perjantai 30. kesäkuuta 2017

Mökkilöröt

Niinhän siinä sitten kävi, että Cocolla meni maha sekaisin eilen aamulla. Cocon syntymäpäivälahja mulle oli siis pyllypyykki. Pesun tein järvessä, kun ei missään muualla ollut lämpöisempää vettä. Järven vesi on vasta 16 asteista joten aikamoiset huudot ja sähinät sain kiitokseksi. Seuraavan kerran Cocolta tuli löröt eilen yöllä kello kahdelta jolloin pestiin Coco saunassa. Tänä aamuna heräsin kahdeksan jälkeen hiekkalaatikon ääniin ja löröthän sieltä tuli. Saunassa oli onneksi vielä vähän lämmintä vettä, joten siellä oli helppo pestä.

Lähdin melkeinpä heti pyllypyykin jälkeen apteekkiin hakemaan Canikur -tahnaa ja hain myös eläinlääkäristä pari pussia suolistoruokaa. Onneksi meillä on myös Rufuksen sulistoruuat mukana, joten niitä nyt syötetään ja annetaan sydäntä vasta kun vatsa on parantunut. Onneksi nuo Cocon vatsajutut menee aina äkkiä ohi ja ripulia tuskin tulee enää ylihuomenna. Joku oli myös oksentanut karvapallon kun tulin kaupungista takaisin mökille.. Onneksi täällä pystyy helposti pesemään mattoja laiturilla. Loppu loma meneekin sitten inupektin voimalla.

Muuten pojat on nauttinut ulkoilusta täysin rinnoin. Eilen kävin Rufuksen kanssa pitkällä lenkillä mökkitiellä ja käytiin moikkaamassa tuttuja. Tuttujen luona oli kissa kylässä joka oli poika. Rufus pääsi näkemään Viiru kissaa sylistä käsin, mutta mouruksihan se meni. Rufus on tyttökissojen kanssa niin nätisti, mutta poikien kanssa täytyy vähän uhota, että kuka täällä oikein on pomo. Rufukselle tuli lenkillä vähän kuuma, mutta silti poitsu halusi juosta mökkitiellä ihan mökille asti. Lenkin jälkeen pitikin sit huilata oikein urakalla.

Tänään mökillä on aika tuulista, mutta lämpötilat on mukavat jopa 21 astetta! Mökille saapuu tänään parit vieraat juhlistamaan minua. Toivotaan ettei Cocon maha ota kavereista ressiä.

18 kommenttia :

 1. Onnea kirjurille :) Ja ihania ilon täyteisiä mökkipäiviä kissoillekin! - Emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suru oli kissoilla puserossa, kun lauantaina jouduttiin lähteä takaisin kotiin nyyh!

   Poista
 2. Onnea synttäreistä 🎂🍾 toivottavasti juhlinta sujuu jo ilman löröylläreitä. Tuulta on täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löröt eivät onneksi kestänyt kuin yhden päivän huh!

   Poista
 3. Voi ei, kun mua harmittaa nuo löröt - ja vielä synttärinä!!! Mut voisko olla, että se karvapallo on syyllinen plörriin? Meillä nimittäin olen huomannut, että joskus nuo asiat liittyvät toisiinsa. Toivottavasti nyt loppui kakkaralli ja voitte jatkaa lomailua rauhassa! Coco on niin söpö taas noissa kuvissa, että hihittelyksi meni. ;) Nupulla on huomenna syntskät! Mahtaakohan Ruffelta tulla suukko... :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvapallo saattoi tosiaan olla syyllinen koska löröjä ei enää tuon jälkeen näkynyt onneksi! Ruffe lähetti paljon lentosuukkoja <3

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut!
  Toivotaan massuvaivojen menevän ohi, että pääsette kaikki nauttimaan mökkeilystä kaikessa rauhassa. Ihanat lomakuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily sujui onneksi ilman löröjä ja nyt ollaan kotona. Mökille takasin ois päästävä :(

   Poista
 5. Myöhäiset onnittelut!
  Toivottavasti massuvaivat on jo menossa parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Masuvaivat onneksi kestivät vain päivän huh eikä loppu loma ollut yhtä pyllypyykkiä :D

   Poista
 6. Onnea sulle synttäristä, mutta onhan tuo synttäriohjelma vähän... hanurista. Coco-parka. Toivottavasti apteekin rohdot auttaa!

  VastaaPoista
 7. Onnea näin vähän myöhässä :) toivottavasti löröt loppuisivat pian!

  VastaaPoista
 8. Synttärionnittelut!

  Toivotaan, että masut ovat nyt kunnossa kaikilla :)

  VastaaPoista
 9. No mutta, synttärilahjana tieto, että suoli ainakin toimii. ;) Mutta toki sen voisi vähän kiinteämminkin kertoa. :D Hyvää syntymäpäivää näin jälkijunassa! Ihanat lämmöt ollut siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Jotain positiivista; suoli toimii ;) Hah! Kiittelen myös jälkijunassa! <3

   Poista