tiistai 1. heinäkuuta 2014

Hännän pesua ja uusia karvakamuja

Palataanpa ajassa taaksepäin perjantaihin, kun jouduttiin lähtemään reissuun ja jättämään kissa lapset kaksistaan kotiin ilman valvovaa silmää. Mietimme ennen lähtöä pitäisikö jättää skype päälle, että voisimme sitten videochättäillä pienten karvakorvien kanssa. Jätettiin kummiskin livecam stalkkaukset sikseen ja päätimme luottaa poikiin, etteivät he järjestäisi pippaloita naapureiden kissojen kanssa. Rappumme asunnoissa lymyilee useita karvakorvia ja kerran eräs niistä päätti tulla parvekkeen kautta meidän parvekkeelle, tästä tosin on jo vuosi aikaa eikä sekään tarina pääty onnellisesti.. Mutta olisi varmaan täytynytkin asentaa ne videokamerat joka nurkkaan, kun kotiin tullessa oli sen verran sotkuista, ettei poitsut olleet muistaneet siivota kreisi bailauksen jättämiä sotkuja. Sohvalla ei varmaan ikinä ole ollut niin paljon karvatuppoja kuin oli nyt. Sohvalla olikin taidettu painia sunnuntaina äidin synttäreiden kunniaksi. Vessassa oli myös myllätty matot aivan hujan hajan, eikä minkään muunkaan huoneen mattojen asennoissa ollut kehumista. Ruffe taisi olla hiukan vihainen meille viikonlopuksi kaksin Cocon kanssa jättämisestä, kun eise pitänyt meille laulukuroa kun tulimme kotiin, katsoi vain, että keitäs te olette ja käänsi selkänsä. Onneksi lepyttelin poikani nopeasti espoosta tuomilla cosma snackies tuliaisilla, jotka jäivät sinne takaisin tampereelle muuttessani. Poikia kävi hoitamassa ''mummi'' kaksi kertaa päivässä, joten älkää huoliko emme jättäneet lapsiamme oman onnensa nojaan.

 Coco on jo ottanut Rufuksen painossa kiinni ja on jo 5,2kg. Rufus on hiukan taas laihtunut ja painoa nyt 5.0kg :(

 Bilettäjät ennen espooseen karkaamista nauttivat olosta parvekkeella

Tuliaisina toin espoosta myös Megaeläin -eläinkaupasta kauan kaipaamaani Groomer's Cooppia. Olen pitkään yrittänyt etsiä tätä vähän joka paikasta kunnes sain vihiä ison omenan megaeläimestä josta sitten tätä löysin. Megaeläin maahantuo tätä tuotetta itse ja hinta oli n. 12euroa. Otettiinkin tuote heti kokeiluun rasvahännän häätämiseksi ja voin sanoa, että se tehosi ainakin 10 kertaa paremmin kuin fairy. Ainetta vain levitetään rasvaiseen kohtaan odotetaan viisi minuuttia, pestään pois ja tadaa hännässä ei ollut enää yhtään rasvaisuuden tunnetta! Voin siis suositella tätä tuotetta jos havaittavissa on rasvahäntä ongelmaa.

Groomer's Goop parasta rasvanpoistajaa!

 Groomer's Goop poistamassa rasvaa hännästä

 Rufus ei arvostanut, kun joutui pesulle

Coco pesun jälkeen kuivattelemassa peppu pyyhkeen sisällä

Meillä kävi eilen myös mustavalkoinen viiksikäs vieras. Avomieheni käväisi kaupassa ja, kun hän sieltä sitten saapui kotiin tokaisi hän minulle rapussa liikkuvasta vieraasta. Menin heti katsomaan kuka sielä oikein on ja toin pikkuisen sisälle. Rufus hiukan järkyttyi uudesta ystävästä ja alkoi murisemaan neitokaiselle. Onneksi neitokainen osasi pitää puoliaan ja sähisi takaisin, Coco tässä vaiheessa oli vain silmät suurina ja ihmetteli mistäs kummasta tuo ilmestyi. Kyseessä oli siis karannut kissa joka olikin heti kuin kotonaa, kiipesi puuhun ja alkoi nukkumaan. Tämä kissa neiti oli oikein valloittava ja ihana. Tykästyttiin siihen heti ja oltaisi voitu ottaa se hiukan pidemmäksi aikaa, eise meillä ehtinyt vierailla kuin noin puoli tuntia.

 Uusi ihana ystävämme karkuri Elli

Rufus ja Coco pistettiin vessaan siksi ajaksi, kun lähdettiin pimpottelemaan ovikelloja ja kyselemään onko teiltä päässyt kissa karkuun. Kukaan ei tunnistanut kisuaan omakseen joten teimme kuvallisen ''Onko kissasi kadonnut?'' -ilmoituksen. Ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun parempi puoliskoni oli laittamassa ilmoituksia kiinni rapun oveen ja hölmistyneen näköinen mies tuli katselemaan julistetta ''tuo näyttää ihan meidän kissalta, mutta se oli kyllä kotona ihan äsken kun mä sieltä lähdin, saanko tulla katsomaan?''. Tämä hölmistynyt herra sitten tepasteli meille ja tajusi että Ellihän se oli joka meidän puussa tykkäsi oleilla. Herralla oli juuri muutto meneillään toisesta rapusta toiseen ja siinä hullun myllyssä oli Elli sitten tainnut ottaa vapaudesta kaiken irti ja lähteä vähän seikkailemaan ykköskerroksesta rappuja pitkin viidenteen kerrokseen asti. Onneksi Elli löysi takaisin kotiin ja palkkioksi saimme samppanja pullon joka nököttää kyllä edelleen jääkaapissa. Tuli hirmuisen hyvä mieli, kun sai tehdä hyvää ja palauttaa toisen rakas eläin.♥

Coco taas malleilee

Tämmöinen söpöläinen oli aamulla meitä herättämässä

4 kommenttia :

 1. Oi, olipa pojilla söpö tyttö kylässä! Nuppu ehti melkein tulla vähän mustasukkaiseksi. :) Hyvä, että hännät ovat nyt puhtaat! Nuppu ja Jujukin syövät usein noin hännät ristissä. Tuokohan se turvaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ollitkin, ihastuttiin tuohon maatiaistypykkään! Nupulla ei ole hätää, Rufusta ei paljoa kiinnostanut tämä uusi ystävä, taisi olla enemmän Cocon makuun.. :D Empäs tiedä ehkä seonkuin pitäisi kättä toisen kädessä, mutta kissojen tapauksessa käsi on korattu hännällä!

   Poista
 2. Cocolla on niin pirteät ilmeet, söppänä :) Ja kiva kun löytyi kyläläiselle noin nopeasti oma koti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on kyllä veijari ja osaa poseemisen salat, rufus yleensä katoaa näkyvistä jos yrittää ottaa kuvia.. Niinpä, oli onni ettei kisu päässyt rapusta ulos vaan pyrki vain rappusia ylöspäin meidän oven taakse!

   Poista