keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kansikuvapoika

Eilen postista ilmestyi Suomen Ragdoll-kissayhdistys ry:n jäsenlehti. Lehden kannessa oli kukapas muukaan kuin meidän oma ihana Ruffe. Kansikuvaksi haluttiin syksyistä kuvaa ja ajattelin lähettää sinne viime syksyllä otetun kuvan Ruffesta kun oltiin puistoilemassa. En tiennyt valittiinko kuva, joten oli iloinen yllätys, kun tulin kotiin ja lehdessä koristi mussukkani söpö nassu.

Hihihi pientä muutosta ilmassa, ei enää mikään karvaton räsy!
Rufus vieraili myös edellisessä lehdessä nimittäin räsyvaltuustovaalien puhemiehenä eli hän sai kunnian julistaa vaalit avatuksi. Vaalit ovat kylläkin jo ohitse ja voittajaksi suoriutui Rambo The King, joka on myös Cocon idoli, paljon onnea Rambo! Rambo piti kahta erittäin hyvää asiaa tärkeänä. Ensimmäisenä Rambo halusi, että räsyille tulisi oma liputuspäivä, koska ovathan meidän kultamussukat liputuspäivän arvoisia karvakasoja. Lisäksi Rambo ajatteli myös palvelijoiden etua eli Kelalle kuuluisi tulla räsytuki, jossa jokainen palvelija voisi jäädä kotiin paijaamaan räsyjään ilman köyhtymistä. Mielestäni voitto meni oikeaan osoitteeseen, vaikka muutkin ehdokkaat oli ihania. Ehdokkaita voi käydä katsomassa täältä ihan vain huumorimielessä klik!

Fanit ilmestyivät paikalle
Rufus lähettää Nupulle semmoisia terveisiä, että kannattaisi pakottaa emo tilaamaan jäsenlehti heti, että Nuppu voisi koristella kotinsa Rufus -julisteilla ja tietysti lehdestä löytyy myös hauskoja tarinoita.

Meidän komea julkkis! ♥

28 kommenttia :

 1. Onnittelut Ruffelle. Kyllä on komea kansikuvapoika :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä noin komea kansikuvaan sopiikin!

  VastaaPoista
 3. Komea olet Ruffe! Ja kyllä Nupun pitäisi ottaa tästä vihjauksesta kiinni :) - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffen mielestä on vääryys jos nuppu ei pakota emoaan tilaamaan lehteä!! Ruffe ainakin tilaisi kaikki lehdet jossa nuppu esiintyy ♥

   Poista
 4. :-D :-D :-D Saa nähdä, alkaako Nuppu pakottamaan mua lehtitilaukseen heti illalla töiden jälkeen. Onhan mun näytettävä sille tämä postaus ja kansikuva, sillä Nuppu on takuulla ylpeä komeasta poikaystävästään! Se kuvittelee itse olleensa joskus Voguen kannessa, mutten raaski kertoa, että se olikin vain emon hassu valokuvausappsi. ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Nuppu tykkäsi postauksesta niinkin paljon että emo tilasi jäsenlehden ;D Nuppu näyttäisi tosi hyvältä voguessa, Ruffe on siitä varma ♥

   Poista
 5. Komea kansikuvapoika <3 Hauskoja nuo räsyjen vaalimainokset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rufus kiittää♥ Mua ne nauratti niin paljon, ihan mahtavia juttuja :D

   Poista
 6. Komea kansikuvapoika kyllä! Ehdottomasti kansikuvapaikkansa ansainnut!

  VastaaPoista
 7. Oiii, komea Ruffe ja upea kansikuva ♥ Hauskan kuuloiset vaalit ja hyvät asianajot voittajalla! Ehdottomasti pitäisi löytyä tuki, jonka avulla saisi jäädä kotiin hoitamaan kisuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinullekkin kehusta! Toinen hauska oli myös Rockyllä, joka halusi kehitteille uuden räsypaperin paperitolloille, tällöin saisi lisää työpaikkoja ;D Hahha! Pitäisi varmaan aloittaa kansanaloite tosta kela jutusta :')

   Poista
 8. Hei vau, onnea Ruffe kansikuvamallina olosta, hieman oot saanu turkkia lisää kuvan oton jälkeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhemmat oli jo luopunu toivosta että musta ei varmana tuu karvasta räsyä, mut osasimpas yllättää! Ja kiitos -Rufus

   Poista
 9. Onnea kansikuvapojalle! :) Turkissa huomaa kyllä huiman eron!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rufus kiittää! Ja niin kyllä huomaa, Ruffesta tullut varsinainen pehmopallo :--D

   Poista
 10. Uusi yritys kommentiksi: SYDÄN SYDÄN SYDÄN!
  Vaikka possunsydänkin, jos miellyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Possun sydän miellyttää aina, jokohan sais iltapalaa? ♥
   -Rufus

   Poista
 11. Komea poika! Siellä onkin tullut toisen kissan verran turkkia lisää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen Coco oli se tämän perheen turkkijumala, mutta nyt se titteli kuuluu Rufukselle!

   Poista