maanantai 20. tammikuuta 2014

Älynväläys

Keksinki tänään mahtavan jutun nimittäin kissan nirppistelyn suhteen!
Meillä on koklailtu pariakin ruokaa, mutta huonolla vastaanotolla. Viimeisin ostos oli tuo animonda carny, josta Rufus ei ole oikein välittänyt. Sitä ennen meillä oli ollut Rufukselle Feline Porta 21 kanapurkkeja.

Kanaruoka katosi kupista nopeasti ja Rufuksen makunystyrät olivatkin taivaissa. Harmivaan sain vähän valaistusta ja ruoka osottautuikin täydennysravinnoksi eikä se sovellu ollenkaan pääravinnoksi, koska rasvaa on noin prosentti, joka on aivan liian vähän. Lisäksi Feline Portassa ei ole vitamiinejä. Pääravinnoksi sopivassa märkäruuassa tulisi olla rasvaa vähintäänkin 5prosenttia ja tietysti ne vitamiinit lisätty!

Rufus on nyt syönytkin enemmän raksuja märkäruuan sijaan eikä tämäkään ole hyvä. Kuivaruokaakaan ei saisi olla pääravintona, sillä niistä taas puuttuu kissan tarvitsema kosteus. Märkäruuassa on myös enemmän rasvaa kuin kuivaruuassa.
 
Mikäs onkaan keksimäni neronleimaus? 

 uusi maku mix

No tietenkin sekoitetaan Feline Portaa ja Animonda Carnya! Jopas taas Ruffen sukat pyöri ja kuppi tyhjeni sekunneissa. Olen niin iloinen!! Kerrankin sain Ruffen syömään ilman, että kuppia yritetään kaapia heti piiloon!

Ruuan jälkeen nukuttaa makoisasti täyden vatsan kanssa 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti