lauantai 2. toukokuuta 2015

Insta-kuukausi huhtikuu

Toivottavasti kaikilla oli mahtava vappu!

Mä täällä espoossa kirjottelen mun isin koneella, koska nyt on jo toukokuu eli instagram -kuvien aika. Tässä koneessa ei oo mitään muokkausohjelmia yms. enkä jaksa ladata joten kuvat tulee pikkukuvina erikseen, mutta klikatkaa ne sit vaan isommaksi. Ensviikolla meillä on suunnitelmissa kisujen pesut ja ulkoilu. Toivottavasti saisin hyvää kuvamateriaalia näistä touhuista.

Aloitetaan Rufuksen huhtikuun menoista

Rufuksella on maailman ihanimmat poskikarvat 
Pulisonkipoika
Välillä Ruffea nukuttaa hupsusti
Joskus Rufus yllättää ja tulee syliin unille ♥
Cocolla on ollut riiviö -päivät

Riiviöllä jää välillä suu hupsusti auki
''Äiti heitä minulle palloa''
Kukkuu Cocoliini
Cocon mielestä pyykkitelinettä on ihana nakertaa
Katsokaa näitä ihania lutumutu tassuja ♥♥♥♥

24 kommenttia :

 1. Eikä mitkä pulisongit! :D Ja minäkin tahdon pallottelukaverin :(
  - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffen pulisongit on kyllä mahtavat :D On niin hassua että sille kasvoi naamakarvaa kun yleensä se on aina ollut ihan karvaton. Kissakahvilasta löytyy Viiru joka on aikamoinen pallottelukamu ;---)

   Poista
 2. ♥ ♥ Tassut!! ♥ ♥
  Muutkin osat Ruffesta ja Cocosta tietysti, mutta tassut ♥ ♥ On tosi pörröiset pohjalliset, mutta silti noin hyvin ojennuksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocon tassut on niiiin suloiset pinkkine anturoineen <3 Rufuksen tassuista ei saisi yhtä söpöä kuvaa vaikka kaikki tassut onkin ihania :(

   Poista
 3. Täällä samoin <3 tassut <3!!! Mitkä pörhötohvelit, <3!

  VastaaPoista
 4. Ruffella on maailman virtaviivaisimmat pulisongit! :-D Olen niin kade, kun sait Ruffen syliin nukkumaan. Meidän otukset tulevat aina puoliksi syliin, mutta kun haluaisin kokonaan! <3 Coco on kyllä niin hassu otus söpöine touhuineen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naurettiin ihan kauheesti kun ne pysty laittamaan noin, ihan hupsun näkönen tyyppi :D Rufus on eksynyt syliini nyt kahdesti muttei useammin, harvinaista herkkua siis. Yleensä ollaan vaan ihan viekussa muttei syykässä :( Coco on aika söppe <3

   Poista
 5. Ihanat pulisongit! Ja varvasvälikarvat!
  Mikähän siinä on, että kissat tykkää nakertaa kaikkee metallista putkea... Välillä hirvittää, että hampaat menee poikki ku Pena roikkuu pyykkitelineessä kiinni ihan innosta piukeena.
  -ihminen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi <3
   En kyllä myöskään ymmärrä miksi kaikkea kovaa täytyy syödä. Coco on syönyt myös jakkaran jalkoja ja keittiön tuolien jalkoja ja telkkarin johtoja.. Pyykkiteline on kyllä täälläkin ihan se ykkös pureskelukohde :D

   Poista
 6. Kukkuu Coco! Ps. Varo ettei pyykkiteline kaadu päälle, kun nakerrat sitä! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ainakaan vielä ei oo käynyt noin ja toivottavasti ei käykkään. Kerran meillä oli lakana kuivumassa kahden tuolin selkänojalla niin Coco meni siihen lakanalle ja tuolit kaatui. :D Ruffekin pelästyi niin paljon että törmäsi seinään....

   Poista
 7. Pullisongit ja varvastukka , khihihiii :D

  VastaaPoista
 8. Iiiiiihanat kuvat, mikä pulisonki ja tassukarvat aaaaaaaaaaa! ♥ ♥ ♥ Kisut ovat ilmeisesti viihtyneet hyvin uudessa puussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos <3 Puu on kyllä hyvä paikka, molemmills omat lempparit. Coco tykkää olla riippumatossa ja alemmalla tasolla kun taas Ruffe tykkää hengailla pesäkolossa ja ylemmällä tasolla. Eilen todistettiin ylätasolla ensimmäistä kertaa kaksi kisua paini puuhissa!

   Poista
 9. Ruffen poskikarvat ja Cocon varvaskarvat on ihan parhaat. <3

  VastaaPoista