torstai 16. marraskuuta 2017

Messut 2017

Sunnuntaina oli meilläkin suuntana messut ja pitihän sieltä parit kuvat myös ottaa. Itselläni jäi messuista vähän tylsä fiilis tai oli semmoinen tunne että edellisillä kerroilla oli paljon kivempia juttuja. No eniveis eläimet oli super söpöjä (millonka ei olisi?) ja messuilta sai ilmaista ruokaa PrimaCatilta ja HauHaulta tosin kavereille, koska eihän noi mun voi mitään syödä.. No olipahan messutuliaisia kissoille kuin koirillekkin!

Tämmöinen söpö Alpakka söi heiniä kavereiden kanssa
Tämä laama näytti olevan resseissä koska heivasi häkkiä edes takaisin ja oli korvat luimussa koko ajan
Ihana pieni vasikka ihmettelee miksi joutuu olemaan ihan yksin. Onneksi kaveri on sentään toisella puolella aitaa ♥
Oli hienoa katsoa mitenkä lammaskoira paimensi lampaita. Meinaako bordercollie-Juju ryhtyä samaan jos agility ei enää nappaa?
Löytyi messuilta myös söpöjä räsyjä
Ja melkeen yhtä söpö britti kuin Alfred ♥
Entäpäs tämä hirmuisen iso tiikeri, vautsi mikä kuvio ja kuosi
Persialaiset ovat myös mielestäni niin hullunkurisia ruttuja
Koiriakin me nähtiin mutta paijata ei hirveesti ehtinyt. Tämmöinen söpö saatiin kuitenkin ikuistettua 
Messuilta piti lähteä pois ennen aikojaan, kun minulla alkoi sattumaan jalkaan enkä enää voinut kunnolla kävellä. Aika tylsää, kun ei ehtinyt edes käymään Outletin puolella.

16 kommenttia :

 1. Iiih mikä heinää pureskeleva alpakka <3 Ja söpöjä kisuja! Kaipa Jujukin vois muutaman lampaan paimentaa, tai jos lampaat ovat liian isoja, niin mitenköhän toimisi hanhilauman kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alpakat oli kyllä ihania! Juju varmasti voisi paimentaa hanhet ja muut pien eliöt helposti omiin koloihinsa! :-D

   Poista
 2. Messut oli kieltämättä pieni pettymys tänä vuonna :/ viime vuonna oli ehkä enemmän ja parempia tarjouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ollut ainut joka mietti että messut oli pettymys, mutta tulipahan silti käytyä ja oli hyvä syy mennä moikkaamaan myös isiä isänpäivänä <3

   Poista
 3. Täällähän onkin aloitettu kiva keskustelu Jujun aktivoinnista! :-D Hanhipaimennus ainakin onnistuu – sen Juju on osoittanut messutuliaisena tuodun höyhenhärvelin avulla. Nuppu taas on saanut toimia mähhäävänä lampaana, jota on paimennettu milloin minnekin! :-o

  Ihania karvaturreja (mukaan lukien Alfred-look-aliken) bongailit, mutta stressaavan eläimen näkeminen ahdistaa. Kaikille ei messuhulina sovi, kun taas toiset olivat selvästi innoissaan, kun on menoa ja meininkiä. Mulla oli niin hauska seuralainen, että messupäivä oli tosi onnistunut, vaikka monet esitykset on tullut bongattua jo aiempina vuosina enkä mäkään voi niihin ruokanäytteisiin plörryjen pelossa tarttua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju olisi varmasti ekspertti kaikissa paimennuslajeissa. Se teidän tuliainen onkin niin kiva, harmi ettei tule ikinä sitä ostettua vaikka mieli tekisi..

   Karvaturrit oli tosiaan ihania varsinkin Alfredin kaksoisolento. Onneksi sulla oli hauskaa messuilla sitten munkin puolesta! Mä vaan sielä klenkkasin etiäpäin..

   Poista
 4. Mulla on aina jalkaongelmatiikka lähellä messuilla, mutta olen alkanut vetää hirveät määrät kipunappeja ETUKÄTEEN. Yleensä toimii! Lemmikkimessuilal taisin olla nyt eniten mitä ikinä, yli kolme tuntia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa pitänyt munkin napata kipulääkkeitä tosin en tiedä olisiko auttanut taisi olla vaan lihad jotenkin kummasti jumissa.. Tylsää mutta johtunee siitä että tipuin hevosen selästä samalla viikolla ja täräytin jalkani :D Kauanhan me oltiin ei taidettu hirveän kauaa mutta tulipa käytyä!

   Poista
 5. Alpakat ja laamat on niiiiin sympaattisia otuksia ♥ Ja ilmeikkäitä! Hyvä ihme miten ilmeikkäitä ne on!

  Sandra sitten raportoi varmaan, jos rupeaa Jujusta harjoittamaan paimenkissaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laamat ja alpakat oli tosiaaaaan ihania! Tykkäsin. Vaikka kaikki eläimet onkin niin söppeleitä mutta noita kyseisiä ei ihan jokapaikassa ole toisinkuin esim lehmiä näkyy monesti tien vierustoilla.

   Varmasti raportoi, olisihan se kiva jos Juju pääsisi paimentavaan esimerkiksi puluja!

   Poista
 6. Kaikenlaisia! Tosi kiva tuo paimennusnäytös. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hienon näköistä kun koira kuunteli omistajaa ja lampaat totteli koiraa. Kaikkea ne eläimet vaan oppii! Hämmästyttävää.

   Poista
 7. Ihania kissakuvia, ja muita eläinkuvia. Harmi, jos messut on taas mennyt huonompaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntui kyllä että oli mennyt :( Jos ensi vuonna olisi sitten paremmat!

   Poista
 8. Alfredin klooni pääsi yllättämään kuvissa (tiedä vaikka olisi läheistäkin sukua). Kauniita kisuja kaikki! ^.^ Hitsi kun me asutaan niin kaukana, että jää kaikki kivat tapahtumat aina väliin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alfred klooni oli varsin söpö! <3 Kaukana asuminen on kyllä tylsää :( Onneksi meiltä on vain 2tuntia messuille!

   Poista