torstai 17. marraskuuta 2016

Mekin oltiin messuilla

Vähän on jäänyt tämä messupostauksen teko, mutta nyt vihdoin ryhdistäydyin! No enhän minä oikeasti ole edes kamalan myöhässä, mutta ajatuksena oli postata jo heti maanantaina.. Lähdettiin siis sunnuntaina miehekkeen kanssa aamulla aikaseen messuille. Ruffe ja Coco jäivät siis yksin ihan koko päiväksi, mikä oli tietysti mälsää mutta minkäs teet, kun messuille on päästävä!

Messuilla suunnattiin heti ensimmäisenä primacatin -kojulle josta saatiin iso säkki ruokaa curliystäville Jupille, Orbille ja Lennille ♥ Sen jälkeen hain myös hauhaulta ilmaisruokaa ja niiltäkin saatiin iso säkki. Koiran ruuatkaan ei valitettavasti tullut meille vaan ne menivät miehekkeen siskon uudelle chihuahualle ja ruuat oli kuulemma maittaneet erinomaisesti. Eikä Curlikaveritkaan ole valittaneet hyvistä primacat herkuista eli maittavaa on ollut! Kotiin saatiin Ruffelle kaksi royal canin -märkäruoka pussukkaa herkkämasuisille. Ruffe tykkäsi ihan hirveesti eikä mahakaan mennyt niistä miksikään. En kyllä varmaan silti uskaltaisi ostaa niitä, kun kuitenkin menisi heti sekaisin. Olisi kyllä huomattava hintaero jos pystyisi zooplussalta sitä tilaamaan, mutta katsotaan.


12 kommenttia :

 1. Tuitui noita pikku lyttynaama-mopseja ♡ Jotain herkkuja sentään tuli kotiin astikin, hyvä että kelpasi Ruffelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mopsit <3 Olisi kiva jos olisi saanut enemmän ruokaa ruffelle :D

   Poista
 2. Hyviä kuvia. Tiesitkö, että tuo kakkonen on Cinna iskä?

  VastaaPoista
 3. Olipas siellä kaikenlaista katsottavaa. Täytyisi varmaan joskus meidän vanhojen varistenkin mennä.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kuvia olet jälleen kerran ottanut! :) Mä huomasin viisi minuuttia ennen messuille lähtöä, että kamerassa on akku nollissa... Nyt en ole voinut ottaa blogiin kuvia kotonakaan, koska kameran salamasta on patterit loppu eikä näillä hämäräkeleillä saa ilman sitä yhtään minkäänlaisia kuvia. Äh.
  Ihanan muhkea tuo eka räggäri! Ja Cinnan iskä niin komea, ettei mitään rajaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/ Onneksi mä olin muistanut ladata kameran ja tyhjentää muistikortin! :-D Kannattaa ostaa ladattavat patterit niin ongelma hoituu siinä :--)

   Poista