tiistai 31. maaliskuuta 2015

Isi tule kotiin

Eilen isi lähti yöksi jonnekkin, se oli ihan outoa olla ilman isiä. Äiti sanoo, että isi lähti yöksi töihin, mitä se nyt sitten meinaakaan. Isi tuli aamupäivällä kotiin ja meni suoraan nukkumaan. Tänään se heräsi seitsemältä illalla ja lähti taas pois ja kuulemma tulee taas aamupäivällä takaisin. Meidän mielestä isin pitäs olla meiän kanssa yöt, koska me kaivataan paljon isin seuraa ja rapsutuksia. On äitikin tosi kiva, mutta isi ymmärtää meitä paremmin ollaanhan me kaikki kuitenkin poikia. Äitiä joskus kiukuttaa, kun ollaan ihan isin pauloissa ja sanoo, että kohta se ottaa tyttökissan joka sit on pelkästään äitin kaveri, eikä kenenkään muun. Mutta kuitenkin, halutaan isi heti kotiin!

Herätys!
Meitä aina masentaa, kun isi lähtee ja siksi me aina vaan nukutaan ja nukutaan. Riehutaan sit taas, kun isi on kotona, koska se tekee meidät tosi iloisiksi. Ainut hyvä puoli on se, että kun isi on poissa saadaan nukkua sängyssä. Ei sinne muuten oikein mahdu, yleensä nukutaan matoilla, mutta viime yönä sain nukkua äitin vieressä. Sängyssä oli tosi kiva nukkua, nukuin siellä koko yön ja heräsin vasta kun ovi aukes ja pinkaisin eteiseen naukumaan tervehdykset. Ruffe oli siinä vaiheessa vielä ihan unenpöppörössä eikä yhtään noteeraanut isiä. Isi antoi kivat rapsut ja lässytti vähän, kunnes katosi nukkumaan. Aika mälsää.

Joskus yllätetään äiti ja nukutaan vierekkäin
Ootteko muuten lukeneet Erin Hunterin kirjoja, kuulemma tosi hyviä. Äiti lukee tällä hetkellä soturikissoja. On muuten aika jännä kirja, niissä on neljä klaania joissa on erillaisia kissoja. Yleensä toisten reviireille ei saa mennä paitsi täydenkuun aikaan jolloin klaanien välillä on rauha. Silloin mennään nelipuulle klaanikokoukseen kertomaan kuukauden tapahtumista. Äiti on jo lukenut niitä kirjoja seitsemän, se on ihan koukussa. Kannattaa lukea jossette ole jo lukeneet. Munkin mielestä ne kuulostaa tosi jännille ja lukisin niitä varmasti jos osaisin.

Kun nukutaan erikseen Ruffe nukkuu lempparipaikassaan.. En vaan voi ymmärtää mikä tossa on SE juttu
Mun paikka on paljon mukavampi nimittäin sohva ja tyyny
Ruffella oli tänään taas piikityspäivä ja se meni yllättävän hyvin. Ei kuulemma tullut enään hirveitä raivareita, mutta vähän oli sähähtänyt. Onneks koppaan pääsee aina nopeesti piiloon. Mahavaivat vaivaa yhä, mutta ehkä tää vielä tästä jossain vaiheessa. Nyt mä meen äitin kanssa lukemaan niitä soturikissoja. Voin paljastaa, että sinne klaanien keskelle on tulossa hirviöitä!!

Tämmönen on se äitin lukema kirja, tai oikeestaan ton se luki jo eilen ja nyt se lukee semmoista kuin ''Kuunnousu'' Hui!
♥:llä Coco

27 kommenttia :

  1. Meistäkin on aina tosi tyhmää, kun tuo emäntä lähtee töihin hirveen aikasin, tulee päivällä kotiin pariks tunniks ja lähtee sit UUDESTAAN! Miksei se voi jäädä sitten kotiin kun on kerran jo tullut hankkimasta kissanruokarahoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä se uudestaan lähtee, onko se ihan pöhkö. Sanokaa että tarviitte sen läsnäoloa eihän tommonen käy päinsä ettei se oo ikinä kotona!!! Muutenkin nuo työt kuulostaa ihan kummallisilta jutuilta..
      -Coco

      Poista
  2. No höh, kyllä on kurjaa jos se isukki ei oo siellä kotona yöllä pitämässä teille seuraa! Ja sitte päivällä kun on kotona ni nukkuu vaan... Mäkin haluun isukin, mut ihminen sanoo, että meille ei mitään miehiä asumaan tuu, korkeintaan toinen kissa.
    Ihminen sanoo, että sitte ku saa nyt kesken olevan kirjan loppuun, ni kurkkaa noita soturikissoja jos vaikka ois tarpeeks viihdyttävää. En kyllä yhtään ymmärrä mitä toi sen juttu taas tarkotti, mutta se puhuuki ihmistä ja minä kissaa...
    -Pena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isi tuli äsken kotiin meni taas heti nukkumaan, hyvä kun edes ehti huomioida :( Miksei ihminen halua sulle isiä, isit on niin kivoja ainakin meiän ja äidin mielestä. Isejäkin voi kouluttaa ja toi meidän isi on koulutettu tosi näppäräksi, en kyllä tiiä miten käyttääköhän ihmisetkin herkkuja ja naksutinta? Ois kivaa jos saisit Pena kaverin, ei oo mitään kivempaa kuin Ruffe <3 Sano sille emännäle että ne kirjat on jänniä ja tää toka kausi on vielä jännempi kuin eka!!
      -Coco

      Poista
  3. Voin ymmärtää mamin turhautumisen siitä että kissoista tulee KAIKISTA isin mussukoita ja äippää vilkuillaan korkeintaan jos tarvitaan ruokapurkin avaajaa. Pusu teille soturikissat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän siinä on että kaikki tykkää aina iseistä, mut ehkä isit on vaan se juttu <3 Vähän kateellinen oon aina välillä.. Pusut vastaanotettu!!

      Poista
    2. Miehet taitaa olla vähän kuin kissat, ehkä siksi me naiset ollaan kissoihin niin lääpälleen tiedostamattamme. Isä meillä sanoo kissalle vain "an vähän tilaa" ja tyrkkää kissaa reilusti sivuun, kissa kehrää rakastavasti jaloissa tai kainalossa. mutta. Jos minä liikahdan edes vähän kun herra on ensin ottanut KOKO sängyn itselleen, niin heti närkästyneenä vaihdetaan toiseen sänkyyn. Isä meillä voi myös vetää hieman hännästä ja ravistella turkkia miesmäisen rajusti niin kissa vaan puskee ja VAATII lisää rajua silitystä.

      Poista
    3. Onpas epäreilua :D Tänäänkin kun heräsin niin ei kukaan tullut vastaan naukumaan, mutta jos olen herännyt miestä aikaisemmin antanut ruuan ja mies herää myöhemmin niin ihan hirveä huuto ja kehräys ainakin Cocon suusta.. Miksen minä saa yhtä paljoa huomiota :((

      Poista
  4. Mä tykkään nukkua oman isukin kainalossa, menin sinne jo pikkiriikkisenä pentuja. Mutta kun mamma oli sairaana, menin muutaman kerran mamman kainaloon ja se tuli tosi iloiseksi! Mamma kertoi, että Soturikissat on lukulistalla.
    Terkuin naapurista melkein Gebsu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Gebsu oot oikee isinpoika! Mekin hoidetaan äitiä kun se on kipeä ja välillä saatetaan olla kaikussa muutenkin mut isin kaikku on paras paikka!! Hyvä että soturikissat pääsi lukulistalle ;---)
      -Coco

      Poista
  5. Iskät on kivoja! Vaikka oonkin Mamin tyttö. Kajsa pitää Iskästä enemmän kuin Mamista, koska sille Iskä on se ykkösorja. Iskän poissaolo on taas vähän tylsää - onneks se tulee huomenna takas kotiin! En tosin oo varma kuinka kiva juttu se on, koska Mami on ollu vähän lepsumpi nyt kurin kanssa, Iskä valittaa mulle kaikesta. -Devi-

    Ooh, pitää lukea noita kirjoja! Olen monta kertaa kuullut niistä, mutta jostain syystä en ole alkanut niitä lukea. -Kirjoittaja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruffe on ehkä enempi äitinpoika mutta mä taas isin, se on aika hassua koska vietin kuitenkin pentuajan äitin kanssa mut ehkä se teki musta ja isistä vielä läheisempiä tai jotakin.
      -Coco

      Kannatan lukemista, mä oon aivan koukussa. Nytkin lukenut pari tunti kirjaa ja on niin jännittävää :D Aluksi ajattelin että ne soturikissat on jotain miekkojen kanssa hihhuloivia fantasia kissoja, mutta ne onkin ihan normaaleita jotka vaan asustelevat metsissä. Tietysti kirjoissa on vähän fantasiaa mukana mutta ei liikaa :)

      Poista
  6. Nauratti tuo ekan kappaleen loppu ja Cocon hassu ilme! :-D Ei sitä paljon hirvitä, vaikka tyttökissa talouteen tupsahtaisikin. Hassu! :) Meillä on aika kivasti, kun on tyttö ja poika. Sillä välin, kun pojat esim. wuu-juoksevat, me tytöt saatetaan vaikka harjailla tai leikkiä pampuloilla. Mutta kyllä Nuppu on meillä niin iskän tyttöä välillä, että olen väkisin vähän kateellinen. Onneksi nyt Nuppu on ottanut emon hoivaamisen sydämen asiakseen. Olen toista päivää kipeänä sängyn pohjalla, ja koko ajan on kaksi hoitsua viekussa. Nuppu varsinkin käy aina välillä suukottamassa ja katsomassa läheltä, että kaikki on hyvin.

    En ole lukenut noita Huntereita, mutta pitäisi varmasti joskus tarttua niihin. Luen itse asiassa tosi harvoin, kun aika vain ei riitä. Lomalla vedinkin juuri melkoisen määrän tekstiä, lähemmäs 1500 sivua, ja oi miten ihanaa se oli! Mutta seuraavan lukumahdollisuuden tullen täytyy ottaa mukaan ainakin yksi Soturikissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyttökissa on kyllä haaveissa joskus ja haluan sen sijoituskisuksi että pääsen kokemaan pentuajan <3 Se olisi ihanaa!! Mutta vielä ei ole sen aika ;) Mäkin ole aina ihan mustasukkainen kun Coco kerjää huomiota niin paljon enemmän isiltä, mikähän noissa iseissä oikein viehättää :D Voi harmi, että olet kipeytynyt :( Onneksi sentään on ihanat hoitsut sielä sun kanssa pitämässä seuraa! Inhottava kevät, tuntuu että silloin alkaa taas pöpöt liikkua ihankuin syksylläkin.. Toivottavasti paranet pian :)

      Kannatan tarttumista, itse en ole ikinä lukenut kirjoja ja jos olen niin en ole kirjaa loppuun asti saanut luettua ellei se ole ollut tosi jännä niinkuin esim nämä!! :D

      Poista
  7. Pöpökin tuntuu olevan ainakin aamuisin ihan iskän poika, kun minä herään ja annan ruokaa niin syömisen jälkeen jättää miut yksin hereille ja lähtee takaisin miehen viekkuun nukkumaan :D Saa nähdä miten pärjätään, kun joudutaan parin viikon päästä olemaan viikko kahdestaan ilman miestä.

    Miunkin on ollut tarkoitus aloittaa soturikissojen lukeminen, mutta vielä en oo onnistunut löytämään kirjastosta ekaa osaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin jos herään ennen miestä ja annan ruuan kisut syö ja jatkaa unia mutta sitkun mies herää menee Coco heti naukumaan ja kerjäämään huomiota ihan hirveesti. Näin ei käy ikinä kun mies on antanut ruuan ja kun minä herään myöhemmin.. Silloin ei edes kiinnosta tulee vähän semmonen "jahas.." -olo :D

      Nää on kyllä suosittuja kannattaa käydä varaamassa se niin saat heti kun joku on sen palauttanut lainauksesta :)

      Poista
  8. Ehdottomasti isännän vieressä nukuttaa parhaiten. Ainakin mua! Niin ja emännällä on nuo kirjat kuulemma lukulistalla :) - Pepsi

    VastaaPoista
  9. Meistäkin on ihan mälsää kun isi lähtee jonnekkin muualle yöksi. Välillä se lähtee yksin sinne Ouluun ja sit välillä sillä on työjuttuja. Viimeks ku isi oli yön poissa, ni äiti tuli nukkuu sohvalle ja me sit nukuttiin sen vieressä. Se oli tosi kivaa. <3

    Äitiki on sanonu et se haluis lukee noita kirjoja, mut ei se oikee koskaan saa mitään luettua loppuun...

    -Pojat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kieltää laissa ettei isit saa lähteä kotoa pois, ois paljon kivempaa jos ne ois kotona. Äidit vois sit olla muualla.. Äitikin on joskus nukkunu meiän kanssa sohvalla, silloin on kiva nukkua siellä äitin kanssa ja maistaa varvasta.
      -Ruffe ja Coco

      Ja hei en mäkää oo ennen saanut varmaan yhtäkään kirjaa luettua, mutta nää uppoo koska kissat <3 Kannatan kokeilua ;D Vaikka se eka kausi ärsyttikin ihan sikana sattuneesta syystä.. Onneksi tokakausi on vähintäänkin yhtä hyvä eikä vielä ole kiristänyt nuppia yhtä pahasti, haha! :D

      Poista
  10. Voi poikaparat! Jännä miten kisut on niin paljon miesten perään, meilläkin Haiku on ihan rakastunu mun isään, kukaan muu vieraista ei saa sellaista määrää pusuja ja puskuja osakseen. :D Isä ei oo koskaan edes leikkinyt kisujen kanssa, mutta ehkä herkkujenannolla on näppinsä pelissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaus: kukaan muu vieraista ei saa lainkaan pusuja ja puskuja osakseen. :D

      Poista
    2. Kommenteista kyllä huomasi, että tosi moni on tosiaankin miesten perään ihan hassu juttu :D Kaikki eläimet kanssa tykkää munkin isistä vaikka isi ei ees oikeen ite tykkää eläimistä.. Ruffekin on hypännyt isin syliin vaikka ei se semmoinen yleensä ole, haha!

      Poista
  11. Enpäs ole ikinä lukenut tuollaisia kirjoja, täytyykin tutustua... Kovasti on Coco kasvanut, kun miettii, millainen pikkuinen karvapallo se oli teille tullessaan. :) Tuosta unikuvasta huomaa hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan lukemista! :) Luin kahdessa päivässä sen 300sivusen kirjan... :D Se on kasvanut hirveesti, viime vuoden huhtikuussahan otin samanlaisen kuvan niistä kun Coco oli ihan vauveliini ♥

      Poista
  12. Rölli onneksi tykkää meistä molemmista ihan yhtä paljon, mutta Rosa on välillä harmittavan paljon isin perään.. :( Silloin, kun vain minä olen kotona, niin kelpaan rapsuttelijaksi, mutta jos isi on paikalla, niin Rosa löytyy poikkeuksetta isin sylistä palvovat silmät ammollaan. Vaikka isi ei edes koskaan rapsuta sitä. :D
    Hmm, nyt tiedän mitä kirjasarjaa testaan seuraavaksi. :D Olen lukenut sitä true blood -sarjaa nyt parhaimmillaan kolme kirjaa viikossa.. :D Ärsyttää vaan, kun se seuraava osa on jollain ollut lainassa jo vaikka miten kauan ja vielä ainakin viikon sitä saan odottaa.. Enää 3 kirjaa jäljellä siitä, sitten pitää siirtyä katsomaan telkasta samaa. :´D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana rölli!! Isit on parhaita, kaikki rakastaa isejä, isit ♥

      Joo kannatan lukemista, mäkin tuhosin noi kirjat ihan hirveen nopeeta.. Ensimmäiset kuusi luin varmaan alle kuukaudessa ja nyt kun alotin ton kakkos kauden niin sitäkin lukenut pika vauhtia. Eilen luin 300 sivusen kirjan silleen alle 24tunnissa :'D Mä oon käynyt lainaamassa sieltä metsosta noita ja jossei oo siellä ollut niin ne on siellä paikan päällä tilannu sen kirjan jostain muusta kirjastosta sinne ja siinä menee pari päivää aina, että saa hakea sen sietä! :3

      Poista