keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Ai tassuja vai

Me vertailtiin tänään tulitikkuja ja tassuja. Coco oli paljon parempi mallinhommissa, koska Ruffe alkoi heti alussa yrmyttämään, mutta sentään jonkunmoiset kuvat saatiin. Cocoa olisi kyllä kiinnostanut enemmän tulitikkuaskilla leikkiminen kuin sen kanssa posettaminen.

Meidän kissaelo on ollut kovin leppoista jo aika pitkän aikaa, vaikka Rufuksen raksut vaihdettiinkin. Tällä hetkellä Rufus siis syö Hill'ssin gastro intestinal märkäruokaa makuna lohi ja kuivana Royal Caninin allergiaraksut. Rufus vaan ei ihan nauti noista raksuista yhtä paljon kun niistä edellisistä, mutta märkäruuan kanssa sekaisin ne menee oikein hyvin. En sitten tiedä pitäisikö kokeilla joitain muita raksuja, kun nuo raksut loppuvat jos löytyisi joku vähän maistuvampi vaikkapa Hill'ssin versio noista allergiaraksuista. Niissäkin tosin pienin pussi on se reilu kaksi kiloinen, että menee vähän hukkaan jos niistä maha meneekin sekaisin.. Onneksi nyt kuitenkin tilanne on parempi kuin ikinä. Vähän inhottaa, kun tuo märkäruoka on kilohinnaltaan melkein 20 euroa, mutta minkäs teet. Tärkeintä on, että Rufus voi hyvin.

Tuosta hyvin voimisesta tulikin mieleen, että Rufus on taas ollut aivan hurjan leikkisä ja ihana. Ihan hassua miten sille välillä tulee tuommoinen pentumoodi päälle, kun yleensä se vaan yrmyttää yksin puussa. Ihana saada Ruffeenkin vähän tuommoista leikkisyyspuolta, kun yleensä Coco on aina vaan se joka leikkii ja hölmöilee.

Cocolla on isot tassut mutta varvaskarvat on näköjään lyhentyneet!!
Näin hienosti Coco osaa olla malli
''No jos vähän leikin''
''Onks tälleen hyvä?''
Cocon tassut ♥♥♥
Takatassuja 
Ruffee ei kiinnosta
Ruffen tassu on myös söpö
''Onks ihan pakko hei''
Ruffe näytti Cocolle tassuposetuksen salat
''Näin se homma toimii!''
Kuvat on omistettu Friedelle ja Figolle

22 kommenttia :

 1. Hihhiiii, ihan ei joo Ruffella into hoitaa näitä kuvauksia alkuperäisen idean mukaisesti :D Mutta ei se mitään, koska joka_ikinen tassu kuvissa on ihan liian söpö !
  Kiva kuulla, että masu on ookoo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe vei kyllä tassuposetuksen ihan uudelle ulottuvuudelle tolla sen asennolla.. :') Ihanat tassuset <3 Maha on kyl ollu tosi hyvänä ja siitä olemme iloisia!!

   Poista
 2. Ihania tassuja, mutta ihaninta kaikesta on nuo Ruffen silmät. Miten ne voikin olla noin upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rufus kiittää kehräten silmä kehuista <3 Ruffen silmät on kyllä mahtavat en väitö vastaan!

   Poista
 3. Aivan vastuttamattoman suloisia pörrötassuja! <3 Aika kallista ruokaa tosiaan, mutta pääasia että se saa Ruffen voimaan hyvin ja leikkisästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörrötassut saisi tulla mun kanssa nukkumaan mutta ei mielummin ne vaan möllöttää olkkarissa :( Ruuan hinto on kyllä tosi suolanen mutta jos Rufus voi hyvin niin sitä on pakko ostaa! :)

   Poista
 4. Mitä suloisen pehmoisia pörrötassuja! Me annetaan pusuja ihan kaikkiin ♥ Hyvä että masu on kunnossa ja on löytynyt sopivat sapuskat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puspus myös sinne suunnalle tassuille ja nassuille <3 Sapuskojen löytyminen helpottaa kyllä kummasta ei ole enää ressiä yhtään mistään!

   Poista
 5. Hitsi miten kivat kuvat ja aivan ihanat isot karvatassut <3 Hienoa, että sopiva ruoka on löytynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on jättitassu <3 Sopivan ruuan löytyminen on kyllä ollut helpostus ja se ettei ole ollut piiiiitkään aikaan ripulirallia *koputtaa puuta* :-D

   Poista
 6. Kyllä ei voi muuta sanoa kuin ❤️❤️❤️❤️
  Kiitos ❤️

  VastaaPoista
 7. Ihania jättitassukoita!❤️ Meidänkin täytyy vielä jossain vaiheessa mittailla Hupsujen töppöset suhteessa tikkuaskiin. Ajatella, että meillä molemmilla on nyt ollut normaalia kissa-arkea! :) Voi kunpa se jatkuisi ikuisesti! Menen tänään töiden jälkeen tutkimaan niitä Acanan raksuja Juju mielessäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe tahtoisi nähdä Nupun ihanat tassuset ja minä myös koska sukka tassut on parhaat tassut ♥ Ja vaaaleanpunaiset pikku anturaiset ♥ Normaali kissa-arki on kyllä ollut ihan parasta!! Toivotaan että jatkuuu se olisi ihan mahtia ettei tulisi takapakkia. Toivottavasti juipalle sopisi acanat jos nyt meinaat niitä ostaa :--)

   Poista
 8. Ihanat tassukarvat! ♥ Mahtava juttu, että on löytynyt ruokayhdistelmä mikä toimii! :) Toivottavasti se maistuvuuskin lähtee paranemaan, reippaahkosti märkäruokaa sekaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ruoka maistuu sekoituksena ja jos raksuja vähän pehmentää veden kanssa! On kyllä niin ihanaa, että Ruffen maha on alkanut kestää paremmin ruokaa. Suolistonukka alkaa varmaankin parantumaan kunolla :)

   Poista
 9. Söpöjä karvatöppösiä! :) Yritin myös ottaa tassukuvia, mutta meillä pojat olisivat mielummin pelanneet jalkapalloa tulitikkuaskilla, joten luovutin.

  VastaaPoista
 10. Ihanat tassut ♥ Noin Cocon karvavarpaat ♥

  VastaaPoista