maanantai 1. syyskuuta 2014

Söpöstelyä sängyssä

Yritin tuossa kuvata Ruffea, kun yleensä kaikki kuvat ovat pelkästään Koksusta. Ruffe, kun ei edelleenkään ole lämmennyt kameralle ja luikkiise karkuun aina tilaisuuden tullen. Onneksi Ruffe suostui pitkien suostuttelemis puheiden jälkeen esittelemään komeuttaan teille lukijoille ruoka palkalla.

 ''Äitii onks sun pakko taas kuvata?''

Ruffesta olisi kyllä mallipojaksi lehden kanteen

Koksu hei tää oli Ruffen päivä mallin hommissa

Oikeestaan kaksi alfaurosta lehden kannessa on paljon parempi kuin yksi, nytkun vielä saatas tyttö (Nuppu) keskelle

 Välillä sitä täytyy muistaa myös Nukkua, että jaksaa näissä töissä

10 kommenttia :

 1. Voi Ruffe! <3 Ihanaa, että toinenkin suostui poseeraamaan, eikä haitannut yhtään, että Cocokin ilmestyi kuviin! Melkoinen alfauroiden tiimi, ja Nuppu varmasti hurisisi mielissään poikien välissä. :o) Tänään onkin mukava näyttää töiden jälkeen Nupulle uutta kuvamateriaalia sen suosikkikomistuksista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kummaa, Ruffe yleensä luikkii karkuun ainakin siinä kohtaa kun Coco ilmestyy kuviin. Taisi Ruffe haluta kuvia sen takia ettei Nuppu vaan unohda häntä. :---) Nupulle paaaaljon terkkuja Jujua unohtamatta!!

   Poista
 2. Onpas Coco kasvanut hurjasti! Piti katsoa ihan kaksi kertaa, että kumpi on kumpi noissa kuvissa missä kisut ovat molemmat, alkavat olla niin samannäköisiä! :) Sopisi kyllä Nuppu hyvin tuohon keskelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin menee välillä kotona ihan sekaisin kumpi on kumpi vaikka Koksulla on valkoiset sukat ja saappaat ja pieni piirto niin silti ne on ihan samallaisia möllyköitä. Toisaalta Koksun tunnistaa helpoiten sen peräpäästä kun se onniin lihava (painaa Ruffea kilon enemmän..) Nuppu olis kyllä hyvä lisä näihin kuviin, onse niin nätskä tyttö! ♥

   Poista
  2. Nyt ei Nuppu kyllä pysy villapöksyissään, kun kuulee, miten siitä täällä keskustellaan! <3

   Poista
  3. totuuuksia täällä vain lauotaan :---)

   Poista
 3. Oho, siinä on turkkiläjää!
  -Blackie-

  VastaaPoista
 4. Kylläpä Coco on tummentunut! Ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sivusta se tummentuu mutta selän päällysestä ei... :D

   Poista