tiistai 5. heinäkuuta 2016

Mökkireissu

Rantauduttiin sunnuntaina ihanalta mökkilomalta ja nyt olemme koko perhe aivan masentuneita, koska ei päästä mökille heti takaisin. Mökillä oli kivaa ja säät suosi, Ruffe nautti ensimmäisestä päivästä viimeiseen täysin karvoin, mutta Cocoa ensimmäiset päivät pelotti kuten aina. Ei Coco kuitenkaan mitään traumoja saanut vaikka viihtyikin juhannuksen jälkeiseen maanantaihin asti aika paljon keittiön piirongin alla, mutta ymmärtäähän sen, kun uutta väkeä oli aika paljon juhannuksen tienoilla. Ruffe taas oli oma rohkea itsensä eikä välittänyt uusista ihmisistä, sehän vain tarkoittaa lisää rapsutusta. Rufus oli jopa niin rohkea, että se uskalsi kävellä laiturin päähän ihan itse vaikka meidän laituri onkin puoliksi veden alla.

Mökillä pojat saivat taas olla vapaana valvovan silmän alla, koska eiväthän ne ole muinakaan kesinä minnekkään lähteneet ja tunnen kyllä kissani. Naruun pojat joutuivat kyllä heti jos ei jaksanut koko aikaa niitä tarkkailla. Cocokin tykkäsi olla paljon enemmän pihalla ilman valjaita ja tuntui, että heti kun ne laittoi päälle halusi Coco takaisin sisälle nyhväämään. Tietysti mökin sisällä on kiva nukkua, mutta olisihan se hauskaa vähän ulkoillakkin. Coco kyllä taitaa siitä olla vähän erimieltä on se semmoinen sisäkissa, vaikka tykkääkin illalla metsästää ötököitä ja juosta rallia emo perässä pihalla. Iltaisin paras juttu olikin iltajuoksut; kissa vapaaksi pihalle ja eikun juoksemaan ympäri ämpäri. Jos iltajuoksun jätti väliin (kuten yhtenä iltana oli pakko kosteus syistä) alkoi pikkumökissä hirmuinen mylläkkä mikä ei ollut niin kauhean kivaa. Pikkumökki on nimittäin suhkoht pieni ja kun siellä painii kaksi kissaa joutuu aivan varmasti tulilinjalle.

Ihmisille kuten myös kissoille maistui mökillä paljon paremmin uni ja ruoka. Olisi täydellistä jos tänne meidän asuntoon saisi saman lämpötilan mikä pikkumökissä oli, koska täälä on muuten kuuma. Pojatkin nukkui siellä niin somasti molemmat meidän vieressä. Täällä kotona eivät tule viereen, voi kyllä myös johtua siitä että täällä on pienempi sänky.. Huomaa muuten myös heti, että pojille maistui ruoka paljon paremmin möksällä kuin kotona. Ruffekin söi mökillä ollessa hirmuisesti raksuja ja nyt kotona raksut on taas ihan pahoja. Rufuksen lemppari nukkumapaikkakin on muuttunut terden portailta vessan lavuaariin. Toivottavasti päästään tänä kesänä vielä uudestaan mökille siellä, kun on vaan niin kivaa meidän kuin myös kissojen Ruffen mielestä. Ja nyt pläjäys kuvia!

Kesän lemppari kuva ♥

30 kommenttia :

 1. Mahtavia kuvia!! Kuulinkin tänä aamuna kun yksi neito itki Ruffe kuvien perään ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kaikki! <3 Hyvä kun eka kuvissa kisut on löhötuolien alla, mutta loppua kohti jo rötvätään rennosti ihan kunnon pehmusteilla :) Kyllä teillä on ollu upeen lokoisat oltavat möksällä! Ruffe ja Cocokin varmasti nauttivat vapaudestaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoisena päivänä aurinkotuolien alaosa oli kovassa käytössä ettei aurinko paahda suoraan turkkiin kun taas pilvisinä pystyi löhöilemään pehmusteilla <3

   Poista
 3. Miten kiva, että kaksikolle on omat aurinkotuolitkin hankittu möksälle ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ;--) Ei auttanut itku jos tuolit oli varattu ja aurinko paistoi :--D

   Poista
 4. Ei oo totta, mitä mökkileijonia! :-D Katsoin kuvat isoina moneen kertaan, ja huokailtiin Nupun kanssa kilpaa ihastuksesta. <3 Mutta pakko oli myös nauraa ääneen noille baden-baden-kuville! Nuppu haluaisi Ruffen viereen yhteiselle lökötuolille, ja Juju voisi kuulemma nyhvätä Cocon seurana vaikka sitten sisätiloissa. ;) Kivaa, että teitte paluun, niin nyt ei Nuppuakaan enää itketä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pojat on kyllä taas kasvattanut leijonanharjaa. Mikähän siinä on kun kesäksi pitää kasvattaa :--D Ihana että sinä ja Nuppu tykkäsitte kuvista <3 Olin vielä eilen ihan varma etten saanut yhtään hyvää otosta mutta olihan noita kivoja onneksi jonkun verran! Ruffe ottaisi Nupun mieluusti viekkuun ja Coco tahtoisi superisti uuden leikkikamun sisätiloihin <3

   Poista
 5. Hurrrjan ihanat kuvat, tuo pariskunnan aurinkotuoliposeeraus on niin hassu :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kivoja mökkeilykuvia, selkeästi huomaa, että kissat nauttivat! Vaikka Cocoa nyt ehkä hieman on pelottanutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco otti kyllä ilon irti mökkeilystä heti kun tuli pimeää eikä enää kuulunut niin paljoa meteliä. Välillä jos tuuli niin tuntui että Coco halusi juosta sitäkin karkuun..

   Poista
 7. Oottepa te hauskoja :D Ihania kuvia! Kantsii olla kilttiä poikaa niin saa joskus tuulettaa turkkia ihan ilman valjaita :)

  VastaaPoista
 8. Mitä ilmeitä! Selvästi ihan huippuloma.

  VastaaPoista
 9. Mahtavia mökkikuvia, parhaat varmaan nuo, joissa molemmat pojat lekottelevat omissa rantatuoleissaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe jäi köllöttelemään mut Cocolle tuli kiire metsästämään hyönteisiä!

   Poista
 10. Tietenkin kissoilla on omat lepotuolit, luuliko joku muuta? Upeita kuvia, oikeesti. Ja upeita kissoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän sitä olla pehmeä paikka missä köllöttää, eihän se muuten mikään loma olisi ;--) Kiitos paljon!!

   Poista
 11. Oi mikä ihana mökkipaikka! Ei ihme, että viihtyy ihmiset ja kissat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saispa mökillä olla koko kesän! Tylsää täällä kerrostalossa :D

   Poista
 12. Hienoja kuvia ja mahtavat aurinkotuolit teillä, tahtoo samanlaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää Viggo komentaa sun ihmisiä että ne ostaa sulle oman tuolin!!

   Poista
 13. Hauskaa on selvästi ollut! Ja kuinka ajattelevaista, että oma aurinkotuoli molemmille! Kissat vaan käyttää niitä tuolleen monipuolisemmin kuin ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakun kisut oli narussa olivat pojat ihan sotkeutuneet aurinkotuolien jalkoihin.. :--D

   Poista
 14. Mahtavat mökkimaisemat ja fabulous kisut! ♥ Ruffe iskee silmää laiturimaisemakuvassa. :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe vinkkaa Nupulle että kohta on aika lähteä Balille ♥

   Poista
 15. Ihania lomailukuvia! Kukat, trampoliini, aurinkotuolit - kaikki lomailuun tarvittavat varusteet myös kohdillaan. Kiva juttu myös, että kaksikkoon voi luottaa sen verran, että voi pitää hetken vapaana. Helpottaisi kummasti, kun ei olisi jatkuvasti taluttimet ristissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo sitkun pojat on niissä 15metrisissä hihnoissaan jotka on kii pihan poikki menevässä narussa saa kyllä olla selvittelemässä aika usein kun ovat joutuneet ansoihin.. :D

   Poista