perjantai 2. lokakuuta 2015

Pikku painimatsi

Ruffe on ollut nyt kortisonin vähennyttyä tosi pirtsakka ja se painii Cocon kanssa vähintään kerran päivässä. Ihanaa kun Ruffe on niin paljon pirteämpi eikä vaan semmoinen väsynyt lötkispötkis. Ainoa miinuspuoli tässä on se, että Ruffe on alkanut taas astmailemaan. Onneksi meillä on kuitenkin astmabongi kaapissa, jota alettiin antamaan nyt myös illalla. Ollaan todistettu nyt vain yksi yskäkohtaus joka tuli viime yönä.

Laitoin jo tällä viikolla yhden painivideon meidän facebookkiin klik, mutta ajattelin lisätä yhden myös tänne. Videot on aikamoista kännykkälaatua, mutta ehkä me saamme anteeksi tämän kerran.

Tein myös mun murusille oman instagrammin ja meitä voi alkaa seuraamaan nimimerkillä Marraskuunmuruset. Mies osti itselleen uuden kännykän ja käytin tilaisuutta hyväksi tekemällä sinne uuden instagram -tilin. Instakuvat pyörii myös tuossa blogin gadgeteissa. Nyt kun meillä on oma instagram -tili pitäisikö mun jatkaa insta-kuukausi -postauksia vaiko ei? Päätös on teidän!


20 kommenttia :

 1. Oivaa tassutyöskentelyä! Tykkäämme myös rauhallishenkisestä ottelusta.

  Instakuukausiasiaan ei sanota sitä eikä tätä, käy kumpi vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhalliset ottelut on mukavia, mutta kyllä mekin pääsemme ralliin!

   Poista
 2. sähäkkää tassunliikettä, eihän tuossa silmä pysy mukana :)

  VastaaPoista
 3. Tuo musiikki lisää taas koomisuutta entisestään. Hassut läpsyttelijät! :-D Ihanaa, että Ruffe on pirtsakampi, mutta voi ei astmaa. Aina jotain. :-/ Täytyykin tulla kurkkimaan teidän Instaan, mutta voi parhaat palat mun mielestä olla blogissakin. Liikaa ei kissakuvia voi koskaan olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi astmaa ei ole nyt kuulunut kun otettiin taas bongikäyttöön! Tajusinpa tässä, että nyt on jo lokakuu ja olisi insta-kuukauden aika, iiiks! Pakko ensiviikolla ehtiä se tekemään :D

   Poista
 4. Räsynyrkkeily on puhdasta komediaa! Olisin hyvin voinut kuvitella tämän osaksi Monty Pythonin klassista kalallaläpsäyttelytanssia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Räsynyrkkeily on kyllä vähän semmosta ettei sitä voi ottaa tosissaan, haha!

   Poista
 5. Voi miten herttaista pientä hassuttelua tassuttelua. Pidä vaan insta blogissakin :)

  VastaaPoista
 6. Rentoa tassutaistelua! Miusta instakoosteet voi kans pitää mukana blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rennot räsynyrkkeilyt, mikäs sen parempi ajan viete :D Lisää ääniä instakuukaudelle!

   Poista
 7. Voi mitä läpsyttelyä! :D Mä tykkäisin että instagram-koosteista olisi täällä blogin puolella, koska en itse käytä sitä, joten muuten missaisin paljon kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instakuvat saivat paljon ääniä, joten pidän ne täällä bloginkin puolella :---) Nyt vaan pitäisi keksiä aikaa tehdä se postaus, onhan nyt jo lokakuu iiks!

   Poista
 8. Ehdottomasti Instakuvia tänne blogiinkin, itse kun en instaa käytä ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä teidän kaikkien pitäisi myös tehdä kissa-insta ;)

   Poista
 9. Onpas hauskat läpsyttelijät :D Astman aktivoitumistä täälläkin venaillaan ja lääkettä on annettu pari kertaa...äh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läpsytiläps! Astma on kyllä inhottava vaiva, mutta onneksi siihen on lääkkeensä! :--) Tsempit sinne!

   Poista
 10. Ihan mahtava musiikkivalinta muutenkin hauskaan videoon! :D Nauratti kovasti tuo hetken aikaa kestänyt tassua toisen päälle -kohta. Superia, että Ruffe on piristynyt!! ♥ Kuukausikatsaukset kuvista on kivoja ja minulla samaa instagrammittomuusongelmaa kuin monilla muilla, joten olisi kivaa nähdä kuvia vielä täällä blogin puolella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko laittaa joku musiikki videoon, kun mua nauratti niin paljon toi noiden touhu vaikka yritin pidätellä.. Sen takia ne kattoo vähän väliä kameraan että mitä toi mama oikeen repeilee tuola.. :''D Tossa lopussa mua vasta alkoikin naurattaa kun Ruffe oli sen näkönen että kohta Coco saa kuonoon, mut sit se vaan tyyristi meni makaamaan.. Pitää tällä viikolla tehdä instakooste postaus taas!

   Poista