sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Rakas kakkapäiväkirja

''17.4.2015
Perjantaina illalla Rufukselta tuli löysät huussin puolelle, joten annoimme Rufukselle Canikur -tabletteja kello 23:00, 7:00, 15:00 ja 23:00. 

18.4.2015
Canikur -tabletit selvästi rauhoittivat Rufuksen mahaa, koska illalla huussista löytyi hieman haiseva mutta kiinteä kakka.


19.4.2015
Ajattelin käydä apteekista ostamassa Canikur pro -tahnaa Rufukselle mahan hoitoon.

21.4.2015
Sain edellis iltana päähäni, että tahdon LitterLockerin, joten semmoinen meille myös hommattiin. Kesä tulee ja pakastekakkapussit parvekkeella kuumassa ei innosta meitä ihmisiä ollenkaan.
 
Maailman paras ostos
18.4-21.4.2015
Rufus päätti ruveta muumiksi ja olla tekemättä mitään moneen päivään.

22.4-24.4.2015
Maha on ollut täysin kunnossa, joka päivä on tullut huussin puolelle pikkuisen ja hajutonta. Ihmiset pomppivat riemusta. 

26.4.2015
Canikur Pro -tahna loppui ja ollaan siirrytty syöttämään taas kokonaan raakaa ilman keittämistä. Tänään Rufukselta tuli myös mukavan kiinteät pötkylät. Tänään oli myös LitterLocker täynnä, joten se piti tyhjentää. Hajut ovat pysyneet poissa kapistuksen sisässä ja täyttymisessäkin meni mukavan pitkä aika eli viisi päivää.''

''Äiti onko sun ihan pakko..''
Tämmöinen on ollut meidän viikko. Ollaan kirjoitettu aina ylös Rufuksen veskihommat, että ne on helppo kertoa meidän lääkärille. Nyt näyttää kyllä tosi hyvältä siihen verrattuna mitä se oli vielä pari viikkoa taaksepäin. Rufuksen vointi on muutenkin todella hyvä ja ajattelin kertoa siitä vähän enemmän. Silloin huhtikuun alussa oltiin oikeasti varmoja, että Rufus täytyy lopettaa, koska parantumisen merkkejä ei näkynyt ja kissa oli muutenkin ihan masentunut ja kipeä. Aloitettiin silloin Rufukselle kortisonilääkitys, joka ei auttanut ihan heti mahaan, mutta onneksi kissan olemus muuttui täysin.


Ekaksi pitää sanoa, että Rufuksella on nälkä siis aivan tajuton nälkä. Rufus kerjää ruokaa aina, kun joku astuu keittiöön. Rufus kipittää perässä, naukuu ja hyppää tiskipöydälle kehräämään ja keimailemaan, että ''Annappas jo sitä ruokaa'' vaikka syömisestä olisi ollut vain pari tuntia. Ruokahalua siis löytyy aivan tajuttomasti. Lisäksi tämä meidän poitsu on kamalan huomionkipeä kaveri, Rufus tulee monta kertaa päivässä viereen naukumaan ja kerjäämään rapsuja. Rufuksen kehräys on hirmuisen kovaäänistä ja ihanaa. Rufus on myös eksynyt tällä viikolla kaksi kertaa syliini nukkumaan, kun olen istunut sohvalla. Rufushan EI siis ole sylikissa ei tosiaankaan ole. Rufus ja Coco leikkivät yhdessä paljon painien ja rallitellen, edelleenkään leluilla leikkiminen ei kiinnosta, mutta se nyt on vaan sitä normaalia Rufusta. 

''Missä niitä herkkuja oikein on''
Ruffe näyttääkin paljon terveemmältä ja tuo kauluri
Täällä asiat sujuvat siis mallikkaasti, kortisonilääkitystä pienennetään varmaan huomenna, kun lääkäri on vastannut sähköpostiini ja siitä sitä taas alennetaan viikottain. Katsotaan nyt pärjääkö Rufus ilman kortisonilääkitystä vai pitääkö sitä jatkaa koko loppuelämän, mutta se ei ole vielä tämän ajan murhe, onneksi. Kortisonilääkityksen takia Ruffelle ei ole tarvinnut antaa edes hengitettävää kortisonia, koska yskä oireet pysyvät kurissa nyt pelkästään tuolla lääkityksellä. Hengitettävää tulee kuitenkin antaa heti jos yskä palaa, mutta näillä mennään nyt tällä hetkellä.

''Hali minua''
Ihanaa viikon lopetusta/aloitusta teille lukijat ja kiitos paljon kaikista tsemppiviesteistä ♥ Seuraava postaus saattaakin tulla vasta vapun jälkeisellä viikolla, koska olen menossa espooseen viettämään vappua ja tulen sieltä varmaan vasta sunnuntaina tai maanantaina takaisin kotiin. Toivottavasti Rufuksen tilanne pysyy näin hyvänä eikä enää pääse menemään pahaksi. 

''Kiitti kaikille paljon tsemppauksista *High five*''

25 kommenttia :

 1. Viitoset takatassulla! Sitä me ei olla vielä kokeiltukaan. Hyvä ruoka maistuu, silloin me katit ollaan kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitoset on ihan hyvä antaa takatassulla jossei osaa etutassulla! Ruoka on kyllä ihan super hyvää!!
   -Rufus

   Poista
 2. Ihana lukea iloisia kakka- ja kortisoniuutisia! <3 Jaoin kyllä huolen Ruffesta silloin alkukuusta ja pelkäsin tosissaan, millaisia uutisia kuuluu. Onneksi kortisoni auttoi ja teillä on siellä nälkäinen ja hellä poitsu halittavana! Mukavaa vappua teille kaikille! Me jäädään seuraavaa postausta odottelemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niiiin ihanaa että Ruffe on paranemaan päin, ollaan onnellisia lääkkeiden vaikutuksista<3 Ihanaa vappua sinnekkin suuntaan!! Ruffe tuli tänäkin aamuna kainaloon kehräämään

   Poista
 3. Mainiota että Rufuksen vatsa on parempi! Toivottavasti sama kehitys jatkuu, eikä vaivat tule enää koskaan takaisin! Eikä yskät tai muutkaan ongelmat. Pidetään peukkuja!

  *tassu* teillekin! Rufuksella(kin) on ihanat pörrötassut ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin tosiaan toivotaan, että nää ripulijutut ois ollutta ja mennyttä kun niistä ollaan kärsitty yhteensä aika monta kuukautta.. Yskä kylllä varmaan palaa mutta onneksi sen saa kuriin hengitettävällä <3

   Kiitos tassusta ja varmasti sielläkin on söpöt tassut :3

   Poista
 4. Kakkapäiväkirja <3 hyvä että sinne on voinut kirjata hyviäkin kakkauutisia. :)

  Mullakin on tosi helpottunut olo kun Ruffe on paljon paremmassa kunnossa jo. <3 pusuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alkuun kakkauutiset oli kyllä huolestuttavan huonoja onneksi meidän huono onnisuus muuttui hyväksi <3

   Toivotaan nyt että olo myös pysyy meillä kaikilla helpottuneena eikä Rufus enää yllätä vatsan löysyydellä!! Pusuja myös pojille <3

   Poista
 5. Takatassuvitonen! Onneksi kortisoni on auttanut ja Ruffe palautunut omaksi itsekseen :) Kakkapäiväkirjan pito on aika hyvä idea just jos menee vatsa suht usein löysälle, pysyy hyvin ite kartalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa kun sitä ripulia tuli ihan kokoajan ja meinasi seota laskuissa oli kakkapäiväkirja kyllä hyvä idea :D Toivottavasti päiväkirjaa ei enää tarvita :---)

   Poista
 6. Ihanaa, että Rufuksella menee nyt paremmin <3

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavaa, ihanaa, upeaa!!! ♥ ♥ ♥ Toivottavasti masu pysyy hyvänä ja kisu virkeänä!! :) Kivaa muuten, että joku muukin harrastaa parvekepusseilua. :D Tai harrasti. Haleja ja pusuja Ruffelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan olekkin!!!! Rufus osasi taas yllättää niinkuin aina jos se on kipeänä, tuo poika selviää kaikesta <3 Joo meillä on aina ollut kakkapissapussit partsilla ja ollaan laiskoja viemään roskia joten kesäisin hajut eivät olleet mitään maailman ihanimpia tuola kuumalla parvekkeella :DD Onneksi LitterLocker pelasti :---) Haleja ja pusuja sinnekkin <3

   Poista
 8. Tota, kakkapussit..? Meillä kakat viskataan pönttöön.

  Hienoa, että pörrönaama voi paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä pisut ja kakat jouti partsille mut onneks ei enään! Ja voi mikä nimi pörrönaama <3

   Poista
 9. Multa on mennyt joitain postauksia ohi, enkä ole käsittänyt tilanteen vakavuutta. Hui kauheeta! Nyt kaikki tsempit ja peukut pystyyn, että Ruffe tulee kuntoon! Hali ja pusu Ruffelle meidän kaikilta tytöiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli juurikun aloitettiin kortisoni ja Rufus oli pelkkä varjo entisestä itsestään. Onneksi kortisoni auttoi ja mieli muuttui pirteäksi <3 Eiköhän Rufus kuntoudu, nyt se on ainakin ihana. Vielä vaan pitää katsoa mitä lääkityksen kanssa käy, lopetetaanko vai jatketaanko koko loppuelämän pienellä annoksella. Kiitos ja pusut myös teidän tytöille <3

   Poista
 10. Tsemppiä masuvaivojen kanssa, toivottavasti jääväy historiaan! Mutta aah, parvekepusseilu </3 Niin, ja parvekepusseista äärimmäisen kiinnostuneet kissat, jotka kovin mielellään kävivät vähän kynsimässä niitä pusseja - ja allekirjoittanut tietysti huomasi asian vasta pussia nostaessaan sisällön valahtaessa ulos... Vaikka miten yritit suojata niitä pusseja! Tuollainen tiivis ämpäri on kyllä ihan ykkönen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mekin toivotaan, että maha pysyisi kunnossa mieluiten ilman lääkitystä mutta jos se joudutaan pitämään koko loppuelämä niin pitää vain toivoa ettei tule haittavaikutuksia. Parvekekakkapusseja ei ole kyllä ikävä, meilläkin niihin tuli välillä reikiä ja sitten oli hiekanmuruja parvekkeen lattialla, tosi ärsyttävää! :D Hahaha onneksi meille ei kuitenkaan ole käynyt noin huono tuuri ;D

   Poista
 11. Onpas teillä ollut ankaraia aikoja Rufuksen masun kanssa - myöhäiset tsempit ja iloiset onnittelut tästä parantuneesta tilanteesta. Hieno juttu, että on löytynyt apu ja Rufus voi paremmin. Kaukolistyksiä <3!

  Kävin lukemassa noita aikaisempia postauksia ja tunnustan, että tässä samalla hihittelen niille Kerjuri 1 ja Kerjuri 2 kuville. Miten voivatkin kissat olla vakuuttavia juuri näissä nälkäasioissa... :-D!

  Hyvää vointia ja kevätiloa teille kaikille!
  - Meidän sakki -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tosiaan oli aika vaikeaa, mutta onneksi se on jo takana päin ja Ruffe voi loistavasti!! Ollaan niiiin onnellisia :3 Kiitos tsempeistä ♥

   Kerjuri 1 ja kerjuri 2 ovat kyllä maailman nälkäisimpiä tyyppejä ja niiden anovat ilmeet ja äänet ♥ Pakko antaa aina ruokaa kun/jos joku vähän kerjää.. Pikkusen vain herkkuja :')

   Ihanaa ja kiitos samoin!!

   Poista
 12. Mielettömän helpottavia uutisia ♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Saisi jatkua meininki näin ja pitkään!! ♥

   Poista