torstai 17. joulukuuta 2015

Aina kun Coco flippaa peto on irti

Cocon kanssa on aina kiva leikkiä kaikenlaisia leikkejä, koska Coco innostuu aikalailla kaikesta. Eilen Coco taas vaati huomiota miesihmiseltä ja tietysti käskin hänet nostamaan takapuolensa, että mäkin saan vähän blogiin uusia kuvia. Coco on leikkiessä hirmuisen suloinen tapaus, kun sen meno on niin villiä ja ilmeikästä.

''Anna se tänne''
''Sainpas!''
''Ruffe näinkö niitä takaperin kuperkeikkoja tehdään?''
''Nyt ei äiti yhtään enää jaksas leikkiä''
''Hahaa, huijasin!''
''En päästä tästä enää irti''
''Nyt saat tuntea hampaat nahoissasi''
''Tästä et selviä hengissä''
''Mä oon aikamoinen peto''
Ruffesta vielä sen verran, että tajuttiin sen tassujenkin värityksen kadonneen melkein kokonaan. Mua alkaa jo vähän pelottaa, että siitä tulee ihan blondi. Voi Rufus Rufus voisitko sinä jo muuttua normaaliin väritykseesi. Mua myös harmittaa, että Ruffe tiputti sen kaulurin ihan kokonaan, mutta ehkä se taas kesäksi kasvattaa sen takaisin. Missä on mun leijona Rufus?

''Saanko nyt sen herkun?''
''Entä jos teen näin niin saanko sitten?''
Rufus heinäkuussa 2015

37 kommenttia :

  1. Mikä peto! :) Komeasti kävit noiden höyhenien kimppuun.
    Ja eikö se ole hyvä että Coco pitää huolta siitä että on edes hotain valkoista, kun ei lunta ole hirveästi? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis Ruffe muuttunut valkoiseksi... Mulla on alkanut jo epävirallinen joululoma niin on näköjään aivot täysin lomalla. :D Ja siltä tuntuu!

      Mutta onhan toi erikoista. Mutta eikö se väritys voi vaihdella hieman kun karva vaihtuu? :)

      Poista
    2. Hihi, kyllä mä tajusin että Ruffea tarkotit vaikka nimissä menitkin sekaisin hah! Kyllä meillä täällä kotonakin Ruffe on Coco ja Coco on Ruffe, eiks se aina vähän niin mee.. ;D Kaippa se kortisonista johtunee, mutta silti jotenkin huvittavaa että se vasta nyt alkaa vaalentamaan karvoja näin voimakkaaski kun onhan sitä jo syötetty varmaan vuoden päivät. Tosin nyt onneksi ei olla enää, kun saatiin se kortisoni piikki silloin kun käytiin ensimmäistä kertaa Serbanilla!

      Poista
  2. Aikamoinen peto sulkien perässä. :D
    Onkos Ruffe löytäny jonkin valkaisuainepurkin ja pyöriskelly siellä kun noin kalpenee? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihihi, sehän voisi olla mahdollista. Oon miettinytkin että miten se mun kloori on aina ihan lopussa eli syyttäkäämme Ruffea :--D

      Poista
  3. Voi mikä reuhaajanallukka Coco on! <3 Mä en kyllä ymmärrä edelleenkään tuota Ruffen kameleontteutta. Miten se voi tuolla lailla muuttaa väriä ja turkin koostumusta?! Toivottavasti herkku irtosi noin söpöillä tempuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco on kyllä ihana riehupertti! Ei hätää ei mekään, tuntuu vielä että sen naama pienenee päivä päivältä kun toi naamio vaan katoilee :') Ja tietysti Rufus ansaitsi herkkunsa ♥

      Poista
  4. Piristää aina päivää nää hassunhauskat kuvat! :') Ja jäin kyllä kanssa oikein hämmästelemään, kuinka Ruffe on muuttanut väriänsä.. :o Onko tuosta kysytty eläinlääkäriltä/mitä sieltä sanottiin? Aika jännä juttu. Itse olen kuullut vain tapauksista, joissa ragdoll on kasvattanut tummempaa karvaa tilalle jos tappelun tms takia on jäänyt karvaton läiskä. Toivottavasti ei ihan albiinoksi rupea, vaikka ompahan sitten maailman suloisin valkoinen karvapallo.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että piristää! Tämä on kyllä mysteeri, mutta mulla on tosi moni sanonut että kortisoni vaalentaa karvoja. Ihmettelen tätä silti koska Ruffe on kuitenkin syönyt kortisonia melkeinpä yli vuoden jo eli on aika hassua että se vasta nyt alkaa vaikuttamaan noin voimakkaasti. Viimeksi saatiin kortisoni piikki ja se oli lokakuun lopulla eli aika hassua että poika edelleen vaan vaalenee vaalenemistaan. Jos kiinnostaa käy katsomassa mun ensimmäisiä postauksia, silloin Ruffen selkäkin oli ihan tumman ruskea :D Koko kissa oli silloin aaaivan tumma!

      Poista
  5. Voi Ruffea, toivottavasti poika ei nyt ihan albiinoksi asti vaalene. Onneksi ilahduttaja-Coco tuo hupsutteluillaan väriä eloon :)

    PS. teilläkin näkyy nyt joulukuusi tuolla nurkassa. Onko saanut olla rauhassa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Albiinoräsy, päässköhän Ruffe sit ennätyskirjaan ''Ensimmäinen naamioton ruskea colorpoint ragdoll' :D Coco osaa kyllä piristää päivää ♥ Kuusta käydään aika ajoin syömässä, mutta silloin otetaan suihkepullo esiin! Ei ne sitä ihan hirveesti syö ehkä yrittävät pari kertaa päivässä kunnes komennetaan!

      Poista
  6. Ihana Coco kuperkeikkoineen ja voi mitkä masukarvat <3 yllättävän iso tosiaan tuo Ruffen värimuutos, kun vertaa edelliseen kuvaan. Mutta söpö se on noinkin :) ehkä naamio tekee vielä paluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikista isoin muutos se on silloin kun menee kurkkimaan mun ensimmäisiä postauksia! Moni mun kaveri väittääkin, että oon käynyt vaihtamassa Ruffen johonkin toiseen :') Toivotaan naamion paluuta ♥

      Poista
  7. Olet kyllä tavattoman suloinen kissapeto =)

    Naamiogeenihän on herkkä lämpötilanvaihteluille. Kylmässä tummmenee ja lämpimässä vaalenee. Ollaankos sitä lämpöön hakeutuvia vilukissoja kun vaalennutaan tuolla tavoin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Ruffen näkee kyllä usein taljaan kääriytyneenä eli lasketaanko sitä? Vessassa meillä olisi ihana lattialämmitys mutta siellä ei viihdytä kun täytyy olla mamman lähellä ♥

      Poista
  8. Coco on kyllä suuri peto, tuolla lailla onnistui huijaamaan lintua! Hieno kuperkeikka :)
    Toivottavasti Ruffen naamio ei tuosta enää vaalene, vaikka kylmin kausi on vasta tulossa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Coco on nyt kyllä otettu näistä kehuista! Pitääkö mun heittää Ruffe lumihankeen että se sais vähän väriä kun nyt se vaan lämmittelee taljalla ja vaalenee :--D

      Poista
    2. Kaikkee voi kokeilla kerran! :D (Täytyy todeta, että en lukenut ajatuksella aamulla tuota Cattituden geenikommenttia, ja ajattelin luonnollisesti, että kylmässä vaalenee ja lämpimässä tummuu :D)

      Poista
    3. Älä huoli mullakin meni hetki tajuta että kumminpäin ne nyt menikään ;)

      Poista
  9. Onkin kuvatessa kätevää kun on kaksi ihmistä kotona! Tääl yritellään kahdella kädellä vaan :-D ja jälki on sen mukaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä helppoa kuvata ihan yksinkin kun ei ole kiinteä polttovälinen objektiivi. :D

      Poista
  10. Kerrassaan täydellinen flippaus!

    VastaaPoista
  11. No aikamoinen peto. :) ♥ Voi Ruffea. Onhan se tietysti ihana noinkin, mutta harmi että kuienkin kokonaan vaalenee.

    VastaaPoista
  12. Ihana Coco, tosi hurja peto! Rufus on kyllä todella huvittavan näköinen talviasussaan. Ehkä se ei olekaan kissa vaan jänis tai lumikko kun noin vaihtaa valkoiseen talvipukuun? Tai kiiruna! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiih Ruffe voisi olla lumikko on se sen verrran söpö, mutta linnuksi se ei ryhdy koska ne on paistia eli ruokaa! :D

      Poista
  13. Jännä toi värihomma. :O Vaan eipä se maailmaa kaada, vaikka vähän - tai vähän enemmän - haalistuu. Onpahan persoonallisempi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä ja persoonallisen kissanhan olen ana halunnut niin nyt mulla on kaksi ;D ♥

      Poista
  14. Ensimmäinen kommenttini mihinkään blogiin ikinä..hyvä minä :). Ihanat kissat sinulla!! . Tutustuin blogiisi jokunen aika sitten, kun päätös ja varaus omasta ragdollista selvisi/varmistui, ..eilen hän sitten tuli <3 . Varmasti seuraan teitä jatkossakin! Hyvää joulua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi jumpe! Tosi kiva että valitsit sitten just mun blogin ♥ Ihanaa että sait oman pikku räggäri söpöläisen, paljon onnea siitä ♥♥ Ihanaa joulua myös sinne ja paljon pusuja pikkuiselle!

      Poista
  15. Pöwwöinen peto! Cocolla ollut melkoisen hurjat leikit kun Ruffen häntäkin päätyi kyytiin. :DD

    Höpö Ruffe, olet ihan hassu. :D Josko Ruffe kehitteli itselleen suojavärin talven ajaksi? Onhan teillä valkoinen kuusikin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pörrö-Coco ♥ Silloin kun meno päällä ei ole väliä onko Ruffe tiellä vaiko ei, onneksi Ruffea ei oikein kiinnosta tuon pöhelön ralleilut! :D

      Suojaväri on varmaan just se syy miksi Ruffe muuntautuu, sit kun se on kokonaan blondi sitä ei erota enää ollenkaan taljasta ;D

      Poista