lauantai 25. tammikuuta 2014

Uusi koti, uudet kujeet

Rakkaat lukijat!

Blogi on ollut hengisssä vasta reilu kaksi viikkoa ja niin ikävää kuin se onkin blogi saattaa muuttua aika hiljaiseksi kolmeksi viikoksi. Sain äidiltäni puhelun jossa hän kertoi, että saisin uuden työpaikan, mutta työpaikka onkin kotioloista 200kilometrin päässä. Tuntemukset olivat itkua, potkua, iloisuutta ja hämmennystä, mutta pitkien pohdintojen jälkeen päätin ottaa työpaikan ja muuttaa takaisin vanhoihin kotioloihin. Rakas kissamme Rufus jää kahdeksi viikoksi vielä asumaan tänne isänsä luo, kunnes karvakuononi muuttaa myös luokseni päivää ennen Cocopopsin tuloa. Onhan tämä inhottavaa, mutta kyllä Coco ja Rufus näkee isiä aina viikonloppuisin ja välillä myös arkisin. Toivottavasti kissojen tutustuttaminen onnistuu hyvin vaikka paikka on Rufuksellekkin uusi. Enköhän minä joitakin kuvia keksi tänne kahdenviikon aikana laittaa, mutta kuvat olisivat vanhoja, koska enhän minä saa kuvattua ihanaa paleroani 200kilometrin päästä. :(

Rufuksella ei ollut tänään ollenkaan kuvauspäivä, sanoi että karvat ovat huonosti. Yritin kovasti kertoa hänelle, ettei hänessä ole mitään vikaa ja hän näyttää yhtä söpöltä, kuin aina ennenkin. Välillä pojat vain ovat vähän tuommoisia kranttuja eikä Rufus ottanut puheitani vakavasti. Ruffe on ottanut isästään mallia, joka kammoaa kameroita. Kummatkin aina juoksevat karkuun heti kameran nähtäessä. Salakavalasti yritin silti ottaa pienokaisesta kuvia joista kyllä melkein kaikki heilahti. Rufus on nopea tekemään väistöliikkeitä, kun otetaan kamera esiin.. Mutta sain silti pari hyvää kuvaa teidän kissaystävien vuoksi!

 Bad hair day.. Kainalokarvat aivan vinossa, ei ihmekkään ettei kamera kiinnostanut


Jos jotain ragdolleissa rakastan niin silmiä, tietysti niillä on maailman ihanin luonne ja löllö olemus, mutta silmät! Sininenhän on tunnetusti lempivärini eikä siis yllätä miksi myös rakkaalla kissallani on ihanat safiirisilmät. Ragdollhan vie kaikilta sydämmen mennessää, kun vain katsoo häntä silmiin. Itse olin ainakin ihan myyty ensimmäisille Ragdollkuville joita näin.

Rufus taitaa vähän tajuta, että olen huomenna jättämässä sen yksin, niin söpösti se nukkui selkäselkääni vasten sängyssä, jota se ei ole pitkään aikaan tehnyt. Oli taas ihanaa herätä kissakainalossa. Poikaystäväni on myös kertonut, että kun olen poissa, niin Rufus hengailee pelkästään eteisessä. Välillä Rufus pitää kamalaa mekkalaa ja raapii eteisen väliovea, makaa vaatteideni päällä ja kuolee ikävään, koska onhan mamma maailman ihanin asia heti ruuan jälkeen.

Rufus kielikeskelläsuuta
     
Kukasse bloggaaja oikein olikaan?

Rufuksen terkut lukioille:
_Ä_Ä_Ä_Ä_YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
90hhhhhhhhhhhhh
’¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨6¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

gfffffffffffffffffffffffffvvvv***************************************************************
***********************************************************************************
***********************************************************************************
*************************************************************************************

Taitaa kiroiluttaa mamman lähtö :')

14 kommenttia :

 1. Rufus on kovin suloinen tapaus! :) Minkä ikäinen hän on? Toivottavasti se kaksiviikkoa menisi nopeasti, nuo erotilanteet ei ole kivoja. Itsekin jos lähdetään vaikka viikoksi etelään niin väännän jo siitäkin itkua kun tulee niin ikävä noita karvakorvia.

  Ja ragdollit todella varastavat sydämen. Mun ystävälläni on kolme räsyä ja kerran niitä katsellessa totesin, että minäkin haluan oman. Meni muutama vuosi ja samainen ystävä ilmoitti, että kasvattajalla olisi yksi poika vailla rakastavaa kotia. Miehelle ilmoitin, että menen vain katsomaan mutta kuinkas kävikään, Jami lähti samalla reissulla mukaan :) Nyt tuo murunen täyttää maanantaina 9kk :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin tehnyt laskuvirheen ja olenkin erossa pojastani kolme viikkoa, kohta tulee ihan itku silmään. Ellen sitten ensiviikonloppuna saa kuvia, kun poikaystäväni tulee käymään luonani ja ehkä ottaa Rufuksen mukaan. Käymme silloin katsomassa uudemman kerran tulevaa pentua!

   Rufus on nyt vuoden ja reilu kaksi kuukautta! Jami on kyllä söpö ja vaikka onkin Rufusta nuorempi niin ison karvoituksen omaavana näyttää paaljon isommalle kuin Ruffe, Ruffe jäi vähän luiruksi, muttta Cocopopsista pitäisi tulla oikea karvakasa. :D Onne kissanpennut ihania, voisin itse ottaa vielä lisää kissoja, mutta ehkä sitten vähän vanhempana. :) Hauskaa kun Cocopopskaan ei ole vielä tullut niin silti keskustellaan monesti että mikähän rotu otetaan seuraavaksi.. :D

   Poista
  2. Jami taitaa olla lähemmäs 6 kiloa. Oli 6kk iässä n. 4 kiloa. En omista vaakaa niin, vaikea arvioida :) Isä ja velipuoli 8 kiloisia jässiköitä. Turkki on nyt alkanut kasvamaan ja tummumaan. Velipuoli on melkoinen jellona turkkinsa kanssa, katsotaan seuraako Jami sit jalanjäljissä :)

   Poista
  3. Jamipas on jo iso! Meilläkin Rufus painoi melkein kuusi kiloa, mutta onnyt jostain syystä laihtunut viiteen kiloon. Toivotaan kovasti että ruffe tuosta kasvaisi vielä :D Ruffellakin isi oli kunnon körmy, mutta silti jäi pieneksi! Tosin ragdollit kasvaa kolmevuotiaaksi, ehkä ruffe tekee hurjan kasvupyrähdyksen vasta myöhemmin! :)

   Poista
  4. Nää on tällaisia hitaasti kypsyviä hedelmiä :) Odotan mielenkiinnolla myös sitä, miten Jamin väritys asettuu loppujen lopuksi. Koko ajan tulee tummia läikkiä turkkiin. Nyt oli masun allekin ilmestynyt.

   Poista
  5. Niinhän nuo on! Rufuksenkin pitäisi ehkä vielä tummua, en sitten tiedä kun rufuksessa on myös suklaata että jääkö vähän vaaleammaksi kuin ruskeat colorpointit yleensä, ainakin nyt näyttää paljon vaaleammalta kuin useimmat yksilöt. Söpö se silti on, toivon vain että cocosta tulee tooosi tumma! Jamikin varmaan vielä tummenee tuosta :)

   Poista
 2. Rufuksen karvat ovat kerrassaan ihanasti! Nuppu käski lähettää sellaisia terveisiä! :) (Se istuu tässä vieressä ja tuijottaa aktiivisesti läppärin ruutua - uppoutuneena Rufuksen säihkyviin safiirisilmiin...) Onneksi kaksi viikkoa on lopulta kovin lyhyt aika, vaikka tuntuukin nyt takuulla pitkältä. Ja vanhat kuvatkin kelpaavat vallan hyvin kuulumisiksi! Tsemppiä muuttoon ja uuteen työhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjasin juuri tekstiä, olen aivan kuun viimeisessä viikonlopussa ja sen takia kirjoitin viikot väärin ja nyt niihin viikkoihin tuli ekstra viikko lisää.. :( Rufus ottaa terveiset vastaan kunhan ensin herää sikeistä unistaan. Rufus taitaa juuri nyt nähdä unia kauniista nuppusesta tuolla korkealla pilvilinnassaan! ;) Kiitos kiitos tsempit otettu talteen!

   Poista
 3. Ohoh, tsemppiä muuttoon ja uuteen työhön! Eivätköhän ne asiat järjesty :) Varmaan aivan raastavaa olla Rufuksestakin erossa... Mutta onneksi kissat kuulemma tajuavat vain kaksi ajan käsitettä. Niille on olemassa vain lyhyt aika ja pitkä aika. Välillä sitä joutuu tuon pitkänkin ajan kärvistelemään. Mutta onneksi kissat eivät laske päiviä :) Meillä Karri kuulemma aina masentuu aamupäiväksi, kun lähden töihin... Hellyyttäviä nassukoita, kyllähän niiden kanssa haluaisi viettää mahdollisimman paljon aikaa.

  Btw, ihania kuvia Rufuksesta. Aivan mahtavat nuo viikset tuossa kielikeskelläsuuta-kuvassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsempit vastaanotettu sieltäkin suunnasta ja ruffeltakin kehu kiitokset! Onhan se inhottavaa, pisin aika on ollut viikko ilman mussukkaa, onneksi voi ajatella, että kun taas näkee Rufuksen tulee tuplasti iloa kun pentukin saapuu! Karrikin taitaa olla aika mammanpoika, kun alkaa heti masennus kun mami lähtee pois talosta. Rufuskin tässä hyppelee näppäimistön päälle kun yritän kommentoida, tahtoo varmaankin hellyyttä eli sitä täytyykin nyt sitten antaa! Rufuksella on kyllä aika jättiviikset, pentuna oli vielä kiva kun ne oli mustavalkoraidalliset :)

   Poista
 4. Heh, Rudillakin on raidalliset viikset... Mutta niissä taitaa olla enemmänkin ruskeaa ja valkoista. Ja joo, Karri on kyllä mamman murunen. Jospa se Rufus koettaa opetella kirjoittamaan, hienolla alulla se jo on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raidalliset viikset on kyllä söpöt, vitsi kun ruffella ne ei pysynyt. :( Joo'o Rufus on kyllä käynyt salaa jossain eskarissa ja opetellut kirjoittamisen alkeita näppäimistö kiinnostaa aina sen verran paljon :D

   Poista
 5. Höh! Sinun postaukset ovat parhaimmistoa minun listoilla! Toivottavasti postauksia tulee :( Varmaan tulee ikävä mirriä. Minullakin tulee aina vaikka vain hetkeksi erkanee omista mussukoista :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, että oikein parhaimmistoa, tästähän tuli iloiseksi! Ihan tyhmännäköisenä virnuilen nyt koko loppu päivän.. :D Yritän kovasti saada jotain tekstiä lähi viikoille, mutta enköhän minä jotain keksi! Huomenna pitääkin sitten kuvata Ruffea niin paljon, että varmasti riittää kolmeksi viikoksi löpinän aiheita ja kuvia! Varmana tulee ikävä tuota karvaista poikaa ja vielä tuota vähemmän karvaista poikaa, mutta enköhän minä selviän. Olenhan vahva tyttö! :)

   Poista