lauantai 14. tammikuuta 2017

Bannerin tekoa photarilla

Kyselin teiltä postausideoita ja sain monelta pyynnön, että opettaisin vähän bannerin tekemistä. Itselläni on käytössä photari jonka kanssa väsäsin tänään omasta mielestä aika simppelin bannerin josta voitte ottaa mallia. Bannerissa kannattaa olla aika samanlaisella taustalla olevat kuvat niin bannerin teko on helpompaa. Itse käytän tätä taktiikkaa, koska näiden pörröturkkien kuvia on hankala rajata siististi ja liittää kuvasta kuvaan. Helpompaa olisi jos näillä olisi lyhyet turkit. Tietysti jos olisin aivan pro niin varmaan osaisin, mutta kun en ole niin pitää tyytyä näihin simppeleihin juttuihin. Videosta tuli nyt 15minuuttia kestävä, toivottavasti joku sen edes katsoo etten ihan turhaan tehnyt!

Jos kiinnostaa miten tämä banneri on tehty katso video alta!
Muistathan vaihtaa HD:lle ja laittaa näytön isommaksi, että tekstit näkyy!

Ps. Anteeksi etten osaa puhua ja sekoilen mm. kokoajan... Nää on näitä kun pitää muka kuulostaa fiksulle niin siitä tulee aina jotain aivan muuta!

22 kommenttia :

 1. Kiitos pätevästä bannerikoulutuksesta! Osasitpa höpötellä rennosti ja kivasti - ja kyllä näillä ohjeilla pääsee bannerinteossa hyvin alkuun! Mutta täytyisi ensin saada vähän parempia kuvia... 8-) (Me ahmatit halutaan siis lisää koulutusmatskua!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että pätevä :') Ensin rakkausrunot ja sitten lisää koulutusmateriaalia (jos osaan tehdä jonkun järkevän postauksen) :D

   Poista
 2. Onpa sun ääni jännä tälleen :D Kiitos vinkeistä. Tuota ohjelmaa ei kyllä ole, mutta pitää kokeilla muulla ohjelmalla videosta otetuin vinkein. Syksyllä oli kokeilussa ohjelma, mutta se oli vain 7pv ilmainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei huonolla tavalla, vähän kyllä jännitin.. Gimpissäkin ainakin on kanssa tasot käytössä. Jostain valikosta ne tasot saa valittua ja kumi myös niin saa häivytys efektin tehtyä sielläkin kahden kuvan välille. :-) No voi hitsi jos ei oo enää kuin vain 7pv kokeilu hmh :(

   Poista
 3. Hyvä video kiitos! Tantta täällä silmät ymmyrkäisenä seurasi moista taikuutta. Gimpillä joskus jotain kokeilin tehdä, tää photari on mulle ihan outo. Uskaltaiskohan sitä kokeilla joskus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskaltaa uskaltaa! Eihän sitä muuten mitään opi ellei opettele ;--) Mun mielestä Gimppi on ihan outo, mutta mulle onkin koulussa opetettu photaria :')

   Poista
 4. Jee vähän kivat ohjeet, kiitos! :) mulla on itellä photoshop cs6, mutta opettelua sen käyttö vielä vaatii. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä onneksi oppii kun opettelee ja cs6 on aika samanlainen kuin tuo cc!

   Poista
 5. Hyvät ohjeet:)
  Kaikkea oppii, kun jaksaa yrittää.
  Täytyhkin ladata kokeiluversio ja yrittää itsekin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, vaikka se nyt taitaakin olla vain 7päivän :-(

   Poista
 6. Kiitos !
  Menipäs 15 minuuttia vauhdilla - sen verran syvennyin oppeihin ! Mulla on photari, jota en osaa käyttää ollenkaan mutta kiitos tämän videon: mä innostuin ihan älyttömästi ja aion vähän treenailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Photarissa kyllä on kaikkia kivoja juttuja ja aina oppii jotain uutta kun sitä vähän tutkiskelee. Youtubessa on myös paljon opetusvideoita!

   Poista
 7. Näppärä video! Oon kyllä itse niin huono väsäilemään Photoshopilla yhtään mitään, joten ohjeet todellakin tulevat tarpeeseen sitten joskus, kun saan inspiraation kokeilla uuden bannerin tekoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjeita onneksi on youtube täynnä! Itsekkin olen sieltä katsellut :--)

   Poista
 8. Mulla on photari työn puolesta ja nyt enää puuttuis että osaisin käyttää sitä :-( Kroppaan ja säädän sävyjä, siinä se pääperiaatt.. eli jätän käyttämättä noin 99% kaikesta mitä sillä voisi tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun sit vaan kattelemaan kaikkia opetusvideoita niin saat tehtyä sillä vähän muutakin kuin pelkkiä kroppauksia :-D

   Poista
 9. Kiitos tästä! Hyvät ohjeet, eikä video tuntunut yhtään pitkältä! :) Pitää joskus kokeilla tuota photaria, kun olis vaan aikaa opetella. Nyt rupes ainakin kiinnostamaan kuvien muokkailu, kun en sitäkään oo pahemmin harrastanut. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että alkoi kiinnostamaan, mun mielestä kuvien kanssa kikkailu on kivaa! Kannattaa kokeilla ;--)

   Poista
 10. Hyvä video! Näyttää tosi helpolta, kun tuollaisella kunnon ohjelmalla tekee :D

  VastaaPoista
 11. Tosi kiva video! :) Nyt kun itselläkin on ollut Photari jo jonkin aikaa, bannereiden teko on taatusti helpompaa kuin ennen. Kun saisi vielä aikaiseksi, banneri-ideahan on ollut jo pitkän aikaa, mutta toteutus ontuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit! Eikun vaan kuule nyt photoshopit tulille :---)

   Poista