tiistai 17. marraskuuta 2015

Liebster award -haaste

Sain vihdoin ja viimein Liebster award -haasteen, kiitos siitä Pikkupedot!

Säännöt:
1. Kiitä sinut haastanutta blogia ja linkkaa hänen bloginsa
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster award -haasteen ansainnutta alle 200 lukijan blogia
4. Keksi 11 kysymystä haastetuille

1. Onko kissoillasi vesiautomaattia ja jos on, käyttävätkö ne sitä usein?
Meillä ei ole vesiautomaattia, koska kisut varmaan loiskisi siitä kaikki vedet laminaatille..


2. Millä tavoin kissasi pyytävät huomiota?
Rufus saattaa alkaa vaan yhtäkkiä naukumaan ja sitten se menee eteiseen raapimaan eteisen ovea. Tämän jälkeen hän tulee toljottamaan minua syyllisellä katseella olohuoneen matolle, kunnes naukuminen alkaa uudestaan ja Rufus suunnistaa taas eteiseen rapsuttamaan eteisen väliovea.

Coco pyytää huomiota yleensä mieheltä miukumalla ja kiehnäämällä tämän jaloissa. Aamuisin Coco tulee kanssani aina vessaan kiehnäämään jalkoihin ja kellahtamaan lattialle kyljelteen suuren kehräyksen kera. Tämän jälkeen hän suuntaa kanssani miukuen keittiöön ja komentaa tassulla antamaan ruokaa. Toisinsanoen Coco rapsuttaa kaapin ovea tomerasti yhdellä tassulla.


3. Onko joku kissoistasi ns. pomon roolissa? Kuka ja miten se ilmenee?
Rufus on meillä se pomo, koska hän on vanhempi eli tietenkin ylempiarvoisempi herra. Coco aina välillä yrittää pompotella Rufusta käymällä kunnon painiin, mutta Rufus selviää tilanteesta nopeasti ottamalla alistusotteen niskasta. Coco kyllä tietää kuka meidän perheessä määrää, vaikka joskus koittaakin onneansa pomoksi tulemisessa. Coco on vähän höntti kun luulee pärjäävänsä Rufukselle.


4. Jos kissasi olisivat jälkiruokia, mitä ne olisivat?
Coco olisi ihan varmasti kolmen suklaan juustokakku siitä ei voi olla muuta mieltä, koska yhdennäkösyys on häikäisevä!

Rufus olisi herkullinen Rocky road!


5. Ovatko kissasi helppoja leikitettäviä?
Rufus ei todellakaan ole, blogia lukevat varmaan tietävät sen kyllä hyvin ettei meidän vanhempaa herraa yleisestiottaen kiinnosta mitkään lelut. Joskus harvoin käy kyllä niin, että löydämme Ruffellekkin sen kivan lelun, mutta kiinnostus loppuu yleensä parissa päivässä ellei jopa viidessä minuutissa. Toisaalta Rufus on kiinnostunut leikkimisestä viime päivinä ja vetää rallia jopa enemmän kuin Coco silmät aivan demoneina. Tänään oli juuri semmoinen päivä ♥

Cocon kanssa on helpompi leikkiä ja Coco tykkääkin erillaisista vempeleistä. Parhaita taitavat Cocon mielestä olla paperitollo, bird -lelukeppi ja pehmopallo. Niillä jos ei Coco ala leikkimään on jokin pahasti vialla!


6. Tunnistavatko kissasi arkisia sanoja, mitä?
Varmasti ymmärtävät kaiken mitä sanomme tai ainakin niin voisi luulla vastauksista päätellen. Täällä käydäänkin monia keskusteluja päivässä milloin mistäkin.


7. Mikä on kissojesi lempiherkku?
Cocolla ehdottomasti possun ♥ ja Ruffe taas menee aivan sekaisin coucoun lohitikuista.


8. Ovatko kissasi jokapaikanhöyliä vai saatko touhuta rauhassa?
Riippuu aikalailla päivästä, mutta tietenkin kun kisuja unettaa on uniaika, mutta muuten pojat saattavat seurata paikkaan jos toiseenkin. Jos menen vaikka vessaan tulee jompikumpi perässä ja kun menen takaisin sohvalle ei mene kauaa, kun vessakaveri onkin sohvakaveri. Aamuisin pojat seuraa eniten ja luulen että se johtuu mahan kurnimisesta.


9. Tykkäävätkö kissasi käyttää ääntään?
Kyllä miukumista ja maukumista kuuluu päivittäin kummankin suusta. Nykyään Coco ehkä juttelee enemmän kuin Rufus, mutta kyllä Ruffekin osaa kun sille päälle sattuu eli molemmat tykkää. Ainakin silloin kun on nälkä..


10. Tykkäävätkö kissasi nukkua sängyssä? Ihmisen kanssa vai ilman vai sekä että?
Coco nukkuu yleensä sängyssä silloin kun se on mukavasti pedattu, Rufus taas on yleensä jalkopäässä nukkumassa silloin kun me ihmiset olemme unilla. Miehen ollessa yksin kotona nukkuvat kaikki kolme sulassa sovussa sängyssä.. Miksei ikinä silloin kun minä olen yksin kotona :(


11. Mikä on viimeisin asia mitä kissasi ovat tehneet mikä on saanut sinut nauramaan?
Tänään, kun pojat leikkivät yhdessä rikkinäisen bird -lelukepin perässä. Rufus ei ole pitkään aikaan leikkinyt noin antaumuksella. Ihan ilossa suin katsoin noiden touhua, kun ei sille voinut olla nauramatta. Ragdollithan eivät ole tunnetustikkaan niitä ketterämpiä kissaeläimiä!


Tämä on tainnut olla jo kaikilla joten en haasta ketään enkä uskalla keksiä kysymyksiäkään, mutta ihanaa oli päästä vastaamaan tähän haasteeseen!

''Tää haaste oli kiva, kiitos!''

26 kommenttia :

 1. Kolmen suklaan juustokakku kuulostaa todella hyvältä (syödä ja pusutella) :)

  VastaaPoista
 2. Mukava postaus ja hyvät kuvat:) Ragdollit ovat hurmanneet täysin. Voi noita ilmeitä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja olisihan se outoa jos ragdollit eivät hurmaisi ovathan he aivan omaa luokkaansa ;)

   Poista
 3. Eikä tuo viimeinen hyppykuva! :DD Kolmen suklaan juustokakku muistuttaa kyllä ulkonäöllisesti todella paljon Cocoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää kuvata Ruffea kun avustajakin on kotona, yksin oli vähän hankalaa kuvata.. :D Mua vähän nauratti tuo juustokakku kun värit on aivan samat mitä cocossa!

   Poista
 4. Ragdollin riehumista kattoessa pelkää yleensä eniten, että kohta katti on jossain turvallaan, kun ei taaskaan oo hahmottanu omia fyysisiä rajoitteitaan ton ketteryyden suhteen. :p Ihailtavaa tietysti, että uskaltaa yrittää. Meillä Pätkis ei monestikaan uskalla, koska ikä on opettanu, että huonostihan siinä käy, vaan tokihan se aina toisinaan pääsee unohtumaan ja sitte taas rytisee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Ruffe on ihan ketterä räggäriksi mutta Coco.. Voi coco :D Aina välillä kun se pomppii lelujen perässä voi laskeutuminen jaloilleen olla vähän haastavaa.. Pätkis on kyllä hurmaava varmaan aika samanlainen höppänä kuin Cocokin <3

   Poista
 5. Kaksi viimeistä kuvaa on mainioita. Selkeesti villikointimoodi päällä :)
  Kolmen suklaan juustokakku on mainio kuvaus. Eräs lievästi kehitysvammainen tyttö sanoi kerran Sofista, että väritys on kuin suklaa, lakritsi, kerma ja maito. Minusta todella osuvasti sanottu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffella oli kyllä aika villeilyt päällä, silloin sen mustuaiset menee toosi isoksi :D Voi ei miten ihana kuvaus tuo oli tytöltä <3 On kyllä osuva myös!

   Poista
 6. Vauhdikas hyppykuva! Jotenkin voin kuvitella, että vesiautomaatti päätyisi meilläkin leikkimisen kohteeksi vaikka tavan kupista ei vesiä tassutetakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tahtoisin saada Ruffesta vähän vauhdikkaampia kuvia mutta yksin en ihan kunnolla onnistunut. Täytyy pyytää mies apuun kun hän palaa kotiin :D Vesiautomaatti olisi meillä kyllä riski.. Nämä kun tykkäisivät läikyttää edelleen vettä mutta meidän nykyinen kuppi estää sen (onneksi)

   Poista
 7. Ihanat vastaukset ja kuvat! ♥ Näyttääpä kolmen suklaan juustokakku herkkulliselta (ihmekös tuo), oletko maistanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäsit vastauksista ja kuvista! Oli tosi kiva kun saatiin tämä haaste :---) Olen joskus sitä kyllä tehnyt ja se oli herkullista, kannattaa kokeilla ;---)

   Poista
 8. Odotan tässä aamukahvia ja tekisi mieli ottaa sen kanssa palanen Cocon näköistä juustokakkua! :-P Ihan on samanlaiset huomionkerjäysmetodit Ruffella ja Jujulla - ja toisaalta sitten Cocolla ja Nupulla. :) Ehkä räggäreistä on nämä kaksi eri haaraa, ja meillä molemmilla sattuu olemaan yksi kumpaakin. Jäin oikein miettimään, mitä jälkkäreitä meidän kissat olisivat. Juju olisi varmaan se kinuskivaniljan makuinen metrilaku ja Nuppu jokin suklaamarenkikermavaahtounelma. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo juustokakku on kyllä niin namia, aika makeaa mutta namia! On kyllä hauskaa, että on ihan eriluontoiset kisuliinit olisi vähän tylsää jos kumpikin olisi toistensa kopioita :--D Yksi fiksu ja yksi hömelö ♥ Juju onkin syötävän suloinen metrilaku ja Nuppu ihana kermavaahtounelma ♥♥

   Poista
 9. Kivat kuvat ja tarinat. Ihan tuli ikävä teitä ♥

  VastaaPoista
 10. Noi teidän t yypit on kyllä niin ihania, juustokakkuina tai kissoina ♥ Ja sitten kun ne on vielä niin nättejäkin ! Kiva postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän tyypit kiittää kovasti vaikkakin pelkkinä kissoina ♥ JA emäntäkin kiittää!

   Poista
 11. Haa teillä näyttäisi olevan samanlainen puu kuin meillä! Puinenpesäkin on sisutettu samalla tyylillä leluromu varastoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puu on kyllä kiva varsinkin kun siinä on lelukolo ;)

   Poista
 12. Kivoja kysymyksiä ja vastauksia. Hauskaa luettavaa, ja mikä tietysti kissaihmistä aina kiinnostaa: kissakodin arki ja ihmetykset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kysymys postauksiin on kyllä hauska vastailla, kun ovat vähän erillaisia! Kiva että tykkäsit :---)

   Poista