tiistai 28. elokuuta 2018

Piilokalju

Cocon turkki on ajeltu selästä kertaalleen, mutta silloin Cocolla meni hermo ja jätettiin häntä ajelematta, vaikka hännässäkin oli kuollutta karvaa aika paljon. Näköjään viime ajelusta on jo yli vuosi, mutta voin rehellisesti sanoa, että ajelu auttoi selkäturkkia. Ennen turkki oli selästä hyvin karhea ja aika kuollut, mutta nykyään se on yhtä pehmoinen kaikkialta, paitsi tietenkin hännästä.. Cocon häntä on muutenkin aina ollut tuosta yhdestä kohtaa aika luiru ja paksuus on ollut enemmän hännän loppu puolella. Alettiin siis tuumasta toimeen eli otettiin ajelukone esiin ja surrautettiin hännästä karvoja. Onneksi huonoa karvaa ei niin kamalasti ollut eikä kaljua meinaa edes huomata ellei tarkkaan katsele. Cocoa ei ajelu onneksi haitannut niin paljoa kuin viime kerralla ja nyt häntäkin saa kasvaa pehmoiseksi ja tuuheaksi, niinkuin räsyllä kuuluukin. Sheivauksen jälkeen pesin hännän vielä Groomer's goopilla, kuten aina ja saatiin ällöt rasvat ihosta pois. Nyt eikun odotellaan josko Cocolla olisi jouluksi ihanan tuuhea puuhka.

''Mamma mä tiiän mitä sä mietit enkä tykkää ollenkaan ajatuksesta.''
Coco on nyt yhtä style kuin Mimmi.
Tämmöset siilithän on nykyään jopa muotia.
Groomer's gooppia henkeen ja vereen, oikeasti maailman paras rasvanpoistaja.
Ilmeestä näkee ettei herra ihan kamalasti arvostanut..
Coco mökötti loppu päivän eikä suostunut edes katsomaan kameraan.
Onneksi kaljun saa piiloon eikä sitä kauheasti erota kaiken karvan keskeltä!

15 kommenttia :

 1. Aika jännä muodonmuutos! :-D Mutta jouluna voi sitten hymyillä kameralle ja löyhytellä joulupuuhkaa sinne tänne!♥ Meidän kateilla ei ihme kyllä ole ollut rasvaa hännässä ja luulen, että Nuppu varsinkin on siitä hyvillään - sen karvoihin kun ei saisi millään saksien tms. kanssa kajota. Toisaalta nämä blogitrendit ovat nyt tällaisia rohkeampia, joten kuka tietää, vaikka Nuppukin alkaisi kärttää muodikasta frisyyriä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisipa iso joulupuuhka, nyt tuo häntä näyttää niin säälittävälle :--D Meillä molemmilla on ollut vähän rasvainen hännäntyvi, mutta Cocolla turkki on myös ollut semmoinen kuiva ja kuollut, karhea ja hyi. Jospa se tuosta pehmenisi! Nupulle sopisi varmasti myös joku hieno selkä siili ;-)

   Poista
 2. Hui melkoinen projekti! Onneksi itämaiset on niin pikkuturkkisia, että pärjäävät itekseen hoidossa. Ei osaisi tämä mamma moisiin koitoksiin ryhtyä. Onnea tulevalle joulupuuhkalle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi helppoa kun olisi siloturkkinen itämainen, mutta eipäs ole. Cocolla on alkanut tulla taas joka syksyiset huopatakut..

   Poista
 3. Hihhihhii, onpa hauskannäköinen siili! :D Todella muodikas!

  Toivottavasti turkki kasvaa nopeasti entistä ihanampana takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kanssa vähän huvittaa että häntä on vaan tommonen ohut luiru jossa on jättikarvat vaan ympärillä :-D Eiköhän se tuosta kasva, ainakin toivottavasti :--D

   Poista
 4. Heh, voi Cocoa, aika villi häntä! Kyllä ne karvat vielä jouluksi kasvavat takaisin, ellei sitten ihan innostu tyylistä ja ajele uudemmankin kerran :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa uudelle ajolle ei olisi tarvetta, ei ole Cocosta kivaa kun aina parturoidaan.. Eilen mami vei Cocolta vähän kauluria, kun poitsulla on aina karvat suussa.. :')

   Poista
 5. Ei kukaan pientä (piilo)kaljua huomaa, kun on noin nätit silmät <3 Sitä paitsi kalju on muotia, kysy vaikka Mimmiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säihkysilmät vievät onneksi ajatukset pois kaljusta. ♥ Mimmi on kyllä muodikas tyttö!

   Poista
 6. Oikein tyylikäs piilokalju. Meidän pojat tarttis pestä, mutta kun se paras pesijä jätettiin Turkuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocokin pitäisi pestä kokonaan, mutta kun ei millään jaksa! :D

   Poista
 7. Your cats have such gorgeous looking eyes, I love the hue of blue their eyes are. Really great photos as well. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista
 8. Katu-uskottavuus pointsit : ei voida ees laskee, niin cool ❤️

  VastaaPoista
 9. Tyylikäs häntätukka, ei ihan jokakisulla tuollaista ole Coco! :)

  VastaaPoista