tiistai 27. lokakuuta 2015

MESSULIPPU ARVONTA PÄÄTTYNYT

Sainpa tuossa äsken pari messulippua arvottavaksi blogissa! Ajattelin arpoa nämä kaksi lippua vain yhdelle teistä, että voittaja saa itselleen kaverinkin mukaan. Messulipuilla pääsee ELMA maaseutumessuille, Metsämessuille, Kädentaitotapahtumaan, OutletExpoille ja Lemmikkimessuille. Lemmikkimessut ovat avoinna vain lauantaina ja sunnuntaina, mutta muihin pääsee jo perjantaina. Minä en voittajille lippuja tällä kertaa lähetä vaan ilmoitan voittajasta Messukeskukseen. Messut ovat siis 6-8.11 Helsingin Messukeskuksessa ja arvonta päättyy 1.11 kello 23:59.


Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen mitä odotat eniten messuilta eli anonyymitkin voivat osallistua!

ONNEA ARVONTAAN

10 kommenttia :

 1. Minäää odotan messuilta eniten kaikkia ihania kisuja joita pääsee katsomaan ja kaikkia kivoja ruokakojuja mistä pääsee ostamaan herkkuruokaa pojille. :3 niin ja ehkä gerbiilitytöillekkin pääsis ostamaan nyt jotain!

  VastaaPoista
 2. Minä odotan messuilta ohjelmalavojen esityksiä ja luentoja. Odotan myös, että näen eri rotuisia kissoja ja että löytäisin uusia ruokia Morrisonille ja Kidille. Myös odotan, että löytäisin pojille uudet ulkoiluvaljaat. Samalla reissulla tulisi tutustuttua myös maatalous ja metsämessuillekin, koska se puoli on taas puolisolle kiinnostava. Kaksi kärpästä siis samalla iskulla :)

  VastaaPoista
 3. Ois kiva päästä messuille kun en ole ikinä ennen päässyt messujen menoa katsomaan. Maaseutumessuilla riitäisi varmaan katseltavaa, kun itsekkin maalla asuu. Lemmikkimessuille ois kiva päästä katsomaan eläimiä ja näytöksiä.

  VastaaPoista
 4. Odotan kivoja tarjouksia. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 5. Köyhänä paskana ja epäonnisena tää on mun 12. Lemmikkimessu-kilpailu mihin osallistun ja jos en vielkää voita ni mä luovutan ja syön 10l jäätelöö ketutukseen :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tottakai odotan eniten kaikkia kissajuttuja, koska kissat<33

   Poista
  2. Oothan osallistunut jo myös viiruvarpaiden, tassulinna ja triomiumaun arvontaan! :D

   Poista
 6. Odotan lemmikkiosion tarjontaa ja kädentaidotkin kiinnostavat. Oikeastaan kaikki osastot tuntuvat kiinnostavilta. kristiina.raden@netikka.fi

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 7. Lemmikit ja käsityöt kiinnostaa eniten :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Eläin ja metsärakas kun olen. mato.frisk@kolumbus. fi

  VastaaPoista