cocon uusi kevätlook! Tuleekohan tuosta nyt joku kissamaailman muoti-ilmiö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa olisi hauskaa kun kaikilla olisi selkä vedetty kaljuksi, hihi!

   Poista
 4. Oi voi, Cocolla on kunnon uukeesi pyllyn päällä. Väkisinkin naurattaa. 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kerrota Cocolle ettei vahingossakaan loukkaannu! Vaikka onhan toi vähän pöhkö :')

   Poista
 5. Voi toista. Ei me naureta. Ainakaan paljoo..

  VastaaPoista
 6. Oho, kaikenlaista! Mutta eipä ajolinja selässä näytä vaikuttaneen ainakaan tassutyöskentelyyn - video on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peräpää keveni karvoista niin silloinhan liikkuvuus vain parani!

   Poista
 7. Uuu mikä pantteri! Hieno video!! <3 Aiheellinen irvistys, paitsi ajattele Coco: kesällä ei tuu sitten niin kuuma, jos on tuollainen pieni tuuletusaukko turkissa! ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyl odota niitä kesän sisälämpö kuumuuksia kun pojat vaan makaa maassa eikä tee muuta koska KUUMUUS. Pitää silloin ajaa Ruffelta taas vatsasta karvat kun se helpotti myös viime vuonna!

   Poista
 8. It's so fluffyyyyyy! :D Pidetään peukkuja, että karva kasvaa normaalina takaisin! o-b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pumpulipeppu olisi paljon kivempi kuin karhea! Coco on kyllä niin maailman pörröin ettei oo tosi!

   Poista
 9. Järkkyyyyy!! Karvat pois ja pesulle? Yik, kamaluus!

  VastaaPoista
 10. Toi on meillä tuttua Riesasta piti ajaa Lidl masiinalla takkuja ( on muuten nykyinen versio tosihiljainen)

  VastaaPoista