torstai 31. elokuuta 2017

Aina vaan niitä löröjä

Me karattiin taas mökille viime viikolla ja tultiin takaisin tiistaina. Matkustin murujen kanssa viime viikon keskiviikkona junalla kaljakärryjen avustuksella savvoon. Onneksi perillä äiti oli auton kanssa vastassa ja päästiin nopsaa kaupungista mökille. Cocolla oli sinä aamuna tullut löröt jotka varmaan johtui siitä, että otettiin kopat esiin lattialle. Mukava mökkiloma oli siis tulossa kun kissa ripuloi jo ennen matkaa. Laitoin äitin ostamaan meille valmiiksi vähän Canikuria eikä rippelssit onneksi kestänyt kuin ehkä sen päivän ja seuraavan yön. Seuraavat ressi rippelssit tulikin sitten eilen, koska eihän Coco voi matkustaa ilman jälkiripuleita. Mitenhän saataisiin tuon kissan maha sillain ettei jokaisesta matkasta tulisi ressimahaa. On aina niin kovin turhauttavaa pestä peppua ja varsinkin mökillä, koska siitä Coco ressaa vielä enemmän. Onneksi tänä aamuna hiekkiksellä oli kiinteät pökäleet. On se vaan niin hyvä, että meillä on suolistoruokaa kaapit täynnä ja inupektit aina valmiustilassa. Aamulla tosin heräsin siihen, kun Coco oksenti eli eikun matto pesukoneeseen.

Mökillä oli aika kylmä eikä pojat viihtyneet hirveämmin pihalla, mutta saatiin me kuvia viimeiselta päivältä kun oli vähän lämpimämpää ja aurinkokin paistoi. Harmi, että nyt on tämän kesän mökkeilyt mökkeilty, mutta ensi vuonna sitten taas. Toivottavasti ensi kesä olisi vähän lämpimämpi, koska tämän kesän säät ovat olleet vähän mitä on ja mökilläkin täytyi olla villikset jalassa.

Viimeisenä päivänä oli hiukan tuulista ja sen kyllä näkee ilmeistä ja turkista. Ja Coco kävi juuri vessassa eikä ripuli olekkaan vielä ohi. Mitähän tuon kanssa pitäisi tehdä? En millään haluaisi alkaa syöttämään Cocollekkin suolistoruokaa, mutta kai se on sitten pakko.. :(

18 kommenttia :

 1. Mökillä tuu-leee! :D Kurjaa kun massu taas oireilee, mutta onneksi ei itse reissun aikana tuota pahemmin! Auttaisiko, jos jo ennen matkaa/oireilua aloittaisi tukemaan suolistoa esim. tuon Canicurin avulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän taisi tuulla, sen kyllä huomaa :--D Ollaan yleensä annettu inupektia ennen matkaa ja matkan jälkeen, mutta nyt ne ensimmäiset löröt tuli ennen mökkireissua eli vissiinkin vain kantokopista? Ken tietää, pitäisi varmaan yrittää ensikesänä muistaa ostaa Canikuria ennen matkaa :)

   Poista
 2. Tylsää kun mökkikausi on loppu :/ Kyllä teistä on taas otettu upeita kuvia! - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, mökillä on niin kivaa vaikka olisikin vähän kylmä! -Rufus

   Poista
 3. Ihania mökkeilykuvia! Harmi tuo Cocon massu :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vähän tommonen :( On kyllä roolit vaihtunut kun ennen Ruffe oli meidän löysämaha mutta nyt se on Coco, mitähän kävi :D Pitää varmaan laittaa Cocokin suolistoruoka dietille :(

   Poista
 4. Voi Popsulan ressiribbelsitaipumusta! Mutta kannatti käydä mökillä ripuloimassa, koska Ruffis näytti olevan ainakin ihan elementissään - ja nämä kuvat ovat taas kerran ihan mahtavia! :-D Tuulessa pöllyävät turkit näyttävät upeilta - ja Cocon ilmeet ovat niin huvittavia, etten kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi lähteä joskus Ruffen kanssa kahdestaan mökille, mutta kun sen kanssa matkustaminen taas on sitten ihan hirveetä kun se vaan huutaa ja hepuloi eikä tiedä miten päin olisi.. :D Coco taas on matkat niin kauhusta kangistunut että se on vain hiljaa ja makaa liikkumattomana kopassa.. Mua nauratti hirveesti yhteiskuvat! :D

   Poista
 5. Voi vatsanväänteet sentään! Ei ole hyvä. Mutta sentään se on "vain" stressiä, eikä allergiaa tms. Liittyykö se siis pitempiin matkoihin vai kaikkeen kuljetuskoppahommaan? Auttaisiko, jos harjoittelisitte talven aikana kuljetuskoppa-asioita kotioloissa ilman automatkoja, sitten ihan lyhyillä pätkillä jne.? Jos se huomaisi, ettei tämä niin kamalan stressaavaa olekaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näköjään kaikkeen kuljetuskoppahommaan, kun ennen mökkireissua otettiin kopat esille ja heti tuli ripuli mökille lähtö aamuna niin en sitten tiedä :( Sillä on kyllä heti hirveät paniikit kun kopan oven sulkee. Alkaa huutamaan ja kynsimään että pääsisi pois. Pitää varmaan kokeilla vähän paremmalla masujaksolla, mutta ei ainakaan heti!

   Poista
 6. Ihania kesän lapsosia ihanan pöyheissä turkeissaan <3 Cocon ilmeet on kyllä ihan parhaita! Tuli näitä kuvia katsoessa mieleen, että onpas Ruffen kasvojen väritys nyt komeana! Hiukan erinäköinen kuin silloin "värinkatoamisen" aikaan, milloin se nyt olikaan.. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alkoi naurattamaan kun vaan ajattelen sitä Ruffen kypäränaamiota :DD Toivottavasti naamio ei katoa talvenaikana, silloin pitää yleensä lisätä kortisonia joka aiheuttaa tuota vaalentumista joten toivotaan että näin ei käy! Karvat siltä kyllä varmaan lähtee kuten joka talvi, nyyh!

   Poista
 7. Ihania kuvia, mutta suursympat löröjen tähden. Tiedätte kyllä, meillä Ilona. En osaa neuvoa mitään uutta, teiltä päin tuli meille neuvo Canikurista ja se on ollut hyvä. Olen myös antanut Ilonalle puolikkaan hiilitabun jos meininki on ihan mahotonta, mutta sitä ei voi käyttää usein. Se on niin hankala nielläkin vaik laittaisi Easypilliä ympärille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canikur on onneksi pelastaja inupektin kanssa, mutta niin kovin kallis! Onneksi tänään nähtiin taas hyvät pökäleet eli inupekt ja suolistoruoka teki tehtävänsä ja ollaan nyt uskallettu antaa myös sydäntä. Harmi kun teillä ei voi syöttää suolistoruokia ne varmaan auttaisi Ilonankin kanssa!

   Poista
 8. Voihan massuja! Mites ois joku pidempi kuuri maitohappobakteeria, auttaisko se kissalla palauttamaan sitä mahan bakteerikantaa tasapainoon samalla tavalla, kuin auttaa ihmiselläkin? Tuo Hennan ehdottama koppatreenikin on ehdottoman suositeltavaa, kaikki keinot käyttöön vaan.
  Ihania mökkeilykuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaista maitohappobakteeria, en oikein tiedä noita tuotteita joskus kyllä käytettiin ihmisille käytettävää, mutta eläinlääkäri sanoi ettei niistä ole mitään hyötyä, aha.. Mitään jauhoja en viitsi Cocon ruokaan tunkea kun sen syöminen on muutenkin vähän hankalaa.. Inupektia me ollaan nyt kyllä annettu 1tabletti päivässä ja voitaisiin jatkaa sitä nyt jonkin aikaa ihan muuten vaan koska nyt on ollut aika paljon ripulia. Lisäksi tilasin uusia suolisto ruokia joita ajttelin kokeilla Ruffelle. Jos Ruffe saa niistä syödäkseen voisin kokeilla Cocon kanssa puoliraaka/suolistomärkä sekoitusta. Ruffella on maha jo niin terästä tuon hillssin ruuan vuoksi joten sille varmaan voisikin syöttää jo muuta, onneksi! En tykkää hilssistä yhtään ja sydäntä riipii sitä syöttää :D

   Poista
 9. Upeita kuvia! Harmi että noin stressaa ja maha menee solmuun matkustamisesta vaikka sit ilmeisesti mökillä onkin ihan kivaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan kumma juttu että pitää aina vähänväliä löröillä :D

   Poista