perjantai 10. maaliskuuta 2017

Insta-kuukausi helmikuu


Viime kuussa meillä oli kivoja tietsikkapäiviä ja tsekkailtiin yhdessä mamin kanssa kaikkien kivojen kavereiden blogeja eli teidän. Yhtenä päivänä mä pääsin tommoseen vankilaan joka oli maailman paras juttu, mut nyt se vankila on ihan jossain muualla? Tykkäsin siinä kyllä hengailla ihan koko päivän. Saisi mami ottaa vankilan taas esiin.. Sitä oli kiva myös purra.


Mami teki mulle kanssa tämmösen kivan sohvapedin jossa mä otin kahden tunnin päikkärit. Aamuisin meillä on sit aina aurinkoläiskiä sohvalla ja niissä on kans kiva olla. Ruffe on kuulemma mamin mielestä ollu vähän riiviö ja toi onkin sen riiviöilme. Aamuisin kuuluu mourunaa ja palvelijoita kiukuttaa kun ei saa muka nukkua pitkään, mut eihän sille mitään voi jos tulee nälkä. Vikassa kuvassa me ollaan just alkamassa yöunille, tolleen me mennään joka ilta Ruffen kanssa. Näytänkö mä isolle vai onko isoveikasta tullu pieni? Me osataan Ruffen kanssa aika hyvin semmosia söpöjä ilmeitä kuten huomaatte, mut vaikka ollaankin aina maailman söpöimpiä ei silti tuu koko aikaa herkkuja mikä on aika väärin. Tosin toi yks kuva Ruffesta missä sillä on noi isot safiirisilmät niin se oli omistettu Nupulle, Ruffe käski huikata vielä kurinapussuset tähän väliin. Sitten tiettekö mami vei Ruffen yks ilta pesulle ja laitto sille tommosen naurettavan kylpytakin. Vähänkö mua huvitti, kun oli se sen verran nolo. Mut kuulemma jos ei käytä kylpytakkia Ruffe nuolee itteensä koko yön ja oksentaa ainakin sata karvapalloo. Sit yks päivä mulle kävi vähän nolosti ku mun töppöset jäi ihan vinoon. En mä oikeen itekkään tiiä miten ne tolleen mut mamin oli heti pakko ottaa kuva ku oli muka niin hauskaa joopajoo...


Sit me ollaan tietty hengailtu meidän puussa ja mulla onkin tapana aina tutkia tuolta maailmaa tolleen tassut roikkuen. Ja koska oon aina ekana puussa joutuu Ruffe menemään tohon alempaan petiin tai sit tonne lelukoloon. En kyl tajua mikä ihme sille tuli, kun se tonne lelukoloon meni ja vielä viihty ainakin puoli tuntia. Ihan ihme tyyppi ei se oo ikinä tuolla ollu. Mulla on kans tapana raapia tota puuta tolleen tuolta pedistä vähän niinku väärinpäin, mut tyylinsä kullakin ja mun on paras! Kivaa perjantaita ja viikonlopun alkua kaikille. Me aateltiin ottaa ihan super rennosti kuten aina.

♥:llä Coco

12 kommenttia :

 1. Teillä on ollut ihan monipuolinen kuukausi! Miks sä jouduit/pääsit vankilaan? - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ois ehkä joo pitäny kirjottaa että pääsin vankilaan pitääkin korjata.. Oottepa te ollu tarkkana. Toi vankila oli semmonen mihin ihmiset laittaa niitä niitten märkiä vaatteita siitä ihmeellisestä koneesta missä vaatteet pyörii vessassa. Ei se ollu oikeesti vankila kyl mä sieltä pääsin pois jos halusin kun ei siinä ollu kattoa. Mut siin oli noi hienot kalterit siksi se on vankila. Menin sinne ihan itse. Oli paras juttu!

   Poista
 2. Nuppu ei saa tarpeekseen noista Ruffen säihkysimmuista! Ja tuo kylpytakkilook on niin super hot, että tassut palaa! <3 Typsykän mieleen nousivat taas aurinkoisina haaveet Bahaman honeymoonista. :o)

  Ja Coco on niin hassunassu pallero, ettei näitä teidän blogin kuvia voi koskaan katsoa hihittämättä. :-D (Ja mitä enemmän Cocoa näkee, sitä enemmän naurattaa! Melkein tuli jo naurunkyyneleitä, kun Coco roikkui kiipeilypuun yläpesästä!) :´D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi kun Ruffe ja Nuppu pääsis yhessä biitsille kylpytakit päällä. Oi aika romanttista <3 Mut vaikka ei toteutuisi onneksi on haaveet!

   Ihanaa että Coco hauskuttaa, hauskuttaa se joka päivä täällä kotonakin. On se vaan niin hömelöotus <3 Jos te joka kerta hihittelette meidän kuville niin me aina hihitetään teidän teksteille!

   Poista
 3. Moikka! Vinkkinä, että kannattaa lojua niissä aurinkoläikissä aina kun pystyy! Ei oo jokapäiväsitä hupia vielä se. Tsemii ja hyviä hetkiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä aurinkoläiskät tulee ekana eli aamulla, mut jos palveliat pitää niitä juttuja ikkunoiden edessä ei läikät pääse sisälle ja joudutaan oleen ilman???? Vääryyttä!!

   Poista
 4. Johas siellä on tapahtunut! :) Ruffe näyttää Cocon roikkukuvassa siltä, että odottaa milloin se tömähdys kuuluu. :DD Hienosti myös muistuttaa mamia, että vaikka toisten kissojen kuvia katsotaankin, niin kuka/ketkä on se number one kissa(t). ♥ Hassu jalkavääntö Cocolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe taisi olla lähdössä pakoon kun otin puhelimen esiin :'D Tänään oltiin taas mun kanssa bloggaamassa tässä pöydällä oikeen kaksin kappalein. Ruffe sitten aika äkkiä hermostu ja lähti pois.. Coco venyy ja paukkuu ;)

   Poista
 5. Söpösesti meette yhdessä yöunille! <3 Kivaa, että teilläkin on ollu majapäivä (meillä kans) ja toivottavasti pääset joskus vielä vankilaan, se näyttää hauskalta paikalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan kivasti iltasin sohvaunilla mut sit mami aina tulee ja kaappaa mut sänkyyn?? öö vaikka mä nukuin kyllä ihan hyvin sohavllakin.. Vankila on pysynyt edelleen kaapissa HYMPH! -Coco

   Poista
 6. Ihanat hampulit puremassa pakoreikää vankilasta. Ja safiirisilmät, niitä ei voi vastustaa.
  Kivoja kuvia kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco puree minkä vaan mitä on kiva purra :D Coco on riiiviö!!

   Poista