maanantai 1. elokuuta 2016

Katastrofi loma

Lähdettiin teiltä salaa keskiviikkoiltana reissuun mökille, koska miehellä oli kuuden päivän vapaat putkeen ja minulla neljän joten miksi ei! Sää oli torstaina mitä mainioin, mutta perjantaina ja lauantaina hiukan sateinen, mutta se ei meitä haitannut. Pääasia oli se että saatiin olla mökillä rentoutumassa. Me kyllä tykätään mökkeilystä ihan hirveästi ja siellä olisikin ihanaa olla vaikka koko kesä. Pojat sai oikeastaan olla koko reissun ajan vapaana pihalla ilman valjaita saatika hihnaa huh, miten uskallettiin no tietysti siten koska luotto omiin katteihin on suuri. Lähdettiin Ruffen kanssa yhtenä päivänä marjoja poimimaan mökkitielle ja Ruffe seurasi nätisti perässä jopa nätimmin kuin hihnassa. Takaisin se piti kyllä kantaa, meinasi lähteä väärälle mökille..

Eilen kyllä säikähdettiin, kun Cocoa ei näkynyt missään. Siinä jo silmät kostui ja mietin vain, että mitähän tässä nyt sitten tekee jos Coco onkin karannut. Hämmentävää tässä kyllä oli se, että jos Cocoa edes kantaa pois mökin pihalta alkaa hirmuinen rimpuilu. Cocoa meinaan pelottaa niin paljon, että olisi aika kummaa, jos se uskaltaisi lähteä pois omin päin. Siinä me sitten Cocoa huudeltiin eikä kissaa näy missään. Sydän palasina huusin ''herkkuja'' eikä mistään kuulunut pienen pientä maukunaa paitsi Ruffe oli tietysti salamannopeana paikalla, mutta ei, me ei nyt etsitty Rufusta vaan Cocoa. Missä pieni vauvelini oikein on? No etsittiin Cocoa ehkä noin 15minuuttia kunnes mies kysyi ''Oletteko nyt ihan varmoja ettei Coco ole sisällä? intin vastaan, että ''kyllä me ollaan ihan varmoja, karannut se on'', kunnes mies vetäisi keittiön sohvan alta laatikon päivänvaloon ja siellähän se Coco tyytyväisenä oli piilossa... Coco oli näköjään mennyt naapurin koirien haukkumista piiloon. Kyllä muuten huokaistiin helpotuksesta ♥

Lisäksi Cocolla meni lauantaina maha sekaisin aamusta ja mikäs sen mukavampaa mökillä alkeellisissa oloissa.. Onneksi meidän mökillä on sentään järvi niin siinä pystyi pestä pyllyn aina puhtaaksi, vaikka Coco piti siitä miljoona kertaa vähemmän kuin suihkussa pesemisestä. Pakko mikä pakko, pylly pitää saada puhtaaksi. Onneksi ripulia ei tullut kuin lauantaina päivällä, kolmelta yöllä ja kymmenen aikoihin sunnuntai aamuna. Annoin Cocolle ruuaksi Rufuksen suolistomärkäruokaa, Inupekt fortea ja Canikur -pastaa. Toivottiin, ettei kotimatkalla sattuisi vahinkoa, mutta sattuihan se ja matkaa oli jäljellä vielä reilu puolituntia.. Pakkohan se oli pysähtyä tien reunaan vähän putsaamaan Cocoa ja koppaa, koska Coco huusi vahingon jälkeen kuin palosireeni pahan olonsa takia ja ymmärtäähän sen. Ei sitä itsekkään haluaisi omassa kakassaan pyöriä. Onneksi meillä oli vettä ja rättejä mukana ja saatiin poika ja koppa siivottua ihan ok hyvin.

Kun kotiin päästiin joutui Coco heti shampoo pesulle. Kotona otettiin kaikki matot pois, vuorattiin sohva lakanoilla, estettiin pääsy makkariin ja trimmattiin Cocon peräkarvoja. Aamulla onneksi ei ollut syntynyt sotkuja. Cocolla oli maha sekaisin myös viime viikonloppuna, mutta se saatiin kondikseen jo sunnuntaina, joten en nyt tiedä mistä tämä johtuu. Liekkö päässyt syömään jotain epämääräistä mökillä, ei voi tietää. Cocolle tämä rentouttava mökkiloma taisi kyllä olla painajainen, mutta ehkä seuraava reissukerta menisi vähän mukavammissa merkeissä!

Tekstiä tuli nyt sen kolmen viikon edestä, kun ei olla oikein postailtu, mutta nyt nauttikaa kuvista!

24 kommenttia :

  1. Mökillä on tarpeeksi isot vesikupit vai mitä? - Pepsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, pystyi juomaan niin paljon kuin jaksoi eikä vesi lopu koskaan kesken!

      Poista
  2. Ihanan näköistä on teidän mökillä, järvi ja nurtsia ja kaikkea. Ei ihme, että kissat viihtyy, vaikka nyt olikin vähän kakkaongelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän mökki on kyllä huippu! Ja ihanaa, että kissat pysyvät pihalla eivätkä lähde karkuteille <3 Kakkaongelmat ei ole ikinä kivoja, mutta onneksi sekin on taidettu jo selättää!

      Poista
  3. Halisöppänät mökkileijonat <3 Aivan ihania kuvia taas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvaaminen ulkona on paljon mukavampaa kuin sisällä! Kiitos ♥

      Poista
  4. Juu maalla on mukavaa. Hienoja kesäkuvia kissoineen.

    VastaaPoista
  5. Hassun ihania kuvia hassunihanista räggäreistä. Toivottavasti massu pysyy jo kunnossa kotona. Kissat on ihan parhaita tekeen tollasia huijaus katoomisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hassut räggärit sanovat purmau ♥ Masun tilanne taitaapi olla hyvä, koska kakkaa ei tullut eilen ollenkaan!! Joo vitsi kun mun sydän oli jo ihan palasina kun sitä Cocoa etsittiin.. Onneksi se olikin sitten sisällä!!

      Poista
  6. On teil kyllä huikeat nuo turkit ja kaulurit - ja vesiastia toki koon mukaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Räsyllä täytyy olla vähän karvaa mistä ottaa kiinni!! Ja vesikuppi kans jättikokoa :--)

      Poista
  7. Hui, mitä kauhun hetkiä, kun luulit Cocon karanneen! Mä varmaan pelkäisin kuollakseni, että jokin kettu nappaisi katit tai muu otus säikäyttäisi ne karkuun. Mutta olenkin meganössö kanaemo. ;)

    Onpa kurjaa, että Cocolle tuli mökillä plöräykset - ja vielä autossakin. Toivottavasti ei nyt enää tule mitään vastaavaa. Upeita kuvia taas kerran - ja Cocon ilmeet ovat taas niin hassuja! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän pihalla ei ole kyllä näkynyt mitään muita elukoita kuin lepakoita ja niitäkin vain yöllä.. Eikai ne ketut pihalle tule jos on vilinää ja vilskettä :--D Ja yleensä jos Cocoa pelottaa se juoksee suoraan mökin sisään matalana eikä sillä tulisi mieleenkään lähteä jonnekkin suureen tuntemattomaan! Ruffe on taas vähän se rohkeampi ja siitä voisi luulla, että se lähtisi jos tahtoisi. Mutta varmaan tajunneet jo ettei mökin pihalta saa lähteä, onhan siellä jo aika monta kesää oltu ja vielä hihnassa! Tämä kesä oli nyt ensimmäinen, kun oltiin tosi lempsuja tuon kiinni pitämisen suhteen..

      Cocon masu onneksi taitaa olla jo kunnossa, kun kakkaa ei ole näkynyt tuon autoplöräytyksen jälkeen! Coco saisi kyllä vähän muuttaa tuota sen pöllön katsetta, kun aina se on ihan ''O.O'' :'D

      Poista
  8. Voi Coco :( Toivottavasti vatsa on jo kunnossa!

    VastaaPoista
  9. Kauniit maisemat teilla on. Hyvä, että Coco löytyi. Toivotaan, että masuongelma on ohi. Mukavaa elokuun alkua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! ♥ Masun tilanne on rauhoittunut onneksi!

      Poista
  10. Oho teillä on tosiaan kova luotto teidän poikiin. Ja hyvä että ne on olleet luottamuksen arvoisia. Meiän pojat lähtis saman tien jonnekkin tutkimusmatkalle. Ei ne hihnassakaan suostu pysymään pihapiirissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän me tietysti tarkastellaan koko ajan missä pojat oikein on ja jos niitä ei näe vaikka ikkunasta katsotaaan tarkemmin, silloin ne löytyy jostain mökin vierestä ja kannetaan ne takasin etupihalle. :) Mutta ollaanhan me mökillä oltu jo monia kertoja hihnassa joten alkavat näköjään tajuamaan että pihalla pitää pysyä! Mutta ei me tietenkään niin tehtäisi että jätettäisiin katit pihalle ja mentäisiin itse vaikka nukkumaan :') Koko ajan tarkastellaan ja ovat valvovan silmän alla! Nämä meidän pojat kun eivät ole niitä nopea liikkeisimpiä yksilöitä. :--D Mutta ihanaa että ovat luotettavia eikä tarvitse pelätä että lähtisivät ♥ Jos epäilisin edes vähänkin niin en niitä pihalla vapaana pitäisi!

      Poista
  11. Kyllähän tuollaisissa maisemissa viihtyis pidempäänkin. Vaikka saattais kakkapyllykisu olla vähän haasteellinen noissa oloissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja vielä pitkä karvanen, Coco kun ei osaa ripuloida saamatta myös villapöksyjä aivan kuralle.. :D Mökillä ripuli ei oo kiva..

      Poista
  12. Upeat kuvat ja nautiskelija-Ruffe ison vesikuppinsa ja sateensuojansa kanssa! ♥ Onneksi Coco ei ollut lähtenyt mihinkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei paljoa sade haitannut, kun oli niiiin iso varjo! :--D Sanoppa, ehti siinä kyllä vähän säikähtää.. Mutta olisihan se pitänyt arvata että Coco oli sisällä :')

      Poista