keskiviikko 2. elokuuta 2017

10 faktaa

Ja instagram kuvia kesäkuulta

1. Coco on hemmoteltu kakara, ei sitä voi muulla tavalla sanoa. Tämä käytös näkyy silloin, kun on ruoka-aika. Miesihminen on pilannut Cocon lällyilyllään siispä mies joutuu joka aamu ja ilta olemaan Cocon ruokaseurana ja laskea Cocolle possun sydän paloja. Cocon syötyä yhden palan laittaa mies toisen Cocolle helposti otettavaksi kuonon eteen. Muuten ei voi syödä ei ilman isiä eikä laskutoimituksia. Tänään aamulla jouduin taas laittamaan miehen syöttämis puuhiin, kun minä en ole tarpeeksi hyvä ruokailu kaveri.

2. Rufus on miesihmiselle välillä kamala riiviö jota poitsu ei koskaan ole minulle. Tämä käytös näkyy niin, että Rufus on alkanut puremaan isiä kädestä, kun isi on tietokoneella ja käsi hiirellä. Rufus hyppää kohti isin kättä ja näykkäsee ruuan toivossa vai sen hiiren? Nälkä ei lue lakia tuumii Ruffenduudeli.


 3. Aina kun Coco näkee ötökän alkaa se miukumaan tooodella kimeästi. Ruffea taas ei kiinnosta ötökät. Coco on se joka tykkää metsästää meidän kodin kärpäset.

Kuunnelkaa Cocoa älkääkä välittäkö tekstistä äksdee

4. Mökkeilyn jälkeen Ruffe on maukunut joooka päivä eteisen ovella, mutta tyhmä emo ei ole vienyt poikarukkaa ulos.

5. Emo haluaisi muuttaa takaisin kotikulmille pk-seudulle ja Rufus on tästä hyvillään. Ehkä silloin onnistuis treffit Nupun kanssa kun oltaisiin melkein naapureita ♥

6. Coco pyytää Rufusta aina painileikkiin ja samalla esittäää dramaattisesti uhria vinkuen ja välillä myös sähisten. Heti kun Ruffe kääntää selkänsä painin lopetukseksi draamakuningas tekee yllätyshyökkäyksen Rufuksen selkään.. Coco ei noin saa tapella, että ensin esitetään uhria vaikka itse aloitit ja kerjäsit?!

Mökkitunnelmia
7. Rufus tepastelee asunnossamme aina häntä pystyssä niin että välillä siitä näkyy pelkkä hännänpää. Olenkin alkanut kutsua Rufusta meidän ikiomaksi haikalaksi.

8. Coco on aina aamuisin mun kanssa kahviseurana, vaikka Coco ei kahvista vieläkään tykkää. Edelleen osoitetaan peittelemällä, että kahvi haisee tosi pahalle.


9. Ruffe pääsi äsken nenikkäin hauvelin kanssa. Rufushan on koirien ystävä ja meidän naapurissa asuu niin söpö Eemil collie. Eemil oli tulossa juuri lenkiltä ja pääsi vähän meidän oven raosta haistelemaan Ruffea. Coco katsoi kaukaa kauhistuneena ja kirmaisi pöydän alle. Luonne-eroja taas kerran..

10. Coco pistää aina valojen sammuttua kunnon orkesterin käyntiin. Toivoisikohan Coco, että Hottikatti ja kujakissat ottaisivat hänet mukaan bändiin? Ou rinki tinki tinki!

1. Rufus pääsi kärryilemään yksi kaunis päivä
2. No mutta siinähän on Pepsi!?
3. Ruffe näyttää märkänä siltä, että sillä olisi maailman pisin pukinparta
4. Ja näin valloitettiin tietsikka pöytä
Kiitos Mimmi ja Alfred haasteesta! ♥

Ps. Tuli mieleen vielä yksi; Rufus kirmaa aina nälkäisenä naukuen keittiöön ja tuntuu unohtaneen että pöydällä on raksuja valmiina. Vai onko isi sittenkin lellinyt myös Rufuksen ja Ruffe jää pöydälle nostamisen toivossa naukumaan lattialle? Isi se on vaan semmonen lellittäjä ♥

22 kommenttia :

 1. 5) mutta justhan saitte uusia naapureita meistä!! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo mut ku mul on aika kova ikävä sitä mun Nuppubeibeä :( - Rufus

   Poista
 2. Miten noi ”appiukot” ovat kuin kaksi marjaa?!! :-D Meilläkin on mies lällyttänyt Nupun piloille, mutta nytpä sitten joutuu itse kökkimään ruokakupilla neitosen kanssa. Niillä on myös ihan oma sylittelyasento: Nuppu on selällään sylissä ja laittaa tassun iskän poskelle. Aika hempeää, ja vähän saatan olla kadekin joskus.

  Viitoseen kannustan teitä ihan ehdottomasti! Äkkiä tänne, niin saadaan vielä kenties loppukesälle isot häät! Ja Hottikatti-Cocon peittelyt ja ötökkämiu'ut jaksavat aina naurattaa. Ihan hupsu marttyyrikatti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Nuppu <3 Onpa hauska mielikuva Coco ja Nuppu vierekkäin istumassa kuppien edessä ja odottaen että isit tulee ruoka kaveriksi :') Mäkin oon ihan kade Cocosta ja isistä ihan eppää!

   Ruffe kannustaa kesähäiden puolesta ja Coco tietysti tulee sinne sitten pitämään esityksiä!

   Poista
  2. Coco saa hoitaa kahvitarjoilun! :-D

   Poista
 3. Kyllä te taidatte molemmat olla aika lellittyjä, teidän emo ei vaan tunnusta 😀

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia uusia juttuja opimme teistä. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 5. Kivoja faktoja! Naukumisääni on kyllä todella kimeä, toivottavasti siellä ei öisin havainnoida ötököitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kotona ei paljoa ötököitä ole, mutta toista se oli mökillä.. Koko ajan piti olla naukumassa kaikenmaailman öttiäisille :D

   Poista
 6. Hah juu, persoonia ovat kissat. Meillä isukki on hemmotellut piloille Gebsun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites ne isit nyt tollee lellittää näitä katteja? :')

   Poista
 7. Hauskoja juttuja :) toi hauvajuttu kuulostaa aika jännältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe on ihan koirien kaveri jos koirat osaa käyttäytyä. Jos koira haukkuu tai on liian innostunut Ruffelta menee kiinnostus ja lähtee se tyynesti pois, mutta sitä ei pelota ei sitten yhtään!

   Poista
 8. Meillä taas miesihminen on opettanut Figon kerjäämään aamupalajogurttia. Figo saa aina nuolla kannen ja sille säästetään viimeinen lusikallinen... Aikoinaan se opetti molemmat myös kinkunkerjuulle, mutta kinkku on nyt kielletty noiden allergioiden kanssa.

  Miesihmiset on siis aivan mahdottomia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miehet, mites ne nyt tolleen vaan lellittää näitä kissoja! Ja sitten meidän emojen pitää tehdä ne inhottavimmat asiat kun isit vaan lellittää..

   Poista
 9. Ihana miten hassuja ootte! <3 Tosi kivoja faktoja :) Meillä mä oon tainnut lelliä Mimmin noitten ruokailujen kanssa, kun sille pitää nostaa raksukiposta matolle täsmäannos raksuja, että se tietää, paljonko voi syödä.. :D Varmaan hauskannäköistä kun hännänpää vain vilkkuu ympäri kotia :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mimmi <3 Mitenhän tässä on käynyt niin ettei kisut osaa syödä ilman kädestä suuhun meininkiä :D Kun kuppi ei ole hyvä.. Hännänpään bongaa aina kun istuu sohvalla :')

   Poista
 10. Voi hassuja suloisia poikia. :D Kohta 6. on niiiin tuttu, Haiku harrastaa sitä Rakulle, paitsi ettei hypi perään. Ensin pyydetään leikkiin ja laitetaan itse maate oikein kutsuvasti, sitten hirveä huuto kun Raku käy kiinni ja äkkiä karkuun ensimmäisen tilaisuuden tullen... :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha voi noita pöhköjä kissoja! <3 Onne vaan niin hupsun ihania!!

   Poista