lauantai 12. joulukuuta 2015

Villapöksyjä

Tänään meillä kuvattiin kissojen takamuksia, koska Roope ja Ilmo ovat laittaneet tulille villahousuhaasteen. Meidän poikien villapöksyt eivät ole ihanne pituudessa, koska niitä on kynitty niin monta kertaa eikä ne ole vielä ihan kasvaneet kunnolla pituuksiinsa. Onneksi pöksyt ovat kuitenkin nyt pysyneet jo hetken ajan puhtaana eikä niitä ole tarvinnut saksia lyhyeksi. Tämän haasteen vuoksi pesin kisut alku viikosta ettei pöksyissä varmastikkaan näy mitään epämääräisiä likatahroja. Kävin myös tänään ostamassa uuden objektiivin itselleni joululahjaksi ja nämä kuvat onkin otettu sillä. Voi kun minä olen taas niin iloista tyttöä!

Kattokaa tuota Ruffen naamiota miten se on taas muuttanut muotoaan.. Tässä kuva kuukausi sitten klik!
Cocon peppua oli hirmuisen vaikea kuvata, kun sillä ei ollut yhtään häntä pystyyn fiilikset, mutta onneksi Ruffe on sitäkin helpompi kuvattava takapuolesta. Täytyykin varmaan jatkossa kuvata Cocon etupäätä ja Ruffen takapäätä. Ei ole parempaa kuin puhtaat räsyn pöksyt!

''Musta tuntuu että toi juonii jotakin..''
Ruffen pöksyt on ihanan pehmoiset ja pöyheät
Vaaleat pöksyt loppuvat tummiin saapaisiin
''En varmana näytä pyllyä sulle, peppu on pyhä''
''Palvelijat nauravat mulle mun naamion takia. Näytänkö muka tyhmälle?''
Cocon toinen pöksy on tummempi kuin toinen, tästä kuvasta huomaa pienen värieron
''Hähää ehdinpäs piiloon ennenkuin sait kuvan!''
Cocon toinen kinner on tumman ruskea, kun taas toinen aivan valkoinen
Puhtaat pöksyt loppuvat Cocolla valkoisiin saappaisiin

32 kommenttia :

 1. On kyllä erikoinen toi Ruffen muuttuva naamio! Ootko miettiny, mistä toi vois johtuu?

  Kuvat on hienoja, minkäs objektiivin hankit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä nähty jo monenmoista naamiota tän blogin aikana :D Saisi kyllä muuttua taas koska toi on niin tyhmä.. :") Kortisonista se varmaan johtuu kun se vaalentaa karvoja hassua silti että se noin useasti muuttuu. Nyt selkeästi lähtenyt tummaa reunoilta ja reunat on muuttuneet tasasemmiksi. Ja mikäs objektiivi no tietysti sama mikä sulla ;)

   Poista
  2. Mä arvelinkin, että saman putken hommasit, kun kyselit jossain vaiheessa että mikä mulla on käytössä.. :) Erinomaisen valinnan teit!

   Poista
  3. On kyllä kiva putki vaikka onkin ihan outoa että nyt kaikki on niin kaukana vaikka olisin lähellä kun tossa 35mm oli ihan toisinpäin :D

   Poista
 2. Voi Ruffe, ihan un sulla olisi karvainen kypärämyssy päässä :D Aivan ihana !

  Ja niin on kyllä komia pyllykii, tekisi mieli vähän taputella toisen takamusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuo näyttää ihan joltain pääskyseltä mikä tuossa naamassa oikein koristaa.. :D Kypärämyssy ob myös aika osuva. Eipähän ainakaan kyllästy kun on joka kuukausi erinäköinen katti ;D

   Ruffe kiittää peppukehuista, on kuulemma reenannut!

   Poista
 3. Ooh, puhtaat pöksyt on parhaat pöksyt, molemmilla niin kuohkeat ja ihanat! Mutta voi ei Ruffen naamaa! Mitä ihmettä sillä on taas käynnissä? :-D Ihme kameleontti! Nuppu vähän epäili täällä, että sen sulho on vaihdettu johonkin avaruusukkeliin. Peppu oli kuitenkin timmi tuolla kaverilla, kuka se sitten olikin. Ja voihan Cocon pyhää peppua. Nuppu ymmärtää asian paremmin kuin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuohkeat ja puhtoset niin täydelliset <3 Toisinkuin tuo muodonmuutos.. Toivottavasti Nuppu kestää tämän vaiheen parisuhteessa, koska tämä ei välttämättä ole pysyvää jos katsoo aikaa taaksepäin. Ollaan mietitty että kun tuo naamio tuosta pikkuhiljaa koko ajan katoaa että mitä jos kohta sitä ei ole ollenkaan :D Siinäpä sitten oltais että voiko Ruffea enää räsyksi edes sanoa :') Ainakin olisi erityinen <3

   Poista
 4. Komeita kissoja. Minkä lasin hommasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoinen kuin Sigma 17-50mm f/2.8 ex dc os hsm eli sama mikä kissankujeilla!:)

   Poista
 5. Ihania pehmoisia villapöksyjä :) Ei voi kyllä Ruffe nyt palvelijoita moittia pienistä hihityksistä, onhan tuo uusi naamiomalli hieman hassun näköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pehmoiset pöksyt saisi vielä vähän kasvaa! Naamio vaan katoaa katoamistaan mutta toivottavasti se ei katoa kokonaan :')

   Poista
 6. Hienoja pöksyjä :D Ja hihi tuota naamiota. Mullakin on tapana aika herkästi saksia meiän poikien pöksyjä, juurikin tuon kakkasotkun takia. :D Pitää joku päivä kokeilla ottaa housukuvia pojista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut ihan oudot nämä viime viikot kun ei ole tarvinnut saksia pöksyjä ihan on kummallista! Ennen se kun on ollut semmoinen pakollinen juttu koska niitä sotkuja tuli ainakin kerran viikossa. Me tahdomme nähdä Paavon ja Jacksonin pöksyt <3

   Poista
 7. Aina niin ihanat villahousujen omistajat! :) ja voi Ruffea, hassua tuo naamarin vaihtelu. Mitähän se päättää pitää alkuvuonna yllään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on kohta pyörimässä ihanat pöksyt omaava pikku Nuutti <3 Kovasti odotamme naamion uuden vuoden muutosta ;D

   Poista
 8. On mahtavat pökät molemmilla, niin pehmoiset ja puhtoiset.
  Luvalla sanoen tuo Ruffen nassu on nyt aika hassu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassunassu Ruffe, onneksi pöksyissä ei ollut mitään yhtä noloa :')

   Poista
 9. Upeita villapöksyjä täälläkin! Ruffen talvinaamari on kyllä tosi jännän näköinen, ihan kuin olisi väri paennut päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti väri ei pakene enempää, siinäpä olisi sit naamiokissa ilman naamiota :D

   Poista
 10. Niin komeaa karvaa edestä ja takaa <3 Kivaa, että Ruffe ja Coco suostuivat esittelemään pöksynsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe kuljeskelee melkeinpä aina häntä pystyssä niin oli helppoa, mutta Cocolla se yleensä on vaan suorassa eikä pystyssä :D Oli kiva kuvata takamuksia ;D

   Poista
 11. Noilla pöksyillä ei palele! :) ♥ Voi Ruffea, on tainnut Nora pölliä sinun kaulurin. :DD Toivottavasti kasvaa takaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora on kyllä sen vienyt kamala Nora ;D Mutta ehkä se vielä Ruffellekkin kasvaa kesäksi!

   Poista
 12. Voi miten kauniit villapöksyt! ♥ Onnea uudesta objektiivista, tuollaiset hankinnat ovat aina mukavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aina välillä kiva ostaa tämmöistä uutta kivaa, harmi vaan että nälkä kasaa syödessä ja kohta oon taas ostamassa jotain uutta.. Naurattaa kun ensin ostin viime talvena uuden objektiivin, sen jälkeen uuden rungon ja sitten uuden salaman ja nyt sitten taas uuden objektiivin :')

   Poista
 13. Ihanat pebat ja pöksyt, saappaista puhumattakaan ♥

  VastaaPoista