maanantai 19. kesäkuuta 2017

Kuulumisia

Meillä on täällä kotona menossa pakkausressi, koska miespalvelijalla alkaa huomenna loma ja matka kohti mökkiä saa luvan alkaa. Lähdetään kyllä vasta illalla, niin on paljon viileämpi ajaa ja autoakin pitää käydä vielä vähän näyttämässä ammattilaisille. Me ollaan mökillä yhteensä yli kaksi viikkoa ja tullaan takaisin vasta 9.7 joten miten ihmeessä osaan muka pakata sillain etten pakkaa koko omaisuutta mukaan? Taidan tehdä perinteiset ja ottaa jokaisen rätin kaapista laukkuun joista en sitten puoliakaan käytä. Mulla on jo kaikki laput tehtynä etten varmasti unohda mitään.

''Turhaa mami ressailet anna mun hoitaa noi ressijutut viimestään sit siellä mökillä''
Meillä on täällä blogissa ollut vähän hiljaiseloa, mutta eipä meillä ole kummempia tapahtunut. Viime viikolla käytiin Rufuksen kanssa kärryilemässä, mutta sitä ei tullut kauheasti ikuistettua. Snapchattiin otin parit videot, mutta unohdin tietysti tallentaa ne. Ruffe kuitenkin nautti kovasti kärryttelystä ja pääsi maistelemaan rannalle ruohotupsuja. Ruohotupsut lensikin seuraavana aamuna lattialle aamupalan kera tai oikeastaan eteisen matolle ja oli vielä kiire. Onneksi kuitenkin kerittiin määränpäähän, vaikka vähän oksua pitikin siivota. Nää on näitä kivoja juttuja, mitä aina välillä tulee kissojen kanssa. 

''Vois mami taas vähän miettiä mitä täällä blogissa kertoo ei ketään kiinnosta mitkään oksennukset...''
Ainiin kärryilyä ennen pääsivät molemmat pojat suihkuun. Rufuksella oli ollut hirmuisen likainen turkki joka meni myös kauheille rastatupsuille joita piti sitten leikata pois. Ajattelin, että pesu auttaisi takkuihin, mutta niitähän tuli kahta kauheammin ja aamulla kissa oli täynnä pelkkiä huopatakkuja! No sakset vaan käteen ja leikkelemään. Onneksi takut on nyt pesun jälkeen kuitenkin vähentyneet vaikka niitä edelleen välillä on. Ollaan ruvettu antamaan Rufukselle omegaa aina iltaisin jos se auttaisi turkinlaatuun. Cocollehan tämä peseminen aiheutti sitten ripulin, sillä on kyllä niin kamala tuo sen ressimaha, että mitähän mökkeilystä tulee.. Onneksi masu kuntoutui parissa päivässä inupektin voimalla. Cocokin oli kyllä pakko pestä, kun sen turkki oli ihan hilseilevä. Jospa seuraava pesu olisi vasta joskus talvella niin ei pojat muhun ihan kokonaan kyllästy.

''No nyt mua alko jo vähän nolottaa ton Cocon puolesta''
Lähdin lauantaina kotikotiin käymään ja saavuin eilen takaisin. Katselin vähän Ruffea ja tulin siihen tulokseen, että leukakarvojen on aika taas lähteä. Ruffen leuka ja viiksityynyt on ihan kamalan näköiset taas. En ymmärrä kun aina välillä leuka on hyvä, mutta välillä taas ihan kamalan huono. Olenkin nyt desinfioinut leukaa ja laittanut siihen bebanthenia aamuin illoin. Tuntuu, että leuka oli ihan märkinyt ja vuotanut verta eli töttä päähän. Rufuksella on paha tapa raapia itseään liian rajusti varsinkin jos leuka on huonompana. Eikä se silloin pääse kunnolla parantumaan. Kokeillaan nyt töttää jonkin aikaa ja toivotaan, että tuo tuosta parantuisi.

''MAMI OTA TÄÄ TÖTTÄ POIS!! Tai laita ees se mis on niitä tassuja, ku Nupulla on kanssa se sama''
Me myös yritetään lukea siellä mökillä kaikki postaukset, ettei mulla ole kolmen viikon hommaa sitten heinäkuussa, mutta siellä kun ei tuosta netistä oikein tiedä.. Ihanaa kesää kaikille ♥

22 kommenttia :

 1. Ihanaa lomaa teille kaikille, toivottavasti mökki-ilma parantaa kaiken ja palaatte entistä ehompina ja hyvin rentoutuneina takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä me lomailijat ollaan oltu ihan tosi rentoutuneina. Tänään tehtiin paljon pihahommia ja ollaan myös syöty ihanaa grilliruokaa. Onneksi vielä kaksi viikkoa ennen kuin pitää lähteä kotiin!

   Poista
 2. Voihan takkuturkit. Sitä on täälläkin Lillillä liikkeellä, jokakeväinen ja -kesäinen ongelma :/
  Oikein mukavia mökkiviikkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä yhtään kivaa noi takut kun pitää koko ajan olla leikkaamassa niitä :( Kiitos kiitos!

   Poista
 3. Oottehan tekin Ruffe ja Coco pakanneet tavaranne tai tarkistaneet että ihminen on pakannut kaikki? Hauskaa lomaa! - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli kaikki tullut mukaan; catdancerit, herkut ja ruuat! Ei sitä muuta tarvi, mut tötän ois voinu jättää kotiin.. -Rufus

   Poista
 4. Kuuppa on ihan kamala ... tiedetään kumpikin. Mut ei oo kiva olla pipikään. Onneksi pääsette möksälle, siellä on taas ihan toisenlaista ja jos vaikka rapsuttelukin unohtuisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuppa ei oo ollut nyt päässä, kun Ruffe ei osannut juoda sen kanssa.. Soitettiin lääkärille ja saatiin ohjeeksi nostaa kortisoni annosta. Nyt ei oo onneksi kutitellut. Ensi viikolla pitää käydä kolumassa puhdistusjuttuja kun nyt ei oo mitkään paikat oikein olleet auki..

   Poista
 5. Ihanaa ja rentouttavaa kesälomamökkeilyä! Erityisen rentouttavaa Cocolle :) Toivottavasti iho- ja karvaongelmat paranevat mökkeillessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cocoa ei oo onneksi pelottanut niin paljoa kuin ennen, jee! Silloin kun tultiin mökille yöllä niin se tuli kopasta häntä pystyssä pois!! Ihan kummaa, rohkea poika. Ekat päivät meni kyllä piirongin alla, mutta nyt ollaan jo otettu rennommin :--) Vielä leuka on aika hirveän näkönen mutta jospa se tuosta.. :/

   Poista
 6. Johan nyt oli kaikenlaista takuista hilseeseen ja ressimasusta rapsutusleukaan! :-o Olette kyllä ansainneet kaikki nyt rentouttavan ja onnistuneen loman ilman mitään komplikaatioita! En ole uskaltanut Nupulle kertoa Ruffen tötästä, kun sitä harmittaisi sulhon puolesta niin kovasti - ja ties vaikka alkaisi suruissaan näperrellä tassua. En kerro sitäkään, että Puffeliini ja Popsu ovat nyt siellä mökillä, kun Nuppu jo odottaa kesähäitä. Mutta ottakaahan paljon ihania kuvia - ja toivottavasti tulee aurinkoisia päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kukaan ei ole täällä ressimasuillut! Ollaan kyllä annettu inupktia vähän varalta ettei varmastikkaan mene, mutta nyt kun täällä ollaan jo oltu neljä päivää niin tuskin Cocoa enää niin ressittää eli inupektit voi varmaan jättää antamatta. Ruffe taas sai tötän pois mutta kortisoni annos nousi yhteen tablettiin aamuisin. Leuka edelleen tosi ruma mutta jospa se tuosta parantuisi. Luin vanhoja postauksia ja siellä luki että joskus joku lääkäri on ajatellut että tuo leuka juttu voisi olla siitepölyallergiaa kun se aina tulee keväällä ja varsinkin mökillä pahenee :0 Jos ei saada tuota kotikonstein parantumaan pitää varmaan käydä näyttämässä sitä lääkärilä.

   Poista
 7. Älähän Coco sitten ressaa mökkeilyä ja ala masuvaivailemaan.. Ja toivottavasti Ruffen töttä unohtui kotiin ;) Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa teidän poppoolle! Me odotellaan lomakuvia sitten kun ootte tulleet takaisin kotsaan ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töttä tuli kyllä mukaan mutta ei sitä voinut päässä pitää, kun ei Ruffe osannut juoda se päässä vettä... Ja jos osasi niin loiskutti sen lattialle keskellä yötä hnngh!! Vaikeita nää kissat :D Ja Coco ei oo ressitellyt, jihuu! Mutta se haluaisi tutkia mökkiä aina vaan ilman valjaita.. Sit kun laittaa valjaat ja hihnan niin alkaa pelottaa ja pitää mennä sisälle??

   Poista
 8. Voihan takut ja stressimaha, hauskaa ja tasavatsaista mökkireissua! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmia on :D Mutta onneksi ei ressimassua vaikka takkuja kylläkin löytyy.. Mökillä on ollut kivaa!

   Poista