perjantai 11. heinäkuuta 2014

Huh hellettä

Viikolla on ollut jo useasti hirmuisen kuuma päivisin ja sen myös huomaa kisuliineista. Meillä lemppari asento näin kuumalla kelillä onkin räggärimäisesti selälteen tassut ojossa lattialla. Vastaan on tullut mitä vekkuleimpia asentoja, kun kissat yrittävät saada viileyttä meidän lattian laminaatista. Vessassa on myös hyvät oltavat kylmillä kaakeleilla, mutta näin iltaisin parveke taitaa olla se parhain paikka viilennykseen.

Onniin kuuma

Coconkin piti päästä posettamaan

No jo on toinen taas niin söpönä

Kävin poikien kanssa ulkosalla yhtenä iltana yksinäni, joka oli hyvin huono idea. Rufus olisi halunnut lähteä heti jonnekkin kauas pois, kun se niin tykkää kävellä pitkiä lenkkejä ja ollaankin kävelty Ruffen kanssa monesti useita kilometrejä. Coco taas olisi halunnut pysyä vaan paikoillaan eikä aluksi meinannut liikkua mihinkään, onneksi hän sitten jossain vaiheessa vähän rohkistui ja uskalsi nuuskutella maailman menoa. Ei me minnekkään kauas menty, oltiin vaan meidän sisäpihalla. Rufusta ja Cocoa kiinnosti aivan eri paikat ja olinkin kokoajan kädet ja flexit ihan solmussa yksinäni kumpikin kissa viiden metrin päässä minusta, toinen toisessa suunnassa ja toinen toisessa.. Päätinkin, että seuraavan kerran kun meinaan viedä Cocon ulos vien sen ilman Rufusta tai pakotan miehen mukaan. Hän vain ei innostu ulkoiluttamaan hidasta Cocoa, kun on jo tottunut Rufuksen hurjapäiseen vauhtiin jonka kanssa voi juoksennella välillä niin lujaa, että oikein hengästyy. 
Onneksi meidän makkarissa on ainakin yhtä värikästä, kuin teidän kaikkien hienoissa ulkoilukuvissa

Nyt pääni menikin ihan tyhjäksi, enkä enää tiedä mitä kirjoittaa. Äsken pojat juoksivat hirmuiset iltavillit, pomppivat sohvalla ja juoksivat edestakaisin asuntoa hirmuisella vauhdilla. Vaikka iltarallia onkin kiva katsoa ja seurailla niin onneksi se ei kestä koko yötä. Nyt misukat nukkuvat Rufus parvekkeella ja Coco sängyn alla, kohta se on meidän aikuistenkin vuoro mennä nukkumaan, ettei mene taas ihan koko yö valvoessa. Aamulla voikin sitten taas herätä Cocon leipomiseen ja mahan päällä pomppimiseen.♥


 Kuka vaanii verhoissa?

 Vekkuli-Ruffeli

 Heh, Cocon mielestä ei mennäkkään vielä unille, tuola se juosta vipeltää eikä nukkumatista ole tietokaan!

6 kommenttia :

 1. Ihania ja värikkäitä kuvia – harmi vain, ettei ollut kuvia teidän flexisolmusta! :-D Miten saat kissat edes vietyä yhdessä ulos? Mulla on jo Nupun kanssa tekemistä, kun sitä riittää sylin täydeltä, eikä ovien aukaiseminen ole kovin helppoa. Kissojen aamuherätykset ovat kyllä niin söpöjä! Nukuin tänään, viimeisenä virallisena loma-aamuna (nyyh!), jatkopalaunet niin, että Nuppu uinui selkää vasten ihanan pörröisenä keränä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä olisi kyllä pitänyt saada kuvat, harmikun olin vain niin myöhään ulkona ettei olisi valo riittänyt eikä kukaan ollut niitä ottamassa! :-( Ruffe vipeltää ulos ilman syliä, se on niin menevä poika.♥ Mulle ei tullutkaan kisuherätystä, kun puhelinovi rimpautti hereille ja zooplustilaus tuli kissojen yllätykseksi. Ruffe onkin jo ihan intopinkeenä paketin luona hääräämässä, mitähän mahtaa löytää ;)

   Poista
 2. Onpas Cocosta kasvanut iso poika! Minkä ikäinen se muuten on? Hauskoja ulkoiluhetkiä teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on kyllä jo iso, mutta pieni päinen. Silmiini tuo läskipylly näyttää silti ihan pennulle Ruffeen verrattuna<3 Coco täyttää 27 päivä jo 8kuukautta, on se jo niin iso poika! Ruffe on taas vuoden ja pari viikkoa vanhempi :)

   Poista