keskiviikko 10. elokuuta 2016

Tuliaiset

Meillähän tosiaan kävi vieraita viime viikon perjantaina kuten varmasti tiedätte ja me saatiin blogistanian kuulut lelut meidän kissoja viihdyttämään. Kyllä kuulkaas riemu raikasi maanantaina, kun miäspalvelijalla oli vapaapäivä ja emo pääsi aikaisin töistä. Riehakkaasti pojat uusilla leluilla leikki ja tykkäsivät oikein kovin ja sain kuviakin otettua, kunnes akku loppui salamasta?? Jäi kuvaukset hiukan lyhyeen, mutta näillä kuvilla on nyt mentävä. En ymmärrä miten yksin asuvat ihmiset pystyvät leikittämään ja kuvaamaan kissoja samaan aikaan, minulta se ei ikinä onnistu ja tarvitsen siihen aina assistentin. Tilannetta ei kyllä helpota se, että miäspalvelija pääsee kotiin vasta yleensä yhdeksän jälkeen illalla jolloin minulla taas on jo uni aika joten kuvia ei tule enää otettua. Hankalaa tämä tämmöinen kissojen kuvaaminen, kun assistentti on ihan väärään aikaan siellä töihin -paikassa..

Noi töppöset :DD
Coco väsyi ensin
Mutta Ruffe oli vielä vauhdissa
Sitten sitten, mulla on myös yksi ihana hypetyksen aihe joka nyt ei kyllä liity mitenkään meidän kissoihin, mutta hypetänpä silti. Nimittäin arvatkaas kenellä alkaa tänä syksynä ratsastustunnit, no mulla! Ensi viikon torstaina on ensimmäinen tunti jolloin opettaja vähän tutkailee mihin ryhmään se minut laittaa. Oon kyllä joskus nuoruudessa ratsastanut jopa viiden vuoden ajan, mutta en ole pitkään aikaan ollut tunneilla vaan enemmänkin vain vaelluksilla. Vaelluksista puheen ollen olen menossa myös semmoiselle ensi viikon lauantaina. Ensi viikko onkin heppa viikko ja sen takia mun pitää hakea viikonloppuna Espoosta vähän heppakamoja. JÄNNÄÄ! Kiinnostaako teitä nähdä myös heppoja blogissa?

30 kommenttia :

 1. Tekin saitte tuon kivan höyhenlelun! Se on huippu! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä kiva kun vaan ois isi kans kotona joskus meitä leikittämässä!

   Poista
 2. Ihania leikkikuvia!

  Ja voi vitsi, onnea heppahommista! Niin hienoa! Mun olisi kyllä aika pakko löytää joku talli, heppoja on ikävä. Taukoa on tullut useampi vuosi jo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkikuvat on kivoja! Ei vaan tuu aina heti ekana mieleen kuvata kun ollaan kerrankin miehen kanssa samaa aikaa kotona :--D

   Poista
 3. Voi mitkä super hienot leikkikuvat, on hyppyä ja pomppua töppöjaloilla ja pidemmilläkin ❤❤ Mä oon ratsastanut tasan kerran elämässäni, mutta heppakuvia katselen mielellään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *Hyppypomppuset on kivoja, räsytkin osaa vaikka on vähän mahaa <3 Heppakuvia siis tulossa ;--)

   Poista
 4. Ihania kuvia, neljäs kuva on mun suosikki ja muut samantyyliset myös! :D

  Joo heppajuttuja vaan blogiin, kunpa itsekin vielä joskus löytäisin kivan tallin jossa voisi välillä käydä heppailemassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva, että tykkäät ja hyvän suosikin olet valinnut ;--) Pojilla tuntuu aina etupää nousevan mutta takapää ei oikein tunnu lähtevän lentoon :D Mulla kävi aika tuuri kun tajusin että meiltä 6kilsan päässä oli tosi kiva talli ja ihastuin siihen heti!!

   Poista
 5. Ihania kuvia. Kiva, että lelut toimii sielläkin. :D

  VastaaPoista
 6. Mahtikuvat! Tassut ja massut on iiiihanat!

  VastaaPoista
 7. Ihan huippuja action-kuvia! :-D Alkoi pyöriä päässä Y-M-C-A, it's fun to stay at the vaaaai em si e-ei... ;) Mäkin käytän aina miestä valokuvausassarina. Onneksi meillä on melko samanlaiset rytmit, niin ei tartte vaarantaa unirytmejä.

  Ja ooh, ilman muuta heppoja näytille niin paljon kuin suinkin mahdollista! =) Mä en ole edes kysynyt, vaan tuutannut vain heppakuvia aina silloin, kun olen silkkiturpia päässyt hypeltämään. Hauskoja ratsastustunteja! Ja arvaas, kuka on lähdössä issikkavaellukselle puolentoista viikon päästä?! :)) Wuup wuup!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olikin pakko kuunnella kyseinen biisi! :D Assarit on parhaita, mut harmi et meillä se ei oo ikinä kotona.. Vähän inhaa kun mennään aina ihan ristiin, mutta minkäs teet.. Eilenkin olin jo sängyssä nukkumassa kun miäs saapui kotiin :--(

   Pitää yrittää ainakin siellä vaelluksella vähän kuvailla, olisipa helppoa jos olisi joku pienempi kamera mutta nyt on tyydyttävä kännykkään! Heppakuvat on ihania ja silkkiturvat pusutettavia ja se tuoksu ♥♥ Jee issikkavaellus! Mun vaelluksella on aika paljon suomenhevosia :--)

   Poista
 8. No sepä siinä justiinsa, olen niin monta kertaa toivonut että olis kuvaaja tai leikittäjä erikseen! Mutta ei, ite täytyy pärjätä. Kun ottaa sata kuvaa, niin kyllä niistä kolme kehtaa julkaista sitten :-D

  Ihan hyviä on muuten sun kuvat.

  Ja hepoista, onneksi olkoon & kaikki eläimet kiinnostaa, kaada tänne vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäs olla semmosia apuleikittäjiö mitä vois tilata jostain netistä palkaksi ne saisi rapsuttaa kissaa! :D Ja kiitosta paljon ♥

   Heppoja blogiin jeejejee!

   Poista
 9. Mahtavia kuvia, nuo mahanpaljastuskuvat on huippuja! <3 Lelut näyttää kivoilta. Ja tsemppiä ristiin meneville työvuoroille, se ei oo hääviä :/ (Meillä oli joskus sama tilanne)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pojista ei oikein muita kuvia saakkaan kun niitä yrittää pomputtaa! :') No ristiin ne tulevat menemään jatkossakin, miehellä on siltä osin vähän kökkötyö mutta itsehän on alansa valinnut :--(

   Poista
 10. Vau mitä hyppykuvia! Missähän elämässä sais ite kuvattua yhtä hienoja :D Ja kiinnostaa heppajututkin, miekin harrastin ratsastusta nuorena (lähes kymmenen vuotta!), mutta asuinpaikkakunnan vaihduttua harrastus jäi ja nyt on ollut useampi vuosi taukoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä elämässä kun ostaa kameraan salaman ;--) Helpottaa kuvaamista kummasti, ainakin talvella :--D Meitä kissaihmisiä näköjään yhdistää myös heppailu, kun tuntuu että monet on heppaillut ;--) Hevoset on kyllä ihania että en ihmettele ollenkaan <3 Kymmenen vuotta on aika monta, harmi että jouduit lopettamaan :( Itse olin vain tyhmä teini joka ei enää halunnut koska noloa...

   Poista
 11. Oi mikä leikkimisen riemu kuvissa! :) Ihailin myös teidän täydellisessä kunnossa olevaa pallia, meillä Nora olisi raapinut sen parissa viikossa ränsistyneeksi (kuten teki alkuvuodesta tietokonetuolini kanssa, nyyh). :D Heppoja, miksei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän palliin ei olla taidettu koskea kynnelläkään saatika millään muullakaan.. Pojat ei oo oikeen tajunneet sitä :D Onneksi!! Olisi inhottavaa jos noin kallis kapine menisi kissojen takia rikki. Ihanaa että hepat on tervetulleita!

   Poista
 12. Ahaha! Mikä maailmoja syleilevä ote näissä leikeissä :D Eikä hepaltakaan huumoria ilmeisimmin puuttunut ;)

  VastaaPoista
 13. Voi mitkä karvamasut hyppypojilla! ♥

  VastaaPoista
 14. Aikamoisia balleriinoja. Siis miehisiä, sellaisia ;)

  VastaaPoista
 15. Hauskoja kuvia. :D Meillä hoidan yksin nuo leikkikuvaukset, minkä takia aina puoli kissaa puuttuu kuvasta. :D

  VastaaPoista