lauantai 13. syyskuuta 2014

Häntä ojoon ja ruikkimaan

Rufuksen leikkaus meni tiistaina hyvin ja piilokives löytyi nivuskanavasta, haavaan laitettiin tikit jotka käydään poistamassa ensiviikon torstaina. Haettiin Ruffe joskus puoli kolmen aikaa tiistaina lääkäristä pois ja poika oli ihan unessa. Kun päästiin kotiin Ruffe nukkui melkeinpä kuolleena omassa kopassaan parisen tuntia kunnes heräsi siihen, että pissi alleen. Onneksi kissa oli vieläkin ihan tokkurassa joten peseminen oli helppoa kuin mikä. Ruffe makasi selälteen suu auki ihan tajuttomana kun suihkuteltiin hänet puhtaaksi vessan lattialla. Pesun aikana Rufus myös oksenti pahaa oloaan pois. Pesun jälkeen laitettiin Rufus nukkumaan, mutta eipäsiinä enää kauaa mennyt kun Ruffe horjahteli eteenpäin ja yritti hyppiä sohvalle. Raukka halusi kovasti liikkua, mutta välillä oli vain pakko pysähtyä ja laittaa silmät kiinni, ottaa pienet nokoset ja sitten jatkaa taas matkaa. Suloinen tapaus.

Ihan väsyksissä verkkopuvussa pesun jälkeen

Rufuksen yöhuutelut loppuivat seinään ja vielä eilen oli ajatuksena, että kaikki meni hyvin eikä enää koskaan nähtäisi kolleilun merkkeä. Kuinkas ollakkaan tänään aamulla oli pissiä tuolla siellä täällä eli viiteen eri nurkkaan oli pissannut yön aikana ja vielä aamulla nenäni edessä kehtasi ruikkasta perse pystyssä päin verhoja. Voi helkkari sanon.. Ei mennyt asiat nyt niinkuin muumeissa. No ensimmäisenä minulle tuli huvittunut olo, kunnes niitä pissejä alkoi tosiaankin löytyä melkein joka nurkasta. Onneksi pissit oli laittialla eikä sohvalla/matoilla. Noh, oli hyvä  syy taas siivota koko asunto putipuhtaaksi imurilla ja höyryttimellä!

Coco sano et toi on lelu eikä sänky

 Demonikissan silmät muuttuu mustiksi innostuksesta

Kävin tänään ostamassa mustista ja mirristä taas uuden feliway-feromonihaihduttimen, kun se viimeksi mielestäni auttoi pissaamisen kanssa. Keskiviikkona sitten tikkien poiston yhteydessä täytyy kysyä voisiko Ruffelle antaa jotain hormoonia noihin kolleiluihin. Onhan se tietysti normaalia, että Ruffella vielä hormoonithyrrää kun pallin poistosta on vasta vähän aikaa, hassua vain, kun parina päivänä oltiin niin kiltisti. Ruffesta myös huomaa, että hänen haavojaan särkee hiukan, kun asennot on välillä vähän semmoisia kipeän oloisia, onneksi poitsu saa joka päivä hyvänmakuista kipulääkettä jota Ruffe oikein himoitsee.

 Ruffe ei pedistään luovu

Katse kaukaisuuteen

Tänään oli meidän lähi pet kindomissa Kisu Ry tapahtuma jonne sai viedä lahjoituksia kodittomille kissoille ja paikalla oli myös kaksi kisua yksi maatiainen ja yksi exotic. Harmittaa, kun mentiin sinne juuri silloin, kun kisut olivat alkaneet tapella ja joutuneet jäähylle koppiinsa. En päässyt rapsuttelemaan, mutta sentään sain antaa lahjoituksen ja siitä oltiin tosi kiitollisia. Heille lähti siis yksi herkkutanko, 15kpl 400gramman purkkia aikuisten animondaa ja noin kilo RC Sensible raksuja. Tuli kiva olo kun sai taas auttaa kodittomia.

 Coco ois halunnu pitää ruuat itellään, sori rakas mutta mahas ei kestä :(

6 kommenttia :

 1. Emäntä: No onpas teillä! Mietin voiko Rufuksella olla paikat vain niin kipeinä, että pissii mihin sattuu.
  Max: Voi ei Coco. Sekö on valloittanut ton ihanan pelin eikä suostu siirtymään. Höh!! Hiukka vaikea siinä on nyt pelata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai sekin voi olla, mutta onneksi sentään päivisin on kunnolla ja jos tuo nyt ei lopu niin lääkäristä pitäisi saada jotain hormoonia, mutta eiköhän siellä kropassa ole vielä kollihormoonia joka ei ole ian vielä kokonaan lähtenyt pois. :D

   Coco on ihan samaa mieltä, toinen vaa siinä istua möllöttää eikä suostu liikkumaan. Onneks illalla Ruffe on muualla ja Coco voi käyttää energiansa pallon heiluttelemiseen!

   Poista
 2. Voi Rufus mitä kollittelua :/ Onneksi nyt on kives löytynyt ja elämä pääsee rauhoittumaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika järkytys kun sitä pissaa oli joka paikassa.. Onneksi ei ole tapahtunut vahinkoja enää sen jälkeen uskon feliwayn auttavan :) Toivottavasti tästä eteenpäin ei tulisi enää pissejä lattioille ja tuo yksi aamu pysyisi kerta luontoisena :D

   Poista
 3. Ihan sydäntä särki nähdä Ruffe-kulta kinkkupuvussa ja noin tillin tallin! :-/ Onneksi pahin on nyt takana ja toipuminen lähtenyt ruikkimista lukuun ottamatta hyvin käyntiin. Voihan se olla, että kyseessä on nyt vain tuohon operaatioon ja ränkläämiseen liittyvä hormonien heilahdus, joka asettuu pian itsestään. Toivon tosiaan niin, sillä ihan liikaa on teillä ollut harmia! Nuppu lähettää parantumispusut, ja Jujukin tässä katselee, miten Ruffe voi. Onpa ihanaa, että annoit lahjoituksen kodittomille kissoille, vaikka Coco vähän vastustelikin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe oli kyllä niin rassukka nukutuksen jälkeen pikkupolo♥ Ei sen tee vieläkään mieli leikkiä, nukkuu oikeastaan vaan mutta uskon Ruffen piristyvän hetikun kinkkuverkko lähtee pois! Mäkin toivon että noi pissimiset loppuu ja onneks niitä ei nyt ole ollut eilis aamun jälkeen huh! Kropassa oli vielä varmaan testosteronia mutta ehkäse tosta tasottuu to feliwayn ansiosta. Terkut ja pusut välitetty meidän kastraatille! Ja oli tosi kivaa kun sai lahjottaa ruokaa pois kun sai niin ilosia katseita vastaan. :---)

   Poista