perjantai 1. huhtikuuta 2016

Insta-kuukausi maaliskuu

Aprillia syö silliä juo kuravettä päälle! Tänään ei kannata kyllä uskoa mitään, mutta onneksi me emme ole tulleet tänne huijaamaan ketään vaan laittamaan viime kuun instagram kuvia söpöistä pojista. Allekirjoittaneella pää lyö tyhjää postausideoiden keksimisessä, joten mulle saa täytyy laittaa postausideoita eli mitä te tahtoisitte lukea poitsuista?

1. Coco leipomishommissa
2. Coco auttaa mammaa meikkaamaan
3. Coco riiviöi ja vetää sängyn alusta pitkin
4. Rufus on jo alottanut kesäkaulurin kasvatuksen
1. Rufus tykästyi vilttiin lattialla
2. Rufuksen mielestä villasukat tuoksuu koiralle
3. Vielä yksi tyylinnäyte Rufuksen nukkumisesta
4. Eilen Ruffe ei päästänyt mammaa pöntölle
Pojat nukkuu kuten aina
Allekirjoittanut miettii miksei ikinä saa nukkua mukavasti..

12 kommenttia :

 1. Ruffen naamio on taas tummentunut hurjasti! Ihana Coco <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe on kyllä taas ihan tummanaama, katsotaan vaaleneeko se taas ensi syksyksi :--D

   Poista
 2. Ihana sängynalus-riiviö :) Itekin olin kuulemma viime yönä potkinu miestä, kun yritin unissaan väistellä jalkopäässä nukkuvaa Alfredia.. mies ei kumma kyllä tykänny :D Ideoita ei nyt justiin tuu mieleen, aktivointiviikko? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Coco on kyllä välillä rasittava kun se vetää sängyn alla ja kuuluu vaan rapirapi, Ruffe ei onneksi tee sitä :D Aktivointiviikko kuulostaa niin raskaalle kun oon tämmönen sohvaperuna.. Aktivointiviikkoon pitäisi vielä keksiä aktivointia enkä oikein tiedä onko mulla jaksamista :') Työtkin alkas viikon päästä eli vika viikko sitä ennen pyhitetään lomailuun eikä aktiivisuuteen ;--)

   Poista
 3. Aika reunassahan Ruffe ja Coco nukkuvat! :) Meidän pallerot rötköttävät ihan keskellä petiä niin, ettei mihinkään mahdu. Nupun mielestä Ruffen kesäkauluri on ihana, ja neitosen tekisi mieli vähän painautua siihen. <3

  Mäkin olisin sitä aktivointia ehdottanut! :-D Tee se jonain miniaktivointiversiona eli valitse seitsemän esinettä/muuta juttua (tyyliin karvahattu tai porkkanapussi), joita kissat eivät ole koskaan nähneet ja ota yksi kuva molemmista esineiden kanssa. Viikon lopuksi sitten ratkeaa, mikä esine oli aktivoivin. :-D (Niin hyvä tämä idea, että varmaan ymmärrät, miksi olen blogilomalla!) Onnea muuten uudesta työstä! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vaan tommonen 120cm sänky niin tulee ahdasta kun mies nukkuu leveästi ja kissat vie jalkatilan :--D Nuppu saisi painautua milloin vain Ruffen kauluriin <3

   Munkin pitää varmaan aloittaa blogiloma, kun aivot ei toimi ja alkaa ne työtkin! Varmaan ensimmäiset viikot zombeilen väsyneenä illat enkä tee yhtään mitään.. Toivottavasti näin ei käy ja pääsen nopeasti aamurytmiin mukaan!

   Poista
 4. Ai Coco on ruvennut meikkaamaan, hih! Ei tarttis, oot komee muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos vähän puuteroitaisiin Cocon nassu mattaiseksi :')

   Poista
 5. Coco vaikuttaa avuliaalta kissalta, kun ojentaa meikkisiveltimet ja siivoaa myös sängynalusen pölystä :) ja ihanat sohvarentoilijat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä avulias juu, välillä vähän liiankin ;-) JJoskus kun nypin kulmakarvoja Coco halusi läspiä pinsettejä siinä samalla :D:D

   Poista
 6. Ihanat kuvat jälleen! ♥ Onpa Coco ollut ahkerana! :D Aktivointiviikko ehottomasti ja olisi kiva lukea mikä Ruffen masun tilanne nyt, onko löytynyt sopivaa ruokavaliota. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Cocolla oli selkeästi ahkeruus kuukausi! Voi aktivointiviikko kääk! Katostaan ;--) Joo Ruffen masusta voisi kyllä kirjoittaa nyt kun asiat on aika hyvin!

   Poista