perjantai 24. elokuuta 2018

Eikä taas mennään

Viime päivinä Coco on ollut vähän outo ja ruoka on maistunut huonommin kuin yleensä. Ruffen kuoleman jälkeen Cocon syöminen on muutenkin mennyt aika hankalaksi, kun poitsu ei tahdo syödä yksin ja sitä pitää ruokkia käsin tai hengata muuten vaan vieressä. Nyt parina päivänä kuitenkin ei olla edes kerjätty ruokaa joten varattiin aika tohtorille.

Heti kun otettiin koppa esille kaapista, alkoi Cocoa jännittämään ja sen pikku suusta kuului maukumista. Coco pääsi luikahtamaan myös sängyn alle, mutta onneksi saatiin se sieltä nopeasti pois. Automatka sujui aikalailla ongelmitta, mitä nyt vähän yritettiin isikissiä ohjailla, että ajaisitkos takaisin kotiin. Isikissi ei kuunnellut ollenkaan Cocon komennoksia ja kohta oltiinkin jo tohtorin vastaanotolla.

Banaanilaivaa voi käyttää myös pikkukissin kuorena, niin isot pahat lääkärisedät eivät huomaa potilasta
 Jutusteltiin siinä tohtorin kanssa vähän Cocon käytöksestä ja otettiin mamin pyynnöstä verikokeet. Ei niitä nyt varmaan olisi tarvinnut edes ottaa kun ei niissä mitään ollut, mutta ne traumat traumat.. Rufus rakastan sinua silti ♥ Verikokeissa ei siis onneksi ollut mitään, mutta kuumetta Cocolla oli 39,5 astetta. Ei onneksi ihan hirveästi, mutta saatiin Cocolle tulehduskipulääkettä klinikalla ja matkaan viideksi päiväksi. Eiköhän Cocon ruokahalu tuosta ala paranemaa ja onneksi pystyn tsekkaamaan tilanteen kotona käsin lääkekuurin loputtua, että onko kuume laskenut.

''Nyt oon mami vihanen sulle ainakin viikon...''
Lisäksi laitettiin Cocon niskaan mikrosiru vihdoin ja viimein. Meni niin helposti tuon reissun ohella, että olihan se pakko saada. Coco oli muuten maailman kiltein lääkärissä, ei sanonut yhtään pahaa sanaa kenellekkään. Antoi ottaa veret niin nätisti tassusta ja kuumemittarikaan ei tuntunut missään. Mikrosirun laittaminen sai Cocon vähän heilauttamaan päätä, mutta muuten oli niin kiltti poika. Cocoahan tosin pelotti niin paljon, että karvat vaan pöllysi ja kieli lipoi joten se taisi olla yksi syy ettei huomannut mitään mitä tehtiin.

Olisipa kiva jos seuraava lääkärikäynti olisi vasta seuraavilla rokotuksilla eli vuonna 2020!
Nyt kotona ollaankin rennosti nukkuiltu, kun oli niin rankka reissu. Toivottavasti kuume laskee. Olipa muuten jännittävää kokea tämmöinen ei-agressiivinen lääkärireissu. Uusia kokemuksia meille kaikille, kun Cocokin oli ihan neitsyt tämmösissä verikoejutuissa. Ja onhan se muutenkin, heh! 

15 kommenttia :

 1. Voi Cocoa! <3 Puhalluksia ja pusuja kiltille poitsulille! Toivottavasti kuume laskee ja Coco on pian taas entisellään. Osasiko se lääkäri arvella, mistä kuume on tullut? Nyt arjen alettua tuntuu olevan taas kaikenlaista tautia liikkeellä, mutta että Cocollakin! :-/ Me pidetään peukkuja, ettei tule mitään lääkärikeikkoja enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuume on tainnut jo laskea, kun Coco on jo aika normaali kissanpoika! Eipä se oikein, mutta voihan kissallekkin tulla flunssa, Coco taisi tartuttaa isiskissin koska nyt hän makaa sängyn pohjalla :D Tuskin tulee, kun veriarvot oli kaikki hyvät! ♥

   Poista
 2. Säkin jouduit lääkärille!! Päätetäänks vaan ettei mennä eläinlääkäripaikkaan ainakaan ennen rokotuksia! - Max

  VastaaPoista
 3. Pikaista paranemista ihanuudelle! <3 Kurjaa tuollainen kuumeilu. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco kiittelee ♥ Onneksi nyt sentään vaan kuume eikä mikään muu huh!

   Poista
 4. Paranemisia! Meillä onneksi on ollut vain Emäntä kuumeessa... -Ame&Tuike

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on myös isikissi.. O'ou onkohan emokin kohta.

   Poista
 5. Voi Coco, toivottavasti olo on jo parempi ja kuume poissa.

  VastaaPoista
 6. Voi Cocoa, onneksi on jo parempaan päin! Coco voisi kyllä opettaa Ilmollekin, miten sitä tassua kuuluu pidellä kiltisti paikoillaan, kun verikoetta ollaan ottamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco olisi voinut opettaa sen myös Ruffelle niin oltaisiin vältytty kaikilta niiltä haavereilta mitä Ruffe mulle aina aiheutti :--D Kyllä vaan on niin paljon helpompaa käydä lääkärissä pelokkaan kuin rohkean kissan kanssa..

   Poista
 7. Voi ihanaa pörröistä Cocoa! Toivottavasti lääke auttoi ja ruoka maistuu vähintään hieman paremmin. ♥ Aina sitä toivoo, että tilanne tasaantuisi ilman sen suurempia apuja, mutta toivottavasti helpottaa sitten ainakin viimein pikkukisun myötä. ♥

  VastaaPoista