torstai 9. tammikuuta 2014

Ruokapuoli

Tänään oli Rufuksen onnenpäivät, kun ovikello soi ja postimies toi paketin zooplussalta. Paketti sisälsi uutta sapuskaa jota ei ennen oltu edes kokeiltu, nyt vaan toivotaan, että meidän nirppanokka syö sitä ilman mutinoita.

Ollaan kokeiltu Rufuksen kanssa jonkun verran erilaisia ruokia, muttei ole oikein löytynyt sitä sopivaa. Syy tähän on se, että Rufus kyllästyy tosi nopeasti. Löydettiin nyt joululomalla uusi ruokamerkki nimeltä Animonda Vom Feinsten. Ihme ja kyllä, Rufus tykkäsi tästä herkusta. Minulle oltiin aikaisemmin suosittu tätä merkkiä, mutta päädyin silti Animonda Carnyyn. Carny vaikutti minusta samanlaatuiselta Vom Feinstenin kanssa, mutta oli hieman edullisempaa. Carnyssä oli myös paljon erillaisia makuvaihtoehtoja ja arvostelutkin kertoivat hyvää. Eikun siis kokeilemaan!

 Ensin piti tietysti leikkiä pahvilaatikon ihmeellisellä vihreällä narulla. Voikun innostuisi näin kovasti omista leluistaan.

Kaikki kissan omistajat tietää, että on pahvilaatikko maailman paras paikka leikkiä...

 .. ja peseytyä.

 Pahvilaatikossa voi myös vain olla ja näyttää nätiltä. :) 

Laatikosta toden totta löytyi monen montaa erimakua. Tänään oli ruokapöydässä  naudan- & lampaanlihaa. Söi melkein koko kupin tyhjäksi, mutta eiköhän se vielä tyhjene päivän mittaan. Illalla saa sitten uuden satsin iltapalaksi.Raksujakin ollaan myös kokeiltu. Ensin oli Orijenin raksut käytössä, mutta kun sen saaminen loppui Zooplussalta vaihdettiin Applawssiin. Ensin oli pennuille valmistetut kananmakuiset raksut joita saa Cocopopskin maistella kunhan on ensin siinä iässä, että pääsee uuteen kotiin. Rufuksen täytettyä vuoden vaihdettiin kana-lohi-raksuihin, joista hän piti oikein paljon. Raksu pussi tyhjeni nopeasti ja kun aika oli käydä ostamassa lisää, ei enää Mustissa ja Mirrissä ollutkaan kyseisiä raksuja niin päädyimme näihin kananmakuisiin raksuihin. Raksuja ei Rufus ole nyt paljoa syönyt, mutta luulen sen johtuvan antibioottikuurista joka pojalla on nyt päällä. Siitä kerron myöhemmin. 

Ruuan jälkeen on vielä mukava leikkiä mystisellä vihreällä narulla. Meidän pikkupeto.

2 kommenttia :

  1. Meidänkin 7kk kissa tykkää pahvilaatikoista ja tykkää niistä niin paljon että mutustaa myös niitä :D Kivan oloinen blogi muuten!

    VastaaPoista
  2. Mikähän siinä on että kissat rakastaa pahvilaatikoita niin paljon.. Rufus kyllä tykkäsi enemmän pienempänä. Nyt se leikkii vaan juuri silloinkun laatikko saapuu kotiin muttei enää myöhemmin jaksa kiinnostua. Kiitos kehuista yritän postata taas huomenna jotakin!

    VastaaPoista