sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Hullut kisunaiset tapasivat taas

Eilen meillä oli blogimiittinki Kissakahvila Purnauskiksessa. Ihmisiä oli niin paljon ja aikaa liian vähän että jäi taas monet bloggarit tutustumatta, mutta ainakin joidenkin kanssa tuli höpöteltyä. Saatiin Purnauskiksessa alkuruuaksi keittoa, minä valitsin tomaatti-vuohenjuustokeiton joka oli niin hyvää. Aika kului siinä höpötellessä ja syödessa tosi nopeasti, mutta mukavaa oli. Kissat oli vähän kummissaan ja omissa oloissa, mutta onneksi ainakin ruualla ne saatiin houkuteltua näkyviin. Pitääkin muuten mainita, ettei Viiru enää olekkaan mun lemppari. Tuolla töissä ollessa näkee kissojen luonteet paremmin, joten Nurri ansaitsee paikan ihanimpana tyttönä. Nurria kiinnosti myös Primacatin pussukat eli sen olisikin voinut helposti napata salaa kainaloon ja viedä kotiin.

Kyllä kilpparit on rakkautta ♥
Saatiin kaikki Elämää ja elämyksiä -emännältä primacatin herkkupussit, jossa oli raksuja ja märkäruokaa. Raksut taidan vielä jonnekkin kissasuojeluun, mutta märkää voisi kokeilla ainakin silloin kun tulee syömisongelmia. Ruffelle nimittäin maistuu teollinen paremmin kuin hyvin mutta raaka tökkii. Nytkin siltä on jäänyt parit aamupalat syömättä, mutta onneksi kuitenkin illalla maistuu taas ruoka. 


Pyysin Kattimanian -immeiset meille kylään hetkeksi ihastelemaan meidän karvakamuja. Taisivat tykätä, kuului sen verran lässytystä jopa miehen suusta, hih! Ruffe oli jopa niin kiltti, että teki temppuja heidän pyytäessä, on se mun poika hieno. Ystävällisesti he sitten veivät minut autolla körötellen Pirkon luokse, jossa pääsin taas kuvailemaan itämaistakomeutta. Ilta vierähti niin nopeaa, että olin kotona vasta joskus yhdeltätoista ja omat kisut oli ihan ihmeissään, kun tuoksuin taas niin oudolle. Tänään aamulla nukuttiin Ruffen kanssa pitkään ja nyt nautitaan vapaapäivästä.


Kiitos paljon Pirkolle ja Tuijalle ihanasta tapaamisen järkkäämisestä ja nähdään taas porukalla joskus uudestaan kissamaisissa merkeissä. Ja jos jotkut joskus Tampereella muuten vain pyörii niin meille saa tulla käymään kylässä rapsuttamassa kahta karvaläjää!


30 kommenttia :

  1. Oo miten ihania kuvia meidän kisuista! Tuhannesti kiitos kuvauksista sulle ja oli kiva jutellakin oikein ajan kanssa <3 Kissabloggarimiitinki oli taas niin hurjan kiva, joten eiköhän jatkoa seuraa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäät kuvista! Ja oli kyllä kivaa käydä kylässä :---)

      Poista
  2. Kuulostaa että teillä oli mukava tapaaminen :) Harmittaa vieläkin tosi paljon kun en päässyt paikalle (kirottu flunssa)! Ja jos tuut Helsingissä käymään, niin tervetuloa rapsuttelemaan Rudia ja Karria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nurria mäkin vähän katselin sillä silmällä, neito on IHANA !

      Ja mielttömiän ihania kuvia sait Pirkon jengistä, on nekin niin ihania !

      Poista
    2. Ja jos joku tulee rapsuttelemaan Rudia ja Karria, niin tiedoksi että me asutaam samassa talossa!

      Poista
    3. Täytyy varmasti tulla katsomaan seuraavalla helsingin reissulla Rudia, Karria, Zetoria ja Ilonaa jos hän tulee piilostaan ♥ Olisi ollut kiva Ruudolf jos oisit päässyt mukaan niin olisi ollut kunnon räsykeskustelut meneillään, mutta onneksi hupsuttamon Sandra oli mukana!

      Nurri on kyllä niiiin suloinen, tahtoisin sen kotiin ihanaihana typy ♥ Kiitos paljon, noita oli hauska kuvata kun he olivat hiukan aktiivisempia kuin mitä mun poitsut :')

      Poista
    4. Ehdottomasti, tänne vaan, se ois tosi tosi mukavaa! Laitat vaan vaikka mailia niin laitan sulle tarkemmat yhteystiedot :) Ja mä voi tulla sitten mukaan rapsuttelemaan Zetoria ja Ilonaa ;)

      Poista
    5. Pitääkin alkaa miettimään seuraavaa espoon reissua, mutta ainakin marraskuussa pitäisi tulla käymään! :) Rapsutus seura kelpaa aina! :---D

      Poista
  3. Sä pääsit vielä jatkoillekin :) Hienoja kuvia kauniista kissoista.
    Oli hauska tavata ja seuraavassa tapaamisessa pitää varata enemmän aikaa. Nyt tuntui aika loppuvan väkisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jatkot oli kivat ja kissakamut ♥ Oli kyllä mukavaa istua samassa pöydässä ja aina tuo aika tuntuu loppuvan ihan kesken!

      Poista
  4. Oih, oot päässy tapaamaan ihanat itämaiset!
    Harmi kun aika kahvilassa jäi niin lyhyeksi, seuraavalla kerralla pitää käyttää parempaa harkintaa kotimatkan ajankohdan suhteen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itämaiset on aina yhtä hauskan näköisiä isoine korvineen ja kapeine kasvoineen, ihan eri maata näitten karvamörriköiden kanssa :D Teillä kyllä oli vähän tylsästi se junan lähtö, mutta ens kerralla sit vasta myöhemmällä junalla!

      Poista
  5. Onnistuit saamaan hyviä hyppykuvia Nipsusta!! Kiitos itsellesi sisäisen agentin tehtävien hoitamisesta! - Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari kivaa kuvaa tuli onneksi saatua etten jäänyt ihan ilman mahtavia hyppyjä, mutta noh ehkä ens kerralla tulee vieläkin hienompia! Olii mukavaa olla sisäinen agentti!

      Poista
  6. Olipa kyllä kiva ilta, ja olen ihan kade, kun teillä se jatkui vielä pitkään ihanien blogikisujen kanssa. :) Ehkä mä seuraavalla kerralla tajuan varata paremmin aikaa ja liimaudun jengin jatkeeksi! :-D Viehän terkut kaikille kisuille tiistaina - ja kiitokset kahvilan muullekin henkilökunnalle! Ihana paikka, jonne on päästävä uudestaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, sunkin olisi vaan pitänyt jättää ne bussimatkat pois ja tulla mukaan katsomaan kisuja :D Vien terkut ja onneksi purnauskis ei ole minnekkään katoamassa niin sinne pääsee kahville milloin vaan ♥

      Poista
  7. Hienot kuvat Pirkon ihanista pojista!

    VastaaPoista
  8. Olikos primacatin pussukoissa tällä kertaa lelukissa? Meil on vielä 2 :-D
    Kauniita kissoja (no, kissat on), ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ollut lelukissaa eikä mitään muutakaan lelua hö! Oltas postitettu ne Zetorille ♥

      Poista
  9. Kuulostaapa todella mukavalta päivältä!

    VastaaPoista
  10. Huikeat kuvat! Aivan loistavat.

    VastaaPoista
  11. Hyvin kaunis kilppari! ♥ Ja muutenkin kivat kuvat :)

    VastaaPoista
  12. Hih, et nähtävästi päässyt tarjoilijaksi kun sitä aiemmin murehdit! :D Ja ihan totta, kilpparit on rakkautta ♥ ♥ ♥ Ihanan kissamainen päivä, ihanat itämaiset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis joutunut ;---) Kyllä mä vähän auttelin ja hain vesikannuja pöytään heh! Nurri on kyllä niiiin sulonen, oikeia prinsessa ♥ Kissamaiset päivät on kivoja ja itämaiset kovin hassuja räsyihin verrattuna :--D

      Poista